Politie doet het weer het in elkaar slaan van vreedzame demonstranten

Op deze foto en onderstaande video is duidelijk te zien hoe de politie, afgelopen zondag in Amsterdam vreedzame demonstranten, die zitten in elkaar slaan

Veel is er over gedebateerd, het waren allemaal relschoppers, natuurlijk zaten en zitten er relschoppers bij, afgelopen zondag op het Museumplein in Amsterdam, maar dat het uit de hand gelopen is, is het werk van onze nieuwe ‘staatspolitie’, die duidelijk op vele video’s en beelden de boel laat escaleren en de vreedzame demonstranten, die op het museumplein in het gras zaten, in elkaar slaan, nadat ze eerst door het waterkanon bewerkt waren.

Je zou haast gaan denken dat het een opgezet spel van de politie is, eerst de menigte boos maken, waardoor sommige mensen exploderen en terug gaan slaan, nadat ze eerst geslagen werden.

De groep mensen die wel is blijven zitten ondanks de intimidatie van de politie, kunnen niet onder het kopje “relschoppers’ geschaard worden. Zover je het kunt zien en horen, zijn het studenten en /of jongeren, de toekomst van Nederland, die verplicht opgesloten zitten en weggespoeld worden, door politie agentjes, met robocop pakken, waarvan sommige nog niet droog achter de oren zijn. Wat een schande voor zogenaamde democratie.

https://www.youtube.com/watch?v=uWO3vfUeFeE

In Eindhoven, waaruit duidelijk bleek dat de menigte, die al boos was, nog meer geïntimideerd werden, door alweer de undercover agenten, Romeo’s genaamd, die het schijnt bij elke demonstratie uit de politiebusjes komen, verkleed als hooligans en relschoppers, het publiek hiermee uitdaagt!

De menigte die al boos was, ging met stenen gooien en wat doet de politie, die zet paarden in om charges uit te voeren, niet handig stenen en paarden.

Nederland is een dictatuur geworden door een virus, die de elite niet onder controle lijkt te krijgen, of misschien wel niet onder controle wil krijgen, of het virus was überhaupt niet het killervirus wat bij het begin gezegd werd. De zorg is totaal kapot en sinds ze wisten dat er een virus was, is er ook niets aangedaan. Nu is er ruzie in de tent, tussen de vaccin giganten, een vies politiek spel met het VK, over Astrazeneca en Pfizer/Biontec, ach ja die hadden het eigenlijk nog niet goedgekeurd. Elke avond zware propaganda en de goed nieuwsshow over vaccinaties, waar vele mensen sterven door honger, kanker en de gevolgen van zelfmoord door het virus. Misschien is het nieuwe normaal wel de bedoeling om een virus te gebruiken voor de great reset….en depopulatie, daar lijkt het op! Een politiek die niet weet wat er zich afspeelt in het land, arm en rijk een steeds grotere kloof is, dat moet fout gaan en dat is het ook gegaan en ik denk dat we het laatste nog niet gezien hebben!

Hieronder een video over opstand onder jongeren, waarvan vele, omdat zij niets anders kunnen en hebben, misschien geplunderd hebben, maar wat verwacht je? Wat verwacht je van de politiek, die leven in hun eigen bubble en weten niet hoe de mensen in arme en “zwarte” wijken wonen, daar is veel te lang weg gekeken, de opsplitsing van de maatschappij, ik ben het niet met plunderen eens, maar ik begrijp het wel…..

https://www.youtube.com/watch?v=6hqO5Rsmwbo

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *