Wereldvrede is verder weg dan ooit met de moord op Generaal Qassam Soleimani

Image result for qassem soleimani in Syria"
Generaal Qassem Soleimani

De generaal

Qasem Soleimani maart 1957 – 3 januari 2020) was een Iraanse generaal-majoor in de Islamitische Revolutionaire Garde Corps (IRGC) en sinds 1998 commandant van zijn Quds Force, een divisie die primair verantwoordelijk is voor extraterritoriale militaire operaties. Generaal Soleimani is vermoord door de VS an haar handlangers EU en Israel.

Soleimani begon zijn militaire carrière in het begin van de oorlog tussen Iran en Irak in de jaren tachtig, waarin hij het bevel voerde over de 41e divisie. Hij was later betrokken bij extraterritoriale operaties en verleende militaire hulp aan anti-Saddam Shia en Koerdische groepen in Irak en later Hezbollah in Libanon en Hamas in de Palestijnse gebieden. In 2012 hielp Soleimani de Syrische regering, een belangrijke Iraanse bondgenoot, te versterken tijdens het Syrische conflict, met name in haar operaties tegen ISIS en andere door het westen gefinancieerde terroristische groepen. Soleimani heeft ook bijgedragen aan het bevel over de gecombineerde Iraakse regering en sjiitische milities en tegen (ISIL) hebben gevochten in 2014-2015.

Soleimani werd vermoord in een gerichte Amerikaanse luchtaanval op 3 januari 2020 in Bagdad, Irak. Ook gedood werden leden van Popular Mobilization Forces. Bij de aanslag werd ook de Iraakse commandant Abu Mahdi al-Muhandis, een adviseur van Soleimani, vermoord, in de aanval die werd geautoriseerd door de Amerikaanse president Donald Trump.

De Wereldvrede

Wie zitten er erachter? Trump gaf opdracht, indirect ook schuldig net als Obama in Syrië , Irak, Afghanistan. Het is de VS en Israël  die wereld in een permanente oorlog voeren en de EU, te zwak en te laf om tegengas te geven, doet altijd mee met de grote broer Amerika en Israël . Anti-semitisme wordt verheerlijkt tot een godsdienst en soevereine staten zijn de vijanden geworden, niet de moslims, maar onafhankelijke staten die niet “meedoen” met het imperialistische-zionistisch gedachtegoed. Eenieder die daaraan twijfelt, ziet nu dat het bewaarheid wordt.

De VS samen met haar handlangers Israël en de EU stort de wereld in een nieuwe oorlog, die haar weerga niet zal kennen. We dachten allemaal dat Syrië het hoogtepunt was, maar Iran zal de vernietigendste oorlog worden. Israël heeft zoveel kernwapens, waar het westen niets van weet. Het proliferatie verdrag met het International Atomic Energy Agency is nooit ondertekend.

De wereld zal geen vrede kennen zolang Amerika, Israël en de EU samenspannen, de immense wapenwedloop gaande houden en niet inzien dat zij de provocateurs zijn en niet de landen in het Midden-Oosten. Treurig dat ” gewone” mensen zoals U en ik het niet kunnen stoppen en in een ” Westerse” wereld van oorlog en deceptie leven. Waar leugens de normaliteit zijn en mensen geindoctrineerd zijn door de leugens van de politici, media en de schaduw regering, die uit zijn op gewinnen over letterlijk de ” lijken” van anderen.

Image result for qassem soleimani in Syria"
Generaal Soleimani op bezoek bij een Syrische familie. R.I.P.

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *