Afrika – Tanzania gelooft niet in COVID-19 en waarschuwt voor vaccins

Africa News: Tanzania's President Magufuli Runs for Re-Election - Bloomberg
Terwijl landen en regeringen zich haasten om hun burgers te vaccineren tegen het COVID-19-virus, waarschuwt de Tanzaniaanse president John Pombe Magufuli de Tanzaniaanse bevolking en heeft gezegd op hun hoede te zijn voor vaccins.
Hij zei dat sommige van de vaccins die door buitenlandse landen werden geïntroduceerd gevaarlijk waren en het beter is om zich niet te laten vaccineren.

Het Afrikaanse land Tanzania, de president John Magufuli beschuldigde deze week dat mensen (uit Tanzania) die in het buitenland waren gevaccineerd van het terugbrengen van het virus naar Tanzania. Hij vroeg zich dan ook af of de vaccins werken.

“Als de blanke man met vaccinaties had kunnen komen, dan zouden zij vaccinaties tegen AIDS hebben, zou tuberculose tot het verleden behoren, zouden er vaccins tegen malaria en kanker zijn gevonden”, zei hij in een persconferentie.

“Wees standvastig,” voegde hij eraan toe. “Vaccins werken niet.”

In de hoofdstad van Tanzania, Dar es Salaam, heeft de visie van de president veel aanhangers.

“Als het virus in ons land aanwezig zou zijn, dan zouden we moeten leven met angst, want dat betekent dat we moeten stoppen met werken”, zegt Twalib Mwanjala (in een nieuws video), een taxichauffeur. Er zijn geen honderdduizenden doden zij hij verder. Hij voegde eraan toe: “Het coronavirus is Tanzania nog niet binnengekomen en we hebben geen corona. Als het land het virus had, zou het betreffende ministerie een verklaring afgeven. Maar voorlopig moeten mensen ophouden bang te zijn en gewoon hard werken. “

Tanzania heeft om het maar ‘zacht’ uit te drukken een slechte verhouding met Europa. De president John Magufuli, kocht aan het begin van de “pandemie” verschillende PCR-testkits voor het detecteren van het coronavirus, hij liet deze kits testen testen op geiten, papaja, schapen en motorolie. Ze waren allemaal positief bevonden voor het Covid-19 virus zei hij en vertrouwt zo de testen en nu de vaccinaties niet. President Magufuli heeft een bachelor of science en is Doctor in Chemie en Wiskunde.

Verder is zijn slechte verhouding met Europa terug te voeren op de koloniale overheersing van Duitsland, op de Conferentie van Berlijn van 1885 werden Zanzibar en Bagamoyo al tot koloniaal gebied beschouwd. De Duitsers bezetten het gebied verder en 1897 hadden ze , wat nu Tanzania heet, bezet en veranderden veel aspecten van het dagelijks leven. Ze werden actief gesteund door kerk-missionarissen die probeerden alle inheemse overtuigingen en culturele gebruiken te vernietigen, met name door de ‘mahoka’-hutten te verwoesten waar de lokale bevolking de geesten van hun voorouders aanbaden en andere ceremonies uitvoerde. Na de eerste wereldoorlog kwam er nog meer ellende voor Tanzania, Duitsland had de oorlog verloren en de Britten namen het over. Pas in 1947, na de 2e wereldoorlog werd Tanzania onafhankelijk na 132 jaar onder de vernederende heerschappij van Duitsland en Engeland geleefd te hebben.

Tot op de dag van vandaag proberen grote EU en VS multinationals Tanzania leeg te roven. Ze proberen door propaganda het grote publiek wijs te maken dat Tanzania een ‘slechte’ regering heeft, die mensenrechten schendt, omdat homoseksualiteit voor mannen verboden is. Er is daardoor een klimaat waarin LHBT’s gevaar lopen te worden mishandeld en vermoord, volgense Westerse zogenaamde mensenrechten organisaties. Die zouden beter moeten weten. Tanzania is leeggeroofd en uitgemoord, hun grondstoffen worden nog steeds gestolen en de Afrikaanse cultuur is niet de Westerse cultuur.

Tanzania bezit grote voorraden aan mineralen en ertsen, zoals goud, tanzaniet, diamant, steenkool, ijzer, uranium, nikkel, chroom , platina en aardgas.

https://www.youtube.com/watch?v=OmiS-1TkdNU&t=51s

[dntplgn] 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *