Revolutie en oorlog komt niet door een epidemie maar door een economische ramp

Cartoon | Lectrr
Oorlogen zijn altijd het gevolg van de economische ineenstoring van een systeem

Epidemieën veroorzaken geen revoluties, maar oorlogen en economische rampen wel. Vandaag, door de schuld van onze heersers, zijn de economieën van de EU verwoest en bereiden we ons voor op oorlog. We gaan door een cruciale tijd waarin het beste en het slechtste kunnen ontstaan.

Deze verandering in de wereld zal het antwoord zijn op de verdwijning van de middenklasse, geïmpliceerd door financiële globalisering en aan de kaak gesteld door de Gele Vesten in Frankrijk, de woedende burgerbevolking in Duitsland, Spanje en Italië, net zoals de Tweede Wereldoorlog een reactie was op de uitputting van koloniale rijken en de crisis van het kartelkapitalisme in 1929 .

Europa was al voor de zogeheten epidemie, financieel al ingestort. Ook de VS kan haar positie niet houden met zoveel schuld. De verwoestende oorlogen, die Europa en de VS in naam van de “War on Terror” gevoerd hebben in Afghanistan, Irak, Syrië, Libië en Oekraïne heeft miljarden Euro’s en Dollars gekost. De verwoesting door NATO en VS-wapens in bovengenoemde landen is niet te beschrijven. Het aantal vluchtelingen dat Duitsland zo “liefdevol” heeft opgenomen na eerst meegeholpen te hebben met de verwoesting is tot een nog nooit vertoond aantal gestegen.

Afrika is sinds haar kolonisatie letterlijk leeggeroofd door de meeste Europese landen: Goud, diamanten, olie en nu het “hot” item kobalt, zodat alle verwende groene “yuppies” nu een elektrische auto kunnen rijden. Mensen hebben geen perspectief meer in Afrika, ze zijn leeggeroofd door de Europese criminele elite, die haar criminele daden probeert te verbergen door zogenaamde hulporganisaties, denk aan Amnesty International en de Witte Helmen.

De olie bedrijven zoals Shell mede verantwoordelijk zijn voor grote ramp die zich in Nigeria afspeelt. Waar zijn de Greta Thunbergs van deze wereld die erover berichten? Greta wordt gebruikt, net als in de Syrië oorlog, ditmaal voor Agenda 2030

War on Terror, een aanduiding die in de periode 2001-2020 die werd gebruikt door de toenmalige president van de Verenigde Staten, George W. Bush Jr. Hij gebruikte 9/11 voor deze nietsontziende oorlog tegen miljoenen mensen en de elite loog waar het hen uitkwam, of het nou Afghanistan, Irak, Libië of Syrië was, vernietigen was het motto.

Europa verleende unaniem steun aan de “Oorlog tegen het terrorisme”; er ontstond na de aanslagen van 11 september 2001 een wereldwijde coalitie tegen terrorisme. De NAVO-lidstaten verklaarden uit solidariteit met de VS unaniem artikel 5 van toepassing. Deze coalitie viel pas uiteen, nadat de Verenigde Staten de oorlog tegen Irak op de agenda hadden gezet. Europa was verdeeld over steun aan de Golfoorlog. De publieke opinie was in nagenoeg alle Europese landen tegen deze oorlog in Irak. Regeringen van het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Polen, Nederland en Denemarken waren uitgesproken voorstander, terwijl regeringen van landen als Duitsland, Frankrijk, België en Griekenland uitgesproken tegenstander waren. Hierdoor heeft de Europese Unie over dit conflict geen eigen mening kunnen vormen.

Nu heeft Europa een nieuwe oorlog: ” War on the Virus” , waar alles mag, alle politieke vrijheden, burgervrijheden weggegooid zijn en er een “zogenaamde” noodverordening is. De War on the Virus, is naar mijn inziens het vervolg van de War on Terror, nu is Europa aan de beurt, landen zullen uiteenvallen, economieën en mensenlevens verwoest, het moest gebeuren, 5G moet uitgerold worden en de industriële revolutie 4.0 en agenda 2030 geimplenteerd, zodat dadelijk miljoenen mensen zonder baan gaan zitten en de rest vanuit huis werkt. Hoe praktisch is het dan als er miljoenen mensen zouden sterven, in ieder geval in andere continenten door honger en voorheen oorlog!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *