Het Corona-schandaal: “misdaden tegen de menselijkheid”? Corrupte Agenda? Internationale Rechtszaak, Dr. Reiner Fuellmich

The impact: Coronavirus and Organized Crime | Global Initiative

Miljoenen mensen over de hele wereld zijn het slachtoffer van de angst campagne. Paniek heerst. Dag na dag is de aanhoudende impact van desinformatie in de media over het ‘Killer Virus’ overweldigend.

Angst en paniek, in combinatie met regelrechte leugens, verhinderen dat mensen de logica van dit verstrekkende economische en sociale beleid begrijpen.

Een internationaal netwerk van advocaten is van plan een rechtszaak te starten. Dr. Reiner Fuellmich, een vooraanstaand advocaat, presenteert de details van dit project, in onderstaande video (Engels).

https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ&feature=emb_logo

Na negen maanden onderzoek en analyse kunnen we, het internationale netwerk van advocaten, bevestigen dat de gegevens en concepten zijn gemanipuleerd om de angst campagne in stand te houden. De schattingen op basis van de RT-PCR-test zijn zinloos: de RT-PCR-test identificeert / detecteert het Covid-19-virus niet. Wat het detecteert, zijn fragmenten van verschillende virussen.

Zowel door vooraanstaande wetenschappers als door officiële volksgezondheidsinstanties wordt bevestigd dat Covid-19 geen gevaarlijk virus is.

De COVID-19-pandemie is ruimschoots gedocumenteerd en is gebruikt als voorwendsel om een wereldwijd proces van economische, sociale en politieke herstructurering op gang te brengen dat heeft geleid tot massale armoede en wereldwijde werkloosheid. Het vernietigt de levens van mensen.

Berlijnse Corona Commmittee

Wie zijn we?
De strategie achter de geplande Amerikaanse aanklachten wordt begeleid door de advocaten die bekend zijn van het Berlijnse “Corona Committee”. Vooral advocaat Dr. Reiner Fuellmich, LL.M. (UCLA) uit Göttingen. Hij is 26 jaar advocaat geweest en heeft gewerkt als advocaat in Duitsland en Californië, US. Hij is een van de oprichters van de stichting “Corona Committee”. Advocaat Antonia Fischer en advocaat Dr. Justus Hoffmann uit Berlijn en advocaat Cathrin Behn en advocaat Tobias Weissenborn uit Göttingen hebben de leiding over de Duitse aanklachten. Daarnaast is zijn een aantal advocaten actief die niet naar de buitenwereld kunnen treden omdat de advocatenkantoren waar ze werkzaam zijn zich zorgen maken over het verliezen van reguliere en publieke mandaten als hun Corona-schadecompensatie activiteiten bekend wordt. Advocaat Fischer zal zich als medisch advocaat ook bezighouden met de afhandeling van de corona-gevolgen vanwege o.a. zorgen voor uitgestelde operaties, therapieën, etc. Dr. Hoffmann is al actief in het “Masker Task Force”. Beiden zijn zoals Dr. Fuellmich leden van de Corona Legal Committee. Advocaat Marcel Templin is eveneens beëdigd aan de balie in Berlijn en is ook als docent betrokken bij juridische opleidingen. In het aansprakelijkheidsrecht werkt hij al jaren samen met collega’s in heel Duitsland en hij organiseert en coördineert deze samenwerking voor corona schade.

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *