President Assad veroordeeld Erdogan wegens het aanzetten tot escalatie in Nagorno-Karabach

Syrian President Bashar Assad interview with Sputnik
De Syrische president Bashar Al Assad beschuldigde de Turkse president Erdogan ervan “terroristische organisaties in zowel Syrië als Libië te steunen en achter de escalatie van het conflict in de regio Nagorno Karabach”. Verschenen op: https://www.syrianews.cc/president-assad-slams-erdogan-for-instigating-nagorno-karabakh-escalations/

De Syrische president bevestigt dat Turkije militanten of zoals we ze kunnen noemen huurlingen of terroristen, vanuit Syrië naar de regio Nagorno-Karabach stuurt en beschuldigt de Turkse president ervan terroristen in Syrië en Libië te steunen, vertelde hij in een interview met het Russische Sputnik, door het Westen op de zwarte lijst (Sputnik) in Damascus.

De Syrische president Bashar Al-Assad bevestigde dat “Turkije terroristen uit Syrië en andere landen gebruikt in de veldslagen in de Karabach-regio tussen Azerbeidzjan en Armenië.”

Erdogan probeert de aandacht van zijn volk af te leiden, van de interne problemen, een slechte economie en onderdrukking van andersdenkende. Hij doet dit door oorlogen aan te wakkeren, voor een ieder die het vergeten is, er zijn veel schandalen die hem in verband brengen met ISIS, zoals de gesmokkelde olie door ISIS, Turkije werd een doorvoerland voor Westerse gesponsorde terroristen en olie, de olie werd later in Europa verkocht dus aan de EU, U en ik hadden ISIS olie in onze tank.

In antwoord op de vraag over de beschikbaarheid van informatie waaruit blijkt dat Turkije Syrische strijders heeft overgebracht naar de gevechtslinie in de regio Nagorno-Karabach, zei president Assad: “We kunnen dit zeker bevestigen, niet omdat we bewijs hebben, maar omdat soms heb geen bewijs nodig hebben,we hebben veel aanwijzingen. “

De Syrische president beweerde dat “Turkije deze terroristen uit verschillende landen in Syrië heeft gebruikt, en dat zij deze Syrische militanten/terroristen ook in Libië hebben gebruikt, naast andere nationaliteiten (ISIS leden kwamen overal vandaan). Daarom is het duidelijk en zeer waarschijnlijk dat ze deze methode ook in Nagorno Karabach gebruiken, want zoals ik al eerder zei, zij zijn de partij die dit conflict is begonnen en heeft aangemoedigd. “

Maak kennis met Ali al-Rahmuni, van de Hamza-divisie van het door Turkije gesteunde “Free Syrian Army”. Zijn oorspronkelijke taak was om tegen Assad te vechten, maar na negen jaar oorlog tegen Syrië bracht Erdogans Turkije hem naar Azerbeidzjan om tegen de Armeniërs te vechten, en hij stierf daar na een paar dagen na zijn aankomst in het conflictgebied.

Syrië roept Azerbeidzjan en Armenië op, om een vreedzame oplossing te vinden

Het Russische Sputnik komt met bewijzen, een goed geïnformeerde bron, dat er al 93 Syrische strijders zijn gedood in Nagorno Karabach, 53 daarvan anderen zijn afgelopen zondag overgedragen aan Syrië. Sputnik kon ook bevestigden, volgens de bron, dat “ook een nieuwe levering van 430 Syrische huurlingen naar Karabach zijn gestuurd.” Dat geeft aantallen van 4 tot 5000 huurlingen/terroristen!

Ook heeft het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken een paar dagen geleden zijn bezorgdheid geuit over berichten over de militanten uit Syrië en Libië naar Karabach om daar te vechten, aangezien deze operaties ‘niet alleen leiden tot verdere escalatie in het conflictgebied, maar creëren ook langdurige bedreigingen voor de veiligheid van alle landen in de regio. Ook die van Rusland, nu het Westen en de deep-state ‘color-revolutie’ probeert uit te voeren in Belarus, Kirgizië en natuurlijk de Navalny “fake” vergiftiging!

Volgens de NATO gesponsorde krant het Nederlandse NRC en diverse andere buitenlandse kranten, worden binnenkort de terroristen/IS uit kamp al-Hawl vrijgelaten en je mag raden waar ze dan heen gaan! Naar Armenië die dan hetzelfde lot als Syrië zal ondergaan! De EU en de NATO zullen zoals gewoonlijk niets doen en steunen daarmee indirect de 2e volkerenmoord in 10 jaar!

[dntplgn]  

Loading

One thought on “President Assad veroordeeld Erdogan wegens het aanzetten tot escalatie in Nagorno-Karabach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *