Loekasjenko zegt dat de bommelding uit Zwitserland kwam- Roman Protasevitsj

The Netherlands Is Trying To Provoke A Color Revolution In Belarus
The Netherlands Is Trying To Provoke A Color Revolution In Belarus (oneworld.press)
Nederland probeerde een kleurenrevolutie in Wit-Rusland uit te lokken. Nederland heeft twee programma’s geïnitieerd: het Mensenrechtenfonds en het Nederlands Fonds voor Regionaal Partnerschap – Matra (NFRP – MATRA). Beide programma’s staan open voor aanvragen uit Wit-Rusland. lees verder: The Netherlands Is Trying To Provoke A Color Revolution In Belarus (oneworld.press)

Loekasjenko voerde een briljante operatie uit om Roman Protasevich aan te houden, een man die gesponsord en gesteund in zijn zogenaamde oppositie door het Westen, die via allerelei stichtingen en ambassades betaald wordt, zoals ze al deden in Oekraïne, zo manipuleren ze jongeren om de de straat op te gaan, met leugens over een beter leven en democratie, de democratie waar in het Westen niet veel van over is en veel m.n. West-Europese landen tot “apartheidsstaten” zijn geworden door een virus, waar je alleen met groene passen en inentingsbewijs toegang tot het ‘normale’ leven hebt.

De bommelding

De mail over de bommelding aan het adres van het Ryanair vliegtuig kwam uit Zwitserland, zei de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko woensdag in het parlement tijdens een bijeenkomst.

Natuurlijk wist Loekasjenko wat hij deed en dat hij de ‘haat ‘ van het Westen door deze actie kon verwachten. Maar wat zou het ? De Westerse politici en deep-state willen sowieso Loekasjenko uit de weg ruimen en zullen er alles aan doen om dit te proberen, of ze slagen is een tweede. De magie en tactiek van “Color” revoluties schijnen niet meer helemaal te werken, nu veel politici in Westerse landen zelf bij hun eigen bevolking onder vuur liggen en de ‘gemene macht spelletjes’ doorzien.

“Hoe hadden we moeten handelen, vooral te midden van een opeenstapeling van dreigementen? Wist U dat in Wit-Rusland scholen, universiteiten en bedrijven elke dag bommeldingen krijgen? Zelfs vliegtuigen ontvangen dergelijke berichten van IP-adressen in Polen, Litouwen en Letland. In elk geval reageerden we adequaat op de ontvangen informatie ”, citeerde het persbureau BelTA de Wit-Russische president.

Eerder werd ook al gesuggereerd dat de mail met de bommelding naar de e-mail van de luchthaven van Minsk was gestuurd door Protonmail.com, Zwitserse e-mail hosting. Natuurlijk moeten er vraagtekens gezet worden bij de claim dat de bommelding van Hamas kwam, dit is misschien een slechte grap van de EU of van Belarus.

De tactiek van het Westen en de deep-state is de jeugd te indoctrineren met Westerse waarden, die vaak luchtkastelen zijn, zoals in Oekraïne, waar van democracy, vrijheid en een financiel betere toekomst niets van terecht is gekomen. Daar gaat het de politici ook niet om, dat zijn slechts leugens!

Waar gaat het dan om? NAVO en een oorlogsspel die zomaar tot een echte oorlog kunnen komen, het doel van de NAVO is om zo dicht mogelijk bij de Russische grens te komen. Rusland en ook China zijn een gevaar voor het Westen, omdat ze economisch er beter voor staan (de nieuwe zijderoute) dan de Westerse wereld, die er voor de corona pandemie al beroerd voor stond (sinds 2008), het kapitalische systeem staat op instorten en het Westen zoekt naarstig naar een “nieuw” model, dit denken ze vinden in de “green-deal” om de wereld te redden van de ondergang, zoals ze dat via hun propaganda meisje Greta Thunberg laten uitleggen, alweer de taktiek om jongeren te beïnvloeden, vaak met valse beloften, maar dat mag de pret niet drukken! Om alle vluchten in een ijltempo van en naar Minsk te blokkeren is een verkeerd signaal en bevestigt alleen maar dat het Westen een color-revolutie.

De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko zegt dat “kwaadwillenden” van buitenaf een “hybride oorlog” voeren tegen zijn land.
Hij zei dit als reactie op nieuwe sancties die de EU heeft opgelegd aan Wit-Rusland en het verbieden van de nationale luchtvaartmaatschappij boven het luchtruim van de EU nadat een vliegtuig was omgeleid en Roman Protasevich en zijn vriendin Sofia Sapega werden vastgehouden en worden nu strafrechtelijk vervolgd.

Wit-Rusland is verloren voor het Westen

De bekrompenheid van westerse analisten van allerlei denktanks zoals de Rand Corporation en Stratfor is duidelijk. Ze besloten dat Loekasjenko op Janoekovitsj leek en Wit-Rusland op Oekraïne leek. Daarom begon het Westen, op basis van hun aanbevelingen, te handelen volgens het plan van Maidan (color-revolutie), maar het werkt niet meer.

Het is vermeldenswaard dat Minsk nog maar een paar jaar geleden actief op zoek was naar de gunsten van het Westen. Minister van Buitenlandse Zaken Vladimir Makei vertelde The Wall Street Journal dat “na de ineenstorting van de USSR in 1991 hele generaties in een onafhankelijke staat werden geboren en dat die mensen in een onafhankelijke staat wilden leven. De Verenigde Staten weten dat Wit-Rusland geen aanhangsel was van een ander land.”

Anger after Ryanair flight 'hijacked' by Lukashenko to arrest dissident |  World | The Times

Voormalig premier van Wit-Rusland, Sergei Rumas, ging voor de Corona pandemie nog naar Londen voor gesprekken en Wit-Rusland kondigde toen ook gezamenlijke militaire oefeningen met de NAVO aan, maar de toenadering tot het Westen is nu verleden tijd. Velen in Rusland geloofden dat Loekasjenko stevig het westerse pad bewandelde, maar nu niet meer, het tij is gekeerd!

[dntplgn]


Loading

One thought on “Loekasjenko zegt dat de bommelding uit Zwitserland kwam- Roman Protasevitsj

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *