Postcodeloterij, Bellingcat, kantoor in den Haag en Jemen.

Afbeeldingsresultaat voor bellingcat sponsored by NATO and EU
Bellingcat het onderzoeksbureau, in leven geroepen door de EU/NATO/Atlantic Council, Elliot Higgins is de “pseudo” journalist die als Blogger allerlei onderzoeken doet zoals Syrië, MH17 en nu zomaar geld krijgt van de Nederlandse burgers via de Postcodeloterijshow, ze gaan het gebruiken voor een kantoor in Den Haag en gaan daar o.a. onderzoek doen naar Jemen, gefinancierd nu ook door de Nederlandse burgers via de Postcodeloterijshow!

Jullie kunnen mij ook financieren, zonder de Postcodeloterijshow, EU, Atlantic Council en nee ik ben geen spion voor Rusland en wordt ook niet door hen betaald, ook niet door George Soros, doneren kan direct op de stichting :

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Veel is er al geschreven over het “zogenaamde” instituut Bellingcat, maar nu is zelfs de Nederlandse burger de klos van de “oorlogs propaganda”, ongewild en zonder medeweten, sponsoren zij indirect het zogenaamde onderzoeksbureau Bellingcat, het propaganda bureau van de NATO/EU/Atlantic Council , met nu als hoofdkwartier, net als de Witte Helmen het in Amsterdam hadden, natuurlijk met veel Nederlands belastingvoordeel, in den Haag. Den Haag en Amsterdam-zuid het kloppende hart van de criminele “witte-boorden” misdaad activiteiten.


More specifically, @
Bellingcat
has received this €500,000 donation from the Dutch Postcode Lottery to help set us up a physical office in The Hague and run more workshops (both paid and unpaid) from the Netherlands.


Bellingcat

Volgens Wikipedia: Bellingcat maakt gebruik van open source en sociale media-onderzoeken om verschillende onderwerpen te onderzoeken, van Mexicaanse drugsbaronnen tot conflicten die over de hele wereld worden uitgevochten. Bellingcat brengt bijdragers samen die “gespecialiseerd” zijn in onderzoek naar open source en sociale media en creëert handleidingen en casestudy’s, zodat anderen kunnen leren hetzelfde te doen. Bellingcat-oprichter is : Eliot Higgins (geboren in 1979), die eerder het pseudoniem Brown Moses gebruikte, is een Britse burgerjournalist en blogger, bekend van het gebruik van open bronnen en sociale media om de Syrische burgeroorlog, militaire interventie van 2014-15 in Oekraïne te onderzoeken en het neerhalen van vlucht MH-17 van Malaysia Airlines. Hij kreeg voor het eerst aandacht van de mainstream media (MSM) door wapens te identificeren in geüploade video’s van het Syrische conflict. Die gebruikt worden door o.a. de Nederlandse regering, die nu aangeklaagd wordt (ICC) wegens het sponsoren van Jihadisten in Syrië en moord op de burgerbevolking, dit had Elliot met zijn open-source en sociale media bronnen niet gerapporteerd, daarom is zijn bureau alleen maar propaganda voor overheden (westen) om zo hun oorlogsretoriek aan de “gewone”burger te verkopen!

Mooi verhaal toch? Rammelt echter aan alle kanten, een echte onderzoeksjournalist of bureau, gaat naar Syrië, Rusland, Oekraïne en Jemen, gaat daar het verhaal halen, van de mensen, de burgers, zoals een burgerjournalist dit zou moeten doen! Dit is althans wat de journalistiek voorschrijft!

Elliot Higgins

Higgins analyseert Syrische wapens, dit is in zijn vrije tijd als een hobby uit zijn huis begonnen, zijn bevindingen worden vaak aangehaald door de pers (MSM) en mensenrechtengroepen (Amnesty – PAX) en hebben geleid tot parlementaire discussies. Zijn Brown Moses Blog begon in maart 2012 door het Syrische conflict te verslaan. Higgins werkt door dagelijks meer dan 450 YouTube-kanalen te monitoren (verdomd veel voor één man) op zoek naar afbeeldingen van wapens en tracking wanneer er nieuwe typen verschijnen in de oorlog, waar en met wie (onmogelijk zonder “boots on the ground”). Volgens de Guardian verslaggever Matthew Weaver, is Higgins “geprezen als iets van een pionier” voor zijn werk. Higgins heeft geen achtergrond of training in wapens en is volledig autodidactisch, zeggende: “Vóór de Arabische lente wist ik niet meer over wapens dan de gemiddelde Xbox-eigenaar. Ik had geen kennis die verder ging dan wat ik van Arnold Schwarzenegger en Rambo had geleerd. Het riekt naar MI6 (Secret Service in Engeland) Higgins spreekt of leest geen Arabisch en heeft geen opleiding tot journalistiek of wapens, specialisatie.

Verder staat erbij dat hij een werkeloze huisvader was, getrouwd met een Turkse vrouw en begon met als hobby Syrië te onderzoeken en kwam als eerste met de beschuldigingen over de “Barrel Bombs – vatbommen”, vanuit zijn “veilige huis” in de VK (Engeland), daar begon hij als hobbyist (je kunt het maar als hobby hebben) en richtte Bellingcat op, met totaal geen achtergrond te hebben in wapens of het Midden-Oosten… de EU landen en VS luisteren naar hem (net als het SOHR, waardeloze bronnen) , hij is één van de twee bronnen die gebruikt worden, door de “propaganda” westerse media (MSM), samen met de “moslimbroerder” in het  VK, genoemd het Syrian Observatorium (SOHR). Ik heb herhaaldelijk geschreven dat deze Rami Abdulrahman een “one-man” kantoor heeft, vanuit zijn huis in Coventry, RT bracht hem in 2015 nog een bezoekje. Deze Rami heeft al 15 jaar Syrië niet meer bezocht en is daar veroordeeld omdat hij aanslagen voorbereid heeft en lid is van de Moslimbroeders, nu Al-Queda-Al-Nusra-Fateh al Sham-Ahrar-as Sham/ISIS.

Als je dit allemaal op een rijtje zet, weet je gewoon dat het, eigenlijk oorlogen zijn, allemaal georganiseerd en begonnen door de VS en haar handlangers de EU/VK/Atlantic Council/Statecraft. Met als droevige bijkomstigheid, dat Nederland en België de landen zijn die het minst transparant zijn over burgerslachtoffers!


Sommige mensen vragen zich af, wie dan toch die “deep-state”, is waar ik en andere het continue over hebben. Het is ingewikkeld, daar hebben deze lieden wel voor gezorgd, het “gewone” publiek, moet zo min mogelijk weten van hun methode(n). De sleutel tot oorlogen, nepnieuws en propaganda tegen Rusland is het Statecraft Institute in het VK. Het VK is de sleutel tot en niet zoals als altijd gedacht wordt alleen de VS, ook speelt de EU, m.n. de landen: Nederland, Duitsland, Montenegro, Servië, Spanje, Griekenland en natuurlijk België en Frankrijk een grote rol, als informatie centra’s. (AIVD, MI6 etc). De Skripall zaak is dan ook helemaal via dit Instituut in de VK geregisseerd. 
https://www.statecraft.org.uk/
Ik ben via de site van Prof. Tim Hayward gestuit op de werkwijze en wie er mee te maken hebben, het wordt duidelijk dat gerenommeerde journalisten en politici, maar ook multi-nationals, zoals Exxon en Shell er dieper bij betrokken zijn, dan eerst werd verondersteld. Het hoofdkwartier van deze “deep-state”, is gevestigd in het VK (Engeland), die naar mij opinie een nog verderfelijke rol spelen als de VS, het hoofdkwartier van oorlogen, moord, spionage en nepnieuws, m.n. de oorlogen in het midden-oosten en de oorlogs-campagne tegen Rusland worden via één bedrijf namens INSTITUTE OF STATECRAFT, geregisseerd. Ik zal het proberen zo overzichtelijk mogelijk uit te leggen. Onderstaande website geeft een overzicht van de “projecten” en werkwijze van het instituut http://syriapropagandamedia.org/working-papers/briefing-note-on-the-integrity-initiative.
Afbeeldingsresultaat voor leugens van de elite

Bron: wordpress.freesuriay, wikipedia, Twitter,https://www.rt.com/news/317813-sohr-visit-syria-long/, Postcodeloterijshow

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *