Stop de oorlog met Rusland

Borys Tarasyuk: No one in NATO is dreaming about fighting with ...
Geen oorlog met Rusland, het intimiderende oorlogsspel van NATO aan de grenzen met Rusland, zou zomaar kunnen escaleren. NATO-Defender- Europe-20, de NAVO-oefening is sinds april aan de gang oefent voor de EU grenzen met Rusland, ter land, ter zee en ter lucht.

Veel optimisten geloven niet dat het “oorlogsspel” genoemd NATO-EUROPE-DEFENDER-20 tot een daadwerkelijke oorlog zal gaan leiden, de hybride oorlog, die sinds 2015 gevoerd wordt, tot een gruwelijke oorlog zal gaan leiden. De NAVO is aan het provoceren, zo ook de VS, dag in dag uit wordt er in de Media bericht over wat Rusland niet allemaal gedaan zou hebben, getergd zijn de Russische leiders en niet te vergeten de burgers van het grote Rusland. Met het beschamende optreden van veel Westerse media en niet te vergeten het merendeel van de politici met hun onwetendheid en vingertje wijzen, lokken ze een groot gevaar uit, een gevaar wat nu meer reëel is geworden, na wat veel mensen in twijfel trekken, de pandemie (COVID-19), waar EU leiders zich als halve dictatoren gedragen, om zoals het er nu naar uitziet, door de mand vallen door allerlei demonstraties door te laten gaan, m.n. 2e Pinksterdag in Nederland en aan de andere kant nog krampachtig proberen de bevolking wijs te maken dat we ons aan de regels moeten houden en mensen tot zelfmoord en financiële ondergang gedreven hebben. De VS een burgeroorlog heeft gekregen, volgens plan van de schaduw regering en een EU die intern verzwakt is.

M.a.w, de anarchie en chaos is gekomen, zoals verwacht en alles volgens plan, 5G is zo goed als overal uitgerold en Bundeskanzlerin Angela Merkel van Duitsland gaf gisterenavond zelf toe in een live TV speech dat er nu hard gewerkt wordt aan kunstmatige intelligentie (agenda 2030) en er voor de overige bevolking (die niet meer nodig zijn) misschien een hulppakket komt, maar dat zijn woorden waar we niets mee kunnen. Het Westen is ondergegaan in haar eigen arrogantie, ontwetendheid en hoogmoed. Heeft Europa niet als twee geprobeerd Rusland te veroveren? Napoleon en Hitler hebben het geprobeerd, de uitkomst weten we, Rusland heeft gewonnen en zal blijven winnen, waarom? Wij Westerlingen zijn vergeten of liever gezegd geïndoctrineerd om te beseffen dat het belangrijk is om van je land en cultuur te houden, familie, normen en waarden, zijn door lieden als George Soros met zijn Open Society vervaagd of weg, zelfs de geschiedenis is herschreven over wie de 2e wereldoorlog begonnen is. Door deze waarden te behouden is het niet meer dan normaal om voor je land te vechten en zul je vaak overwinnen.

Was het tot begin dit jaar nog met woorden, propaganda en leugens, nu is het ernst bittere ernst met de zogenaamde NAVO oefening, dat blijkt uit een persconferentie van Kolonel-generaal Sergei Rudskoy, hoofd operationele zaken van het Russische leger, de hoogste generaal belast met Europa. Hij waarschuwt Europa en de VS om niet te ver te gaan. Maar deze waarschuwingen worden in de wind geslagen en zelf de Secretaris-generaal van de NAVO heeft de arrogantie om niet op de waarschuwingen van de Russen te reageren. Stiekem vuurt de NATO raketten af, of vliegt boven Russisch luchtruim, ook een Brits oorlogschip ligt in de Barentszee, provocatie op provocatie. Het opzeggen van verdragen, het INF en onlangs het TOS verdrag, tijdens de COVID-19 crisis.

Kolonel-Generaal Sergei Ruskoy waarschuwt Europa (NATO)

Het meest verontrustende is wat wat generaal Rudskoy zegt: ” mulitnationals doen ook mee aan dit oorlogsspel”. De schaduw-regering bestaat uit 6 mannen: Jeff Bezos (Amazon), Bill Gates (Microsoft met hobby vaccinatie), Rothschilds (eigenaar van bijna alle banken wereldwijd), George Soros (de aanstichter van “vreedzame” revoluties zoals nu Black Life Matters en Open Society), Rockefellers (eigenaar van vele ondernemingen, universiteiten zoals de John Hopkins University beroemd van – Covid-19) en Warren Buffet de media man. Er zijn er nog een aantal maar dit zijn de spelers van vandaag, wereldwijd en ieder die nog de illusie heeft dat stemmen op politieke partijen zin heeft zit fout. Alles wordt gemaakt en voorbereid, zoals de pandemie, oorlogen in het midden-oosten, revolutie en burgeroorlog in Amerika en binnenkort zelfs in Europa, ik hoop het fout te hebben, een oorlog met Rusland zou destructief zijn.

Mensen worden opgehitst in de media, in Amerika zouden de Democraten voor links staan en de Republikeinen voor rechts, het zal, maar uiteindelijk worden ze allemaal door bovengenoemde “schaduw-regering” gekozen, geïnstalleerd en betaald. Hetzelfde in Europa, Macron bijvoorbeeld werkte vroeger bij de Rothschild bank. Shell is onderdeel van Amerikaanse oliebedrijven en Bilderberg groep opgericht door Prins Bernard ( met een duister verleden in Nazi-Duitsland) is een organisatie waar de toekomstige plannen voor de wereld worden besproken, net als het World Economic Forum etc. Iets waar burgers geen invloed op hebben, democratie is een woord net als antisemitisme, en Black Lives Matter, om ons wijs te maken dat we invloed hebben en veel bereikt hebben. Laten we hopen dat de oorlog met Rusland niet op de Agenda van deze lieden staat, maar ik ben bang van wel!

[dntplgn]  

Loading

6 thoughts on “Stop de oorlog met Rusland

 1. Ik zou mij niet zo’n zorgen maken over Rusland. Zij bezitten geavanceerde wapens die de NATO niet bezitten. Ze schieten voortdurend in de Donbass en Lugansk regio maar krijgen zelfs daar flinke klop van de opstandelingen. De NATO is een schim van wat ze pretenderen te zijn. Daarnaast denk ik persoonlijk dat meerdere landen een oorlog met Rusland wijselijk zullen mijden.

  Ja het getreiter gaat door en het geduld van Putin en de zijnen wordt dagelijks behoorlijk op de proef gesteld maar tot nog toe hebben ze zich kranig verweerd en geloven heel veel mensen het vijandsbeeld van Rusland niet meer.

  Maar met het dreigen uiteenvallen van de VS en de EU heb je altijd een kleine kans dat de elite probeert een oorlog te starten om dat te voorkomen. Tevergeefs lijkt mij want zonder eenheid is het starten van een oorlog behoorlijk riskant. Het zou het uiteenvallen kunnen versnellen.

  Als straks bij de bevolking van vele landen door begint te sijpelen hoe ze in het spreekwoordelijke ootje zijn genomen met de covid dreiging zou dat uiteenvallen wel eens in sneltreintempo kunnen gebeuren. Het zou mij niet verbazen als uit dit alles een soort nieuwe burgerbeweging ontstaat die het reilen en zeilen van politici en instituten onder de loep gaat houden.

  Hoe dan ook, wij leven in interessante tijden. Laten wij hopen dat het ten gunste van alle bevolkingen zal keren.

  Groet,

  Nexus

  1. Inderdaad, maar nu met de protesten wordt het gevaarlijk, gaat de elite een oorlog uitlokken met China, of wordt het toch Rusland? De aandacht moet weg van de zogenaamde rassenrellen, dus een oorlog zou prima zijn voor hen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *