Nederland is rijp voor een revolutie

Een live verslag uit Eindhoven, een vrouw gewond geraakt , zij was omver geblazen door een waterkanon van de politie en klapte daardoor met haar hoofd tegen een muur.

KRUISPUNT

Wij staan nu hier in ons land op een punt waarvan we kunnen zeggen dat het een periode is waarvan we achteraf zullen zeggen “HADDEN WE NU MAAR INGEGREPEN”. Want zoals we allemaal weten, zo gaat het eigenlijk in onze geschiedenis altijd. Achteraf gepraat.

We hebben de coronacrisis die glashard het falen van het neo-liberale systeem heeft blootgelegd. De zorg die dankzij het door onze regering ingebracht marktsysteem kapot is bezuinigd uit oogpunt van de heilige winstmaximalisatie gedachte die achter het neo-liberale systeem staat.

Dit gaat ALTIJD gepaard met extreme kostenbesparingen en we hebben in Nederland totaal ontplofte lonen aan de top. De top van banken en grote ondernemingen krijgen bonussen, de bevolking wordt steeds armer, nu vooral in de zogenaamde lockdown en daarbij nog een avondklok, wat associaties oproept met de 2e wereldoorlog. Vaccinaties komen niet op tijd aan, omdat er een geopolitiek spel aan de gang is met Engeland, die uit de EU is. Of zijn er zoveel bijwerkingen dat het onverantwoord is verder te gaan met dit medisch experiment?

Door toedoen van onze regering zijn er 77000 banen in de zorg verloren gegaan, is het aantal ziekenhuisbedden tot in het extreme afgeschaald en ziekenhuizen heeft de regering GEWOON FAILLIET LATEN GAAN.

https://www.youtube.com/watch?v=Gac7KPuNnYQ&feature=share&fbclid=IwAR0AZbKBRbiV1jjuwOkUN8qAm6yqY15emcnV0WcfWR-RCTHLfOgx2vSzaw0

Deze religie van de heilige winst is in alle aspecten van onze samenleving terug te vinden. We zijn koning flexwerk geworden, nutsvoorzieningen zijn geprivatiseerd, en dat alles om de kapitalen die aandeelhouders opstrijken te kunnen vergroten en de personeelskosten te minimaliseren.

We zijn zelfs het bijna het enige land op (Duitsland speelt dit ook) ZONDER ECHTE OFFICIËLE POSTKANTOREN, sinds de privatisering van de post heeft de ING postagentschappen die ze vrijwel geen een cent kosten en daardoor zijn ALLE postkantoren gesloten. Postbodes waren vroeger beëdigde ambtenaren met een full-time baan, simpelweg omdat je er op moet kunnen vertrouwen dat de post correct en ongeopend moet kunnen worden bezorgd Nu is niemand meer postbode, studenten en ouderen zien dit als bijbaantje. Het loon is zo laag dat het een godswonder is dat er nog mensen zijn die daarvoor überhaupt nog willen werken.

Wonen is inmiddels met dank aan regeringsbeleid vrijwel onbetaalbaar geworden, het aantal daklozen is meer dan verdubbeld net als het aantal zelfmoorden, alle uitkeringstrekkers zijn dankzij de participatiewet gecriminaliseerd, de voedselbank is de snelst groeiende bank van Nederland.

We hebben al jaren en jaren massa immigratie van hordes kansloze gelukszoekers zonder dat er ooit een woord valt om de werkelijke oorzaak van die immigratie aan te pakken, namelijk de toestand in het land van herkomst waardoor men dit land te moeten ontvluchten. Het regime Rutte die terroristen sponsorde maar liefst 22 groepen, die op hun beurt de Syrische autochtone bevolking uitmoordde. Nederland keek weg toen er duizenden christen uitgemoord werden en andere groepen.. Nee Assad was de kindermoordenaar, terwijl er video’s viral gingen van een ge-radicaliseerde jihadist/terrorist uit Almere, die het hart van Syrische soldaten at. Hij was beneveld door de Captagon pillen uit een Brabants drugs Laboratorium.

Mensen die echt hulp nodig hebt moet je overigens altijd helpen. Maar het systeem is totaal ontspoort. George Soros, de sponsor van linkse partijen, ook in de EU, vond het prachtig, hoe meer zogenaamde vluchtelingen des te beter, we moesten op Amerika lijken, want een anarchistische samenleving is makkelijker te controleren. Dus kwam het Marrakesh verdrag, de vluchtelingen kregen zelfs creditcards voor onderweg. In plaats van Afrika en de getroffen oorlogslanden te helpen, door bijvoorbeeld werkgelegenheid, investeringen in banen daar, haalt deze neo-liberale regering ze liever naar Europa, ook Syrische vluchtelingen kunnen niet terug zeggen ze, te onveilig, allemaal gelogen.

We hebben de toeslag affaire gehad die glashard bewijst hoe ver politici van de burger afstaan hoezeer deze in hun eigen wereld (Bubble noemt de regering zo mooi en de “Groene” oppositie) met een mooie carrousel van bestuurders baantjes leven waarin NOOIT iemand echt wordt afgestraft voor fouten, of slechte prestaties.

Ook we hebben te maken met het grootste arbeiders verraad uit onze geschiedenis van de vakbondstop van CNV en FNV als het gaat om de pensioendeal. De vakbonden hebben al jaren en jaren IEDERE verslechtering op pensioengebied als brave hondjes geslikt.

HET NEDERLANDSE VOLK HEEFT ZITTEN SLAPEN!

Want wat hebben wij het “volk” gedaan aan deze dingen? Niets, terwijl de propagandamachine van de gekochte media denderend doorrijd en onze hersenen indoctrineren met nieuws uit “den Haag”, genderkwesties, klimaatverandering, heeft de bevolking hier totaal niets aan. Zij lijden verder onder corona maatregelen, verlies van banen, kinderen zonder school en opa’s en oma’s gaan dood zonder afscheid te nemen.

Wij het volk kiezen onze beulen die onze maatschappij kapot maken gewoon vrolijk terug en wij het volk roepen onze bestuurders, die tenslotte volksvertegenwoordigers horen te zijn totaal niet ter verantwoording voor hun wangedrag.

Het kruispunt waarop wij ons nu bevinden in de nabije toekomst is dat we NU de mogelijkheid hebben om er wat aan te gaan doen.

Is dit dan hoe wij gezien willen worden als volk? Te laf en te veel verslingerd aan onze mobiele telefoons en games. Zeggen dat we er toch niets aan kunnen doen aan die lui in den Haag. Gisteren was het duidelijk we kunnen er iets doen! De elite is wakker en veroordeeld ons allen als criminelen, gangs, complotgekkies of de term die ze zo graag in het buurland Duitsland gebruiken, waar ze nog zwaarder geïndoctrineerd zijn, door hun oorlogsverleden: Neonazi’s – rechtsradicalen, anti-semieten.

Maar er is een oplossing, VOORAF en dus niet achteraf, want dan is het te laat. Er komen verkiezingen aan en wij allen zullen nu toch echt wel doorhebben welke partijen meegeholpen hebben aan de afbraak van onze samenleving de grootste pensioenroof uit de menselijke geschiedenis, afbraak van de zorg en boeren en een 2e wereldoorlog maatregel als de avondklok.

Iets wat we eigenlijk niet meer zouden hoeven ALS WE OP 17 MAART DEZE ROVERSBENDE DIE DOORGAAT VOOR ONZE REGERING NAAR HUIS TE STUREN! Hen berechten voor misdaden tegen het Nederlandse volk en een speciaal tribunaal voor Syrië.

Want, uiteindelijk moet de corona rekening natuurlijk ook eens betaald gaan worden en gaan wij nu echt denken als we deze regering laten zitten dat de belastingontwijkende rijken daar ook maar een cent van moeten meebetalen? er zit immers over de 1,8 BILJOEN in onze pensioenpot die daar mooi aan kan meehelpen.

U bent bij deze gewaarschuwd! Weg ermee, tijd voor echte verandering, voor het volk , door het volk…

[dntplgn] 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *