Palestina en de verkeerde demonstranten eigenlijk demonstreren ze voor Israël, VS en de EU

Burgemeester Dijksma: ‘pro-Palestinademonstranten hebben lang de tijd gehad om te vertrekken’
Een demonstratie , afgelopen weekend, in Utrecht, duidelijk is te zien dat de drie-sterren vlag gebruikt wordt bij demonstraties voor Palestina, de drie-sterren vlag is en wordt gebruikt door de zogenaamde Syrische oppositie, zoals Al-Qaeda, Jabhat-al-Nusra. de Witte Helmen en ook ISIS. Waarschijnlijk zijn een deel van de demonstranten gevluchte Witte Helmen, dus Al-Qaeda aanhangers, of collaboreren met hen!

Sinds de uitbraak van het conflict in Syrië, 2011 en het hoogtepunt van 2015, heeft het Westen, zo ook Nederland een zeer dubieuze rol gespeeld, die langzaam maar zeker, ook voor het “grote” publiek duidelijk aan het worden is.

Nederland heeft sinds het begin van het Syrische conflict de zogenaamde “rebellen of oppositie” gesteund, die eigenlijk groepen zoals Jabhat-al-Nusra, Al-Qaeda, Tahrir-Hayat-as-Sham en zelfs ISIS gerelateerd zijn. Nederland heeft 22 zogenaamde oppositie groepen gesteund, stuk voor stuk extremistische groeperingen, die schuldig zijn aan moord op het Syrische volk. Bijna alle Westerse landen hebben deze extremistische groepen gesteund, ook Israël. De beroemde Witte Helmen, zogenaamd een hulporganisatie, maar eigenlijk bestaat uit leden van AL-Qaeda, AL-Nusra en het Levant front, zijn terroristen vermomd onder een hulporganisatie en naar Nederland en heel Europa gekomen, toen duidelijk werd dat de oorlog voor Europa verloren was in Syrië, nadat Rusland in 2015 de Syrische regering geholpen heeft de terroristen uit te schakelen.

” Op 22 juli 2018 meldde de Israelische krant Haaretz dat de evacuatie van een groep van 800 zogenaamde witte helmen door Israël werd gecoördineerd. Onder hen waren veel buitenlandse terroristen en de twee bevelhebbers van het Leger van het Zuiden (Fursan-al-Jolan): Moaz Nassar en Abu Rateb. Dus vanaf juli 2018 ontvingen de EU, het VK en Canada veel meer terroristen, die ze witte helmen noemden die alleen humanitair werk verrichten.”

US Rep. Ilhan Omar (D-MN) (L) talks with Speaker of the House Nancy Pelosi (D-CA) during a rally with fellow Democrats before voting on H.R. 1, or the People Act, on the East Steps of the US Capitol on March 08, 2019 in Washington, DC. (AFP photo)
Vier militante topcommandanten zijn in 2018, uit het zuiden van Syrië naar Israël gevlucht nadat honderden door het westen gesteunde “witte helmen” hetzelfde deden in het op handen zijnde herovering van een strategische provincie door het Syrische leger.

Volgens de Arabische nieuwswebsite al-Masdar News, vluchtten de terroristen met hun families, in 2018, uit de Syrische provincie Quneitra en werden ze beveiligd door het Israëlische leger zodra ze de bezette Golan hoogte bereikten. Het gaat om de commandanten Moaz Nassar en Abu Rateb van Fursan al-Golan Brigade, Ahmad al-Nahs van de Saif al-Sham Brigade en Alaa al-Halaki van de Jaish Ababeel brigade. Deze werden alle geëvacueerd naar West-Europese landen en Canada.

Bronnen en informatie over de zogenaamde oppositie, bevestigen dat de commandanten waren gerekruteerd door de Israëlische inlichtingendienst MOSSAD en jarenlang in contact bleven met Israëlische officieren.
Quneitra en de naburige provincie Dara’a werden al jarenlang gebruikt (van 2011 tot 2018) om gewonde terroristen over te brengen naar de bezette Golan hoogte voor behandeling. Op verzoek van de Verenigde Staten en Europese landen heeft Israël, in 2018, ’s nachts enkele honderden “Witte Helmen”, eigenlijk dus terroristen van bovenstaande brigades, van het zuidwesten van Syrië naar Jordanië vervoerd.

Watch: IDF mission to rescue wounded Syrian rebels - Israel National News
Netanyahu, een man met een heel duister verleden, die zichzelf premier van Israël noemt, wat zelfs Israëli’s niet zo zien, bezoekt gewonde Al-Qaeda terroristen in veld hospitalen, opgericht in het door Israël bezette Golan Hoogte, Syrië!

De militaire autoriteiten zeiden dat Israël betrokken was bij de “buitengewone” operatie vanwege het “onmiddellijke risico” voor hun leven toen Syrische troepen het gebied naderden. Israël benadrukte dat het niet tussenbeide kwam in de aanhoudende gevechten in Syrië, maar in 2018 trof een Israëlische luchtaanval een Syrische militaire post in de stad Misyaf in de provincie Hama. Israël heeft sinds 2011 bij vele gelegenheden Syrische doelen aangevallen. Israël moord dus niet alleen Palestijnen uit, maar ook Syrische burgers en gebruikte terroristen om het vuile werk te laten uit voeren, net als Europa dit en nog steeds doet.

Zuidelijk zognaamd Rebellen Front

Logo of the Southern Front.png

De zogenaamde rebellengroep – werd ook gesponsort door de Nederlandse regering
Hoofdkantoor tot 2018-2019: Amman, Jordanië
Actieve regio’s Daraa Governorate, zuid- Syrië
Quneitra-gouvernement zuid-Syrië
Grootte 25.000 (november 2015); 30.000 (juli 2018)
Onderdeel van de zogenaamde Syrische oppositie Free Syrian Army (FSA)
Bondgenoten: Verenigde Staten, Saoedi-Arabië, Jordanië, Qatar, VAR en EU LANDEN, zoals Nederland
gelieerd aan: Alwiya al-Furqan, Al-Qaratayn Martelaren Brigade, Leger van het Zuiden
Orders gekregen van het Revolutionair leger Commando -terroristen
Tahrir al-Sham / al-Nusra Front, Ahrar al-Sham en Jaysh al-Islam.

Volgens het International Institute for Strategic Studies had het Zuidelijk Front in juni 2015 ongeveer 70 procent van het gouvernement van Daraa in handen. Er zijn beweringen gedaan door het Zuidelijk Front zelf en door de media in Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten dat het Zuidelijk Front werd gefinancierd door de VS en haar bondgenoten, door een VS geleide commandocentrum: Military Operations Center (MOC) gevestigd in Amman, Jordanië. Dit centrum is later door het Syrische leger, m.b.v. Rusland vernietigd, daarbij werd duidelijk dat grote gevechten door de VS, EU, NATO (ook Turkije) geleid werden en de terroristische groepen, niets meer dan de huurlingen van het Westen waren en nog steeds zijn. Deze terroristen of huurlingen worden op afroep, meestal door Turkije, met medeweten van de andere NATO landen ingezet in andere oorlogsgebieden zoals onlangs in de (korte) oorlog om de berg Karabach ) Armenië- Azerbeidzjan conflict).

Sinds de oprichting van het commandocentrum in Jordanië , waren volgens de zogenaamde rebellen veld operatie commando’s in Syrië om de coördinatie tussen de eenheden te verbeteren. De coalitie werd “door westerse functionarissen beschreven als de best georganiseerde van de reguliere oppositie”.

Duidelijk is dat met geld en wapens uit Westen ze de beste Islamitische brigade waren die de Syrische bevolking heeft uitgemoord. Dit is dus wat demissionair premier Rutte bedoeld met niet uit de school te klappen om zogenaamd de verbonden landen niet in gevaar te brengen. Terroristische daden waar de regering Rutte mede schuldig aan is, de regering had net als de Duitse regering in 2003, met de invasie van Irak, NEE kunnen zeggen, dus in mijn ogen en miljoenen Syriërs, is Nederland schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid, waar kinderen, vrouwen en soldaten door Islamisten vermoord zijn jaar in, jaar uit!

Witte Helmen

De opdracht van het White Helmen-team was om video’s te maken, vooral van gebouwen die door raketten waren verwoest. Daar moesten ze zoveel mogelijk ‘bewijs’ verzamelen om naar de westerse media te sturen. Ze moesten ook demonstraties organiseren met ‘anti-regime’-slogans. De Algemene Administratie en hun hoofdkwartier was in Gaziantep, Turkije, daar kwamen deze directe bevelen vandaan. De Witte helmen werden door Jahbat al-Nusra erkend als soldaten van de revolutie. Hun oprichter, een ex-huurling SAS soldaat genaamd James Lemesurier, woonde eerst in Gaziantep en later in Istabul, waar hij werd vermoord (door MI6 – Britse geheime dienst), het Westen claimde een “ongeluk”, hij was uit raam gevallen. Maar James LeMesurier was niet meer van nut, nu de oorlog voor het Westen voorbij was. Zogenaamd had de Stichting ook fraude begaan, alles werd er aan gedaan om de bewijzen uit de weg te ruimen, door m.n. Nederland, waar het hoofdkantoor van de MAYDAY RESCUE is.

Op 2 augustus 2016 stierven tientallen Syrische soldaten in Aleppo als gevolg van een chemische gasaanval, wat later aluminiumfosfaat bleek te zijn uit een zelfgemaakt laboratorium in Aleppo, ontdekt door een news bedrijf en journalisten van ANNA NEWS. Ze gebruikten het verboden mosterdgas in Maarat Um Hosh, waar in de westerse media weinig tot geen aandacht aan werd besteed. Deze aanval was door Al-Qaeda en Jabhat-al-Nusra uitgevoerd!

Deze Witte Helmen (Al-Qaeda terroristen) zijn nu dus ook in Nederland en asiel gekregen nadat ze door Israël werden “gered , ook werden ze gesteund en beschermd door Turkije en de Nederlandse DENK en de Socialistische Partij (SP) die vanaf het begin wisten wie deze terroristen waren. DENK door Turkije en de SP, wist ervan, door mijzelf, daar ik ooit lid was van deze pseudo-linkse partij!

De Witte Helmen werden gesteund door de Postcodeloterij en hebben hun hoofdkantoor in Nederland MAYDAY RESCUE, in Amsterdam en miljoenen ook van Nederlands belastinggeld hebben ontvangen. Dit is de beerput, die Rutte liever niet open ziet gaan. Maar het gebeurt, elke keer weer, onrecht moet bestreden worden en Rutte, Koenders en de rest die meegedaan hebben zouden voor een door Syrië en Rusland georganiseerd tribunaal moeten, in het idee van de Neurenberger Proces verschijnen, wie weet gebeurd dat wel op een dag! Dit is slechts het “Topje van de ijsberg” er zijn vele criminele daden begaan in Syrië door de Westerse coalitie in naam van democratie! Palestina is ook onderdeel van deze Westerse criminele imperialistische overheersing en gelukkig hebben vele Palestijnen de kant van Syrië en Iran gekozen, zodat ze een sterker front kunnen vormen tegen de Westerse ideologie en onderdrukking!

De tijden van Yarmouk (Palestijns vluchtelingenkamp in Damascus) zijn voorbij, waar ook Palestijnen zich aangesloten hadden bij ISIS en bovengenoemde terroristische groeperingen. Zij zien in dat ze gebruikt werden door het Westen, EU, VS en Israël. Nu zijn de kaarten in de nieuwe Hybride oorlog anders geschud en kan er nog weleens een “verassende” uitkomst komen!

[dntplgn]

Loading

One thought on “Palestina en de verkeerde demonstranten eigenlijk demonstreren ze voor Israël, VS en de EU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *