Navalny, betrekkingen tussen de VS, EU, Rusland en de deep-state, oorlogstaal

Afbeeldingsresultaat voor war talk, navalny against russia
In Rusland is de algemene opvatting dat het effect van het Biden-presidentschap en de EU geopolitieke gebeurtenissen Rusland nog meer slecht gaan beïnvloeden.

Dit is wat journalisten en het merendeel van de Russische bevolking denken over de huidige situatie met de VS, EU en over Navalny.

Navalny is een Westers marionet en uitgespeeld door de Amerikaanse en EU deep-state, opgeleid door de CIA en MI6 door zijn studiejaren aan de Yale Universiteit. Bijna iedereen die je spreekt, volgens mijn bronnen, in Rusland is het daarover eens. Hij is een Amerikaanse creatie.
Het opmerkelijk punt is dat hij terugkeerde naar Rusland op de pseudo-nep-inauguratie dag van Joe Biden 20 januari, wetende dat hij zou worden gearresteerd op basis van lopende zaken :Alexey Navalny jailed for over 2.5 years as Moscow Court says he violated terms of suspended sentence in ‘Yves Rocher’ fraud case — RT Russia & Former Soviet Union tegen hem. Het werd een media-circus en bij aankomst, werd hij zoals verwacht door de Russische politie opgewacht en gearresteerd.


Als Poetin hem echt had willen vermoorden zou hij al vermoord zijn geweest. Navalny’s (zijn opdrachtgevers) enige doel is om chaos en verdeeldheid in Rusland te zaaien en te proberen de regering te destabiliseren en president Poetin omver te werpen. De color-revolutie tactiek, zoals al vele malen uitgevoerd in Irak, Syrië, Oekraïne, Libië, Venezuela en vele andere landen op de wereld.

De Navalny-video over het paleis van Poetin is in Duitsland gemaakt met Amerikaans /westers EU-deep-state geld. Natuurlijk is de EU weer gesponsord door George Soros, Bill Gates, de rijkste mannen (bijna allemaal mannen geen vrouwen) van de zogenaamde ‘vrije’ westerse wereld, hoe denk je dat ze anders zo met geld kunnen strooien? De pseudo-pandemie bestrijden en color-revoluties uitvoeren? (zie video hieronder). Poetin is niet de rijkste man ter wereld, dat zijn zoals we weten Bezos, Gates, Forbes en Musk, noch is hij miljardair en hij bezit niet het zogenaamde paleis, dat eigenlijk een hotel is. De feiten zijn dat de tsaren tijdens het keizerlijke tijdperk veel paleizen in heel Rusland hadden, ook aan de Zwarte Zee. Livadia in Jalta is een goed voorbeeld en er zijn alleen al op de Krim veel andere paleizen en niet te vergeten het Winterpaleis in St. Petersburg. Ze zijn allemaal eigendom van de staat. Velen zijn beschikbaar voor Russische topfunctionarissen, waaronder Poetin, andere zijn een museum. Er zijn ook zomerverblijven, Dacha’s die voor dezelfde topfunctionarissen zijn. Net als destijds President Assad beschuldigd werd dat hij in paleizen woonde, het is en was slechts een parlementsgebouw waar officiële ceremonies en ontvangsten gegeven worden. In Rusland werden deze paleizen voor dezelfde doeleinden gebruikt . Nogmaals, meer westerse leugens en propaganda.

Het werd erg duidelijk in Juni 2020, toen ik uitvond dat de Nederlandse Ambassade in Minsk, probeerde met EU/Nederlands geld een color-revolutie te ontketenen in Wit-Rusland (Belarus). Die mislukte omdat de deep-state kandidaten steeds slechter en onprofessioneler worden, een schooljuffrouw als presidentskandidaat, zeg nou zelf, dan hebben we hetzelfde probleem als in Nederland, een leraar op gezondheidszorg!

https://www.youtube.com/watch?v=gw_nPUI6wwk


De protesten zijn georganiseerd vanuit de Amerikaanse ambassade en EU consulaten in het heel Rusland. Ook stichtingen en Think-Tanks, zoals de Friedrich-Naumann-Stiftung für die Freiheit, een Duitse stichting door de EU en MI6 (BND) gesponsord, net zoals het Statecraft Institute in het VK (wat nadat het aan de openbaarheid kwam buiten werking is) financiering voor de massale PR-campagne en gedrukt materiaal komen van hen, evenals betaalde provocateurs (een soort ROMEO’s net als op het Maidan in Kiev, of in den Haag Nederland tijdens protesten). Ook de Henry Jackson Society – Think-Tank financiert Navalny.

De omvang van deze protesten is sterk overdreven. Niet honderdduizenden in heel Rusland, maar niet meer als een paar duizend in Moskou en een paar honderd in verspreide grotere steden. In de tweede week van georganiseerde protesten waren er in Moskou maar een paar honderd.

Het doel van Amerika, de deep-state, is sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog duidelijk en in de jaren negentig onder Bush Sr., daarna Clinton is om het Rusland onder de vleugels van de deep-state te krijgen en de enorme natuurlijke rijkdommen van Rusland te plunderen. Dit is na de val van de Sovjet-Unie deels gelukt, maar daarna is er door de regering Poetin een eind aan gemaakt.

Betrekkingen tussen de VS en Rusland onder de regering van Biden

Meer mensen zijn zich van dit probleem bewust dat Biden eigenlijk een illegale regering is, geïnstalleerd door de deep-state, met ‘valse’ verkiezingsresultaten. Dit is zelfs in Rusland doorgedrongen onder de ‘gewone’ bevolking, zelfs in de Krim en Siberië.

De meeste Russen, maar ook steeds meer en meer Europeanen
herinneren zich de regering Obama-Biden die de staatsgreep van 2014 in Oekraïne orkestreerde, in samenwerking met de EU (voor Nederland -Hans van Baalen VVD) en die werd geleid door Biden en Victoria Nuland.

Het waren Biden en Nuland die de aanval op de twee separatistische republieken in de Donbas-regio, Lugansk en Donetsk, aan moedigden.
Zij waren de aanstichters voor de Amerikaanse en Europese SANCTIES opgelegd aan Rusland en de Krim. Ze weten dondersgoed dat de Krim niet met geweld door Poetin is geannexeerd. Maar terugkeerde naar Rusland, waar het sinds de tijd van Catharina de Grote in de 18e eeuw hoorde, het was een goede beslissing. Poetins populariteit steeg tot 80 procent. De mensen stemden om terug te keren naar Rusland in een overweldigend referendum, georganiseerd door het volk en niet door Poetin. Meer dan 90% stemde voor terugkeer naar Rusland. Ze wilden geen deel uitmaken van het door geweld geteisterde, door de VS geleide staatsgreep, Oekraïne, ze wilde dit niet in de Krim. Verder is het voor Poetin en de Russische bevolking ondenkbaar dat Rusland hun Zwarte Zee basis in Sevastopol een Amerikaanse marinebasis zou laten worden.

De Russische regering en bevolking is zich er volledig van bewust, net als journalisten, dat Biden veel van dezelfde oorlogshaviken uit de Obama -Biden-jaren heeft aangesteld, waaronder Victoria Nuland.

Toegenomen Amerikaanse vijandelijkheden en agressie jegens Rusland

De meeste Russen maar ook steeds meer Westerse landen weten dat de VS- NAVO-EU de belofte van de VS aan Gorbatsjov dat de NAVO, direct na de val van de Berlijnse Muur in 1989 heeft verbroken. Dit probeert de NAVO natuurlijk in alle toonaarden te te ontkennen, maar de bewijzen zijn zichtbaar, waarom voormalige oost-Europese landen deel maken van NAVO? Waarom ‘stiekem’ tijdens de pseudo-pandemie Noord-Macedonië lid van de NAVO maken? Terwijl, ik zelf gezien heb, in Skopje hoe fel de protesten waren tegen de NAVO en de EU. Hetzelfde geldt voor de Servische bevolking, zij zijn door de NAVO in 1999 zwaar gebombardeerd en veel Serven erkennen hun huidige regeringsleiders niet die volgens hen Servië uitverkocht heeft aan de EU en de deep-state. Er is zoveel Russia-bashing in de EU, dat je er beroerd van wordt, waarom? Duidelijk ze willen de val van Rusland, maar als Rusland valt, valt de EU, dan ontketenen ze een regelrecht atoomoorlog, dit is waarvoor President Poetin telkens weer voor waarschuwt, maar met onbekwame regeringen in het Westen valt niet te praten, die kunnen niet eens zorgen dat hun eigen bevolking, als ze dat willen, vaccinaties krijgen, zo beroerd is de toestand.

https://www.youtube.com/watch?v=_yF21K8THBs&feature=emb_logo

De VS en de NAVO bevinden zich dus in alle voormalige Sovjetrepublieken … precies aan de Russische grenzen.

De VS-NAVO hebben de laatste jaren massale oorlogs oefeningen NAVO-troepen oefenen bij Russische grens, maar de echte oorlog woedt online | Nieuwsuur – gedaan, een eerste aanval op Rusland zou je kunnen zeggen… AAN DE ONMIDDELLIJKE GRENZEN VAN RUSLAND de oefeningen die elk jaar geavanceerder worden. De VS hebben ook kernraketten in Polen, Roemenië en Turkije gestationeerd die Moskou in tien minuten kunnen bereiken. De bevolking in Europa of de politiek schijnt zich daar geen zorgen over te maken, dat gebeurde nog wel in de jaren 80 en 90, maar de deep-state heeft tactisch een pandemie gebruikt, oftewel een virus, wat net zoveel sterfgevallen heeft als de griep of misschien wel kanker. Dat is het volgende gevaar voor Europa en het Westen, als een computernerd als Gates de leiding heeft over vaccinaties en een pandemie.

De VS heeft momenteel tientallen militaire bases in die voormalige Sovjet republieken, met tienduizenden troepen, militaire hardware, gevechtsvliegtuigen, spionagevliegtuigen en nucleair bewapende B-52’s die missies langs de Russische grenzen vliegen.

Er waren de laatste tijd drie recente roekeloze provocaties door de VS. De eerste, in december 2020, was het oorlogsschip USS John McCain (toepasselijk voor een gestorven pro-oorlog senator en mede oprichter van ISIS) die de territoriale wateren van Rusland schond in de Golf van Peter de Grote en in het Verre Oosten van Rusland. Het werd bedreigd en verjaagd door Russische oorlogsschepen.
Nog maar twee weken geleden voeren DRIE Amerikaanse oorlogsschepen de Zwarte Zee binnen, twee Aegis-torpedobootjagers en een tankschip. Een van de torpedobootjagers was alweer de USS John McCain. De bedoeling is om ze daar permanent te houden om de zogenaamde “veiligheid te handhaven” in de regio. Twee dagen later vuurden de VS vanuit Roemenië twee raketten af ​​die terecht kwamen in de Zwarte Zee. Het Amerikaanse Congres en de EU hebben gedreigd met nog zwaardere sancties tegen Rusland vanwege de Navalny-nep vergiftiging en die zo de bouw van de Nord Stream II-pijpleiding van Rusland naar Europa stilleggen.

Conclusie

Hoe gaat dit eindigen? Als we geen betere politici krijgen in de EU en als de deep-state (bestaande uit die rijke mannen, Pentagon, NAVO, geheimdiensten en multinationals) niet aan banden wordt gelegd zie ik een somber toekomstbeeld. Immers heeft Bill Gates al de macht gegrepen op gezondheidsgebied, Soros – Color-revoluties, Bezos – Amazon, Musk – ruimtevaart en auto industrie en Warren Buffet heeft de media-propaganda in handen. Zij zijn de echte leiders van de Westerse wereld en zij willen oorlog met Rusland, als het niet met een color-revolutie lukt. De EU, voor degene die deel willen nemen aan het vaccinatie medisch experiment, zit nu met het handen in het haar, de vaccinaties kunnen, of zijn te gevaarlijk, niet geleverd worden en Rusland is de nu de lachende derde, die heeft SputnikV vaccinaties als geopolitiek spel ingezet. Getergd tot het uiterste kan dit heel erg fout aflopen!

[dntplgn] 

Loading

3 thoughts on “Navalny, betrekkingen tussen de VS, EU, Rusland en de deep-state, oorlogstaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *