De media leugens over Idlib beschuldigen Rusland van bombardementen en uithongering van de bevolking

Image result for mediamisleiding rusland over syrie"
De leugens of liever gezegd de propaganda van de reguliere MSM, zoals de NOS, NU.nl, e.a., spreken alleen maar over burgerslachtoffers en bombardementen in Idlib, ook worden ze beschuldigd de bevolking uit te hongeren. De MSM herhalen de propaganda van de afgelopen acht jaar. Het ergste van het verhaal is dat zij geen journalisten in Idlib hebben, die de feiten zouden kunnen weerleggen of onderbouwen. De echte feiten blijven verborgen onder een sluier van propaganda en leugens.

Rusland en China gebruikten hun veto afgelopen vrijdag om een resolutie van de VN-Veiligheidsraad te blokkeren die de grensoverschrijdende humanitaire hulp met een jaar zou hebben verlengd tot vier miljoen Syriërs, zo wordt beweerd. Een resolutie van Rusland die een verlenging van zes maanden zou hebben toegestaan, met inachtneming en reduceren van het aantal VN-(doorlaat)posten, werd verworpen omdat het minimum van negen stemmen niet waren behaald. Dezelfde mantra al bijna negen jaar. Dertien landen van de VN, die de oorlog in Syrië gesponsord hebben wijken niet af van hun leugens en schaden daarmee de Syrische bevolking.

Ook is deze resolutie van de dertien VN landen totaal niet onderbouwd. De oorlog is Syrië is zo goed als afgelopen, nu het Syrische leger het laatste bolwerk van de terroristen veroveren. Idlib waar Hayat-Tahrir-as-Sham de grootste terroristische groep is en bovengenoemde groep degene zijn die nog de achtergebleven bevolking terroriseert. Dat Rusland en China met hun veto de Syrische bevolking hiermee uithongert, is een flagrante leugen. De sancties van bovengenoemde landen en de VS veroorzaken al acht jaar een voedseltekort en maken het moeilijk medicijnen te importeren.

De terroristen van Hayat-Tahrir-as-Sham die de meerderheid vormen in Idlib zijn degene die dorpen verwoesten. Burgers als menselijk schild gebruiken en de VN-resoluties verachten. Ze worden door deze landen ook nog steeds “rebellen” genoemd. Verslaggevers van Anna News, in Idlib beschrijven de situatie goed laten de burgers van Idlib aan het woord, zoals te zien is in onderstaande video.


Hoe het is om in Idlib te wonen; In de video zijn burgers aan woord die vertellen dat bijna dagelijks hun dorp wordt aangevallen door terroristen van Hayat-Tahrir-As-Sham, die raketten afvuren vanuit Al- Ziyarah en Khirbat al-Naqus. Het dorp is gelegen aan de grens.
Deze informatie wordt niet getoond in het westen.

De beschuldigingen over het uithongeren van de bevolking is meerdere malen gebruikt in het conflict. Madaya was een goed voorbeeld, waar de Westerse media en politiek moord en brand schreeuwden, uiteindelijk toen het bevrijd was door het Syrische leger met behulp van het Russische leger, kwam de waarheid aan het licht. De terroristen belegerden het dorp, de hulpgoederen van de VN werden door de terroristen in beslag genomen en het voedsel door hen “opgegeten”. Hetzelfde geval in Oost-Aleppo. Ook is het, voor wie de moeite neemt het te vinden, duidelijk dat het Russische leger juist voedselhulp geeft aan de Syrische bevolking.

De terroristen, die het Westen nog steeds “rebellen en activisten” noemt, nemen de VN en de Europese regeringen niet serieus, zij zijn degene de VN-resoluties niet respecteren. De Syrische bevolking uitmoord, hen laat lijden, de hulpgoederen, van verschillende hulporganisaties in beslag nemen. Beschuldigingen uitten aan Westerse mensenrechten en hulporganisaties, hen ook verkeerde informatie geven, die door organisaties als Amnesty International niet echt geverifieerd worden, denk aan het propaganda rapport Ceasar, waar zij claimen dat honderduizenden gevangen gemarteld en gedood zijn door de Syrische regering. De meeste beschuldigen van misdaden zijn ongegrond of zij hebben die zelf begaan.

De Westerse regeringen en organisaties nemen alleen de informatie over die ze van deze terroristische groepen voorgeschoteld krijgen, zonder onderzoek of verificatie berichten ze over ziekenhuizen die zouden zijn gebombardeerd door het Syrische of Russische leger. De afgelopen jaren zijn er zeker wel honderden ziekenhuizen gebombardeerd. Fictie er zijn geen honderden ziekenhuizen. Wat ze bedoelen zijn de “zelfgemaakte” veldhospitalen, die ze met behulp van Artsen zonder Grenzen zelf opgezet hebben. Veldhospitalen van de terroristen om hun gewonde strijders te verzorgen. In alle door Rusland en Syrië  bevrijdde gebieden zijn medicijnen en medische apparatuur gevonden, uit Westerse landen, die tot doel hadden veldhospitalen te bevoorraden.

De Westerse media rapporteren alleen over de immense stroom vluchtelingen het wordt met de dag erger schrijven ze, zeker de mensen vluchten weg voor de opkomende gevechten, maar de feiten kennen ze niet, ook schrijven ze niet wat de echte oorzaak is van de gevechten of vluchtelingenstroom, de terroristen die de steden en dorpen bezetten worden nu aangevallen. De Russische en Syrische luchtmacht bombardeert gebouwen die de terroristen overgenomen hebben, immers zoals de Westerse media zelf schrijft de overgebleven bevolking die kunnen vluchten hebben hun huizen tijdelijk verlaten, totdat ze weer terug kunnen.

Conclusie

Waarschijnlijk zal Idlib provincie de komende weken bevrijd worden en dan stopt de Westerse media te schrijven over Syrië , zoals met alle voorafgaande bevrijde steden en gebieden in Syrië gebeurde (Oost-Aleppo is een goed voorbeeld). Het is voor de Westerse media alleen een “hype” en sensatie, net als de demonisering van Rusland, sommige van de verslaggevers die voor de reguliere MSM schrijven, leven namelijk met hun gedachtegoed nog in de Sovjet tijden en koesteren de ” koude oorlog”. Gevaarlijk, in deze nieuwe tijden, waar de EU en de VS hun macht op het wereldtoneel verliezen.

[dntplgn]  

DONEER EN STEUN ONS WERK

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *