Politiek CDA – Hugo De Jonge – en zijn broer – Marien de Jonge viroloog – belangenverstrengeling in de Nieuwe Coronawet

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

De slechtste manier om een goede werknemer te vinden? Een ...
Politiek en wetenschap genoemd “big Pharma” zijn al jaren met elkaar verstrengeld, ook in Nederland, waar de hoofdpersonen in de politiek en wetenschap nauw met elkaar verbonden zijn.

Veel is er over te vinden in het Internet, de plek waar je moet zoeken als je een tipje van de sluier wil oplichten, d.w.z. de waarheid wil gaan ontdekken, die de reguliere media verzuimt om op te schrijven, de media is ook onderdeel van de macht en kunnen geen journalistiek onderzoek meer doen, alles is met elkaar verbonden, politiek, wetenschap en media, ergens onderaan hangen de “gewone burgers” die geen stem meer hebben in het hele proces.

Vice-premier (CDA) Hugo de Jonge en zijn broer Marien de Jonge

Vice premier de Jonge zou een onhafhankelijk politicus moeten zijn, maar natuurlijk, net als veel andere, is hij dat niet, maar bij hem gaat het tijdens de “zogenaamde” Corona of COVID-19 een stap verder, zijn broer Marien de Jonge is microbioloog verbonden, sinds 2018 aan de Radboud Universiteit. Hij heeft in het verleden gewerkt voor het bedrijf Merck dat weer verbonden kan worden met Astra Zeneca en zodoende met de Bill Gates Foundation. Deze Marien doet nu een onderzoek, je raadt het al natuurlijk naar het COVID-19 vaccin, een typisch geval van belangenverstrengeling. De reguliere media, of liever gezegd de gekochte media, vind het allemaal prima en maakt prachtige verhalen over de twee “glamourboys”, het wordt gebracht als een “showbusiness” verhaal wat in de Story of andere roddelverhalen pers thuis hoort, maar misschien is dit het niveau van de slapende Nederlandse bevolking dat hoop ik niet, tijd zal het leren!

Op 31 Januari 2020 verscheen het artikel in het Financial Dagblad dat de Firma Merck, waar Marien de Jonge werkte dat Farmaceuten hebben geen haast met zoektocht vaccin …fd.nl › economie-politiek › farmaceuten-hebben-geen-haa…31 jan. 2020 – Farmaceutische bedrijven maken vooralsnog weinig aanstalten om snel een medicijn te ontwikkelen tegen het coronavirus. In januari 2020? Voor de zogenaamde crisis?

Afbeelding
Astrazeneca: Nederland heeft een overeenkomst gesloten met farmareus AstraZeneca voor 300 tot 400 miljoen doses van een te ontwikkelen coronavaccin. Het gaat om een vaccin dat op dit moment wordt ontwikkeld door de Universiteit van Oxford, laat minister Hugo de Jonge weten. Astrazeneca een typisch gevalletje van sponsoring van hobby arts Bill Gates. Broer Marien is natuurlijk ook blij, zoals we weten is de medisch wetenschap gesponsord door politiek en ” the Belinda en Bill Gates Foundation” . https://www.marketwatch.com/story/astrazeneca-starts-manufacturing-potential-oxford-university-vaccine-and-strikes-deal-with-bill-gates-backed-health-organizations-2020-06-05

De Spoed Coronawet

Nederland gaat nog een stapje verder dan omringende landen als Duitsland, België of de noordelijke landen Denemarken, Zweden en Noorwegen. Nederland krijgt per 1 juli 2020 een nieuwe “Coronawet” voor het wetsontwerp hier de link: https://www.raadsleden.nl/files/documenten/twm_covid-19_consultatieversie.pdf.

De wet begint ons te vertellen dat we een (PAN)demie hebben. Een pandemie is een epidemie die zich over continenten verspreidt. Een pandemie wordt veroorzaakt door een ziekteverwekker die nog nooit of al een heel lange tijd niet meer gewoed heeft, waardoor er geen of een verminderde weerstand voor is. Zo stierven er tijdens de pandemische Spaanse griep van 1918 wereldwijd naar schatting meer dan 20 miljoen mensen. Het vogelgriepvirus H5N1 en hiv (aids) zijn hiervan voorbeelden. COVID-19, veroorzaakt door het SARS-CoV-2-virus en voor het eerst vastgesteld in China, is in 2020 snel uitgegroeid tot een pandemie.

Spaanse griep: 20 miljoen doden – HIV Aids doden: 1,2 miljoen , 37,9 miljoen mensen in de wereld met hiv besmetting, Influenza in Nederland: In het griepseizoen van 2018/2019 stierven ruim 2.900 personen meer tijdens de griepepidemie dan verwacht (Reukers et al., 2019). Modelberekeningen schatten een gemiddeld aantal sterfgevallen door influenza van bijna 2.000 per jaar in de periode 1999-2010. Hadden we toen een lockdown? Nee, terwijl influenza besmettelijker is dan COVID-19, ook hier weer ouderen boven de 80 sterven er het meest aan. Zijn de jongeren ook thuisgebleven? Nee!

https://www.youtube.com/watch?v=UE0DwHEhCBk
Het volk moet in opstand komen en Hugo De Jonge, Mark Rutte moeten ter verantwoording geroepen worden om als “goden” te gaan beslissen over de bevolking.

COVID-19 doden in Nederland: 6.065, waarvan een groot gedeelte niet bewezen is dat zij daadwerkelijk gestorven zijn aan COVID-19, de meeste doden waren net als bij de influenza (griep) boven de 80 jaar en hadden andere aandoeningen. Er lagen geen miljoenen doden in de straat en de politiek heeft de mensen onterecht de stuipen op het lijf gejaagd en de economie kapot gemaakt, maar daar kom ik later op terug. Dit was juist het doel en opzet van deze “schijn” pandemie.

Wet

Artikel 58.f is het meest in het oogspringende artikel en het meest onmenselijke artikel: De 1,5 meter afstand (in andere landen 2 or 1 meter hoe het ze uitkomt). De burgemeester, RIVM kan te alle tijden deze maatregel toepassen indien nodig! Bij niet naleven een boete van 435 Euro of een maand gevangenisstraf met strafblad! Voor 1,5 meter ? Echt? Noord-Korea is er nog mild bij zou ik zeggen!

Voor wie alle boetes en maatregelen wil lezen deze link, er staan nog meer absurde straffen en regels in, dus laat het niet gebeuren deze CORONA-COVID-19 wet, kom in opstand, het is beschamend en getuigt van een dictatoriaal beleid.https://www.raadsleden.nl/files/documenten/twm_covid-19_consultatieversie.pdf.

Het Doel

Het doel is duidelijk, verstrengeling van politiek en pharma wat leidt tot onderdrukking van bevolkingsgroepen.

Agenda 2030 die nu volop bezig is, waar ook gewerkt wordt aan een “nieuw” paspoort met vaccinatie bewijs natuurlijk.

De nieuwe tech/smart of anders genoemd de  industriële revolutie 4.0., die nu geimplementeerd wordt, de reset van de samenleving en de economie. Dit is nodig voor de miljoenen werkelozen die eraan komen en de bevolking die in megasteden gaan wonen. De schaduwregering heeft het er al vaak over zoals een Musk, Gates, Bozes, Soros, Buffet, Rockefeller (John Hopkins Universiteit) en Rothchilds (deze lui regeren in principe de wereld, de Westerse wereld liever gezegd). 5G moest tijds de COVID-19 uitgerold worden voor de nieuwe smart/tech revolutie. Waar de handel nog sneller dan het licht gaat en de economie gaat beïnvloeden, militair gezien ook een voordeel, beheersbaarheid van groepen. Waar kunstmatige intelligentie bewaarheid wordt en zo een groot deel van de bevolking werkeloos wordt.

Oorlogen uitgevochten gaan worden in de ruimte en ons leven net als het CHINA model – het sociale credit systeem – gaat worden. De tracing-corona-App- is al het begin.

Geen leuk scenario, maar dit is het uiteindelijke doel. Hoe meer we de “meelopers” zoals de Jonge en Rutte kunnen ontmaskeren, des te meer kunnen we het “grote” geheel erachter zien. De politiek zijn slechts meelopers, de uiteindelijke macht ligt niet bij hen!

Loading

16 thoughts on “Politiek CDA – Hugo De Jonge – en zijn broer – Marien de Jonge viroloog – belangenverstrengeling in de Nieuwe Coronawet

  1. Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen wakker worden want dit gaat helemaal de verkeerde op. Het psychologisch spel vind ik landverraad en achterbaks. Als we hier uit willen komen, zal het slim moet worden gespeeld omdat de voorbereidingen van het gehele systeem al geanticipeerd heeft over verschillende scenario’s doe zich kunnen voordoen. Verder moet ik nog zien of de rechter wel objectief is op het moment dat de rechtzaak zal gaan spelen tegen de 2 de kamer, RIVM en de WHO. Zo zie je maar weer wat je met gekochte journalistiek wereldwijd kunt klaarspelen.

  2. Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen wakker worden want dit gaat helemaal de verkeerde op. Het psychologisch spel vind ik landverraad en achterbaks. Als we hier uit willen komen, zal het slim moeten worden gespeeld omdat de voorbereidingen van het gehele systeem al geanticipeerd heeft over verschillende scenario’s die zich voor kunnen voordoen. Verder moet ik nog zien of de rechter straks wel objectief is op het moment dat de rechtzaak zal gaan spelen tegen de 2 de kamer, RIVM en de WHO. Zo zie je maar weer wat je met gekochte journalistiek wereldwijd kunt klaarspelen.

  3. Bij het (verantwoorde)bloemen leggen bij het gemeentehuis vertelde een man over deze broer van Hugo de Jonge. Het is toch nog erger dan ik vreesde.

  4. De politiek is Nederland aan het verkwanselen aan de aller rijksten ter wereld. Wanneer wordt men wakker!? Het is 5 voor twaalf mensen.

  5. Heel goed stuk. Ik heb hem gedeeld. Mensen moeten per direct uit hun halfwakkere toestand worden gehaald en de ogen geopend worden!!

  6. Met betrekking tot influenza bestaat een vaccin. Stel je voor dat dit vaccin niet bestond. Hoeveel griepdoden zouden er dan te betreuren zijn?

  7. “Spaanse griep: 20 miljoen doden” dat vergelijk je ook wel een pandemie in een tijd met nul medische kennis. Slechte vergelijking.

    Al met al een artikel met veel woorden maar zegt vrij weinig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *