George van Houts Nederlands theatermaker- ziet de waarheid #niksteverbergen

Afbeeldingsresultaat voor george van houts

Foto: Stichting 11 september

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Theatermaker George van Houts, heeft lef, veel lef om de Nederlandse elite, waaronder de banken en overheid, maar ook 9/11 (weten we nog waar de “war on Terror” mee begon), de feiten onder de neus te drukken, hun leugens, ondanks fikse tegenwerking, via de reguliere media wereldkundig te maken. Het begon met de “leugens” van de banken, 9/11, een “False flag”, zoals we dat noemen en nu de veroordeling van de Nederlandse overheid, die ons voorliegt en gelogen heeft over: 9/11, Syrië, Rusland, Iraq, Libië, Afghanistan en nu weer dezelfde soort leugens verspreid over Venezuela. Een overheid, die haar eigen burgers voorliegt over de daadwerkelijke gebeurtenissen, de regime-changes, het koloniale gedachtengoed en schuldig is aan onderdrukking en moord op alle bovengenoemde burgers van deze soevereine staten, inclusief het Palestijnse volk wat op een “brute” wijze dagelijks onderdrukt wordt.

De Nederlandse overheid, organiseert, naar ik weet, jaarlijkse bijeenkomsten voor “outsourcing in Gaza”, wat zoveel betekent als investeren in Gaza, op IT gebied en de Gazanen een honger loontje geven, hen wekelijks te laten afschieten aan de grens met Israël (the March of Global Return) is ook geen probleem, zolang de Euro’s blijven rollen voor de overheid en de grote bedrijven, die de “deep-state = schaduwregering” van Nederland vormen (Shell, Facebook, Google, Twitter etc).

Afbeeldingsresultaat voor george van houts
Boek: Bol.com

Het Parool schrijft:
Theatermaker George van Houts een van de meest glorieuze momenten van zijn loopbaan. Hij vierde het met een optreden aan de talkshowtafel van De Wereld Draait Door, samen met zijn collega’s van theatercollectief De Verleiders. Ze spraken over de gevolgen van hun voorstelling Door de Bank Genomen uit 2014.

Verder met de reguliere MSM die allerlei zaken schrijven over George van Houts, sommige waar, maar veel uitspraken worden “herschreven” in de reguliere MSM, de “echte” waarheid is “gek”en door de heftige campagne van o.a. D’66 en de EU bestreden, met wat zij noemen “propaganda of nep-nieuws”, wat eigenlijk het “verbergen” van de waarheid is. De reguliere MSM zoals het NRC, maar ook Parool, zijn de “spreekbuizen” van de Nederlandse overheid, een andere waarheid wordt niet getolereerd!

Linkse politiek is goed zeggen ze, maar is links nog links? Ik denk het niet want “links” meet zichzelf een bijna “dictoriale macht” aan, rechts is populistisch, anti-semitisch en anti-moslim, volgens de reguliere MSM, de politiek vindt dit prachtig, zo verdeel je een maatschappij, waar eens: geluk heel gewoon was, of doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Het tolerante landje is verwandeld in een democratische, kapitalische dictatuur, gedicteerd, door de EU en de “deep-state (Facebook, Twitter, Google zijn onderdeel van de “deep-state)”. De burgers zijn de dupe, totdat zij uiteindelijk hun ogen gaan openen en de leugens van de overheden, in Nederland, maar ook in de EU, gaan zien.

Nu heeft George Houts een nieuwe campagne, precies dat, waar ik hierboven over schrijf

#niksteverbergen
George van Houts: Het gaat over big data, over de terreur van Google en Facebooks en andere big media van deze wereld. En dat wij ons zelf als makke schapen naar de slachtbank laten leiden omdat we niet beseffen wat we allemaal weggeven op internet. Die gegevens komen allemaal in handen van de regering. Omdat overheden allemaal handjeklap spelen met grote bedrijven.” Zoals ik zei, de “deep-state”.

Over Rusland en China zeggen we: ‘Dat zijn totalitaire staten. Hun burgers worden onder de knoet gehouden!’ Nou, in Nederland gebeurt hetzelfde, alleen leveren burgers vrijwillig hun informatie in via social media, bestelsites of andere formulieren. Het tegenargument is steeds: ‘Ik doe alles volgens de regels, ik heb niets te verbergen.’ Klopt, ja. Tot iemand die regels verandert. Ik geef je een voorbeeld. Het bevolkingsregister van de stad Amsterdam was in 1939 het meest geavanceerde van de hele Westerse wereld. Dat kwam de Duitsers, die een jaar later binnenkwamen, natuurlijk perfect uit. Die konden de Joodse families zo per adres vinden.”


Het draait om overheden die het denken van hun bevolking willen sturen. Dat is bij mijn andere onderwerp ook zo: ons moet angst worden aangejaagd voor de moslims. Na de val van het communisme had de Westerse wereld een nieuwe vijand nodig. De wapenindustrie en de veiligheidsindustrie zouden anders brodeloos worden.” (Parool)

Theatermaker George van Houts maakte het theaterstuk Kom Plot waarin hij vragen plaatst over 9/11. Naar aanleiding van het boek van Willem Middelkoop ‘Patronen van bedrog’ praat Van Houts met Middelkoop over internationaal politiek- en economisch bedrog. Bron You-tube.

Bron: Youtube,

https://www.parool.nl/kunst-en-media/george-van-houts-overheden-willen-ons-denken-sturen~a4622282/?utm_source=link&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=3976f82738a41b05203de09781787d5043d05a9d&fbclid=IwAR017NO5oAvLJRx7WGKxGGx_wpD-B9YvlsqCiQuuthuawjzSvAqp2S1pQqQ

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *