Nieuwe vluchtelingencrisis, de doodsteek voor West Europa

Factbox: Will the Afghan crisis trigger a new refugee crisis for Europe? –  EURACTIV.com
Afghanen verlaten het land, nadat de VS hen letterlijk verlaten heeft

Het is het aloude verhaal en soms wordt je moedeloos van, dezelfde elite die er jaren zit, doen het weer, eerst de ” War on Terror”, waar ze Afghanistan bezette, daarna de zogenaamde “Arabische Lente” met de bezetting van Irak en verwoesting van Libië, tenslotte Syrië, dit zijn maar vier voorbeelden van de VS en NATO bezettingen van landen, die zij als “slecht” zien en door hun bezetting van twintig jaar in Afghanistan, het land totaal verwoest hebben, de haat tegenover het Westen aangewakkerd hebben, dit omdat, je niet kan winnen van de bevolking van deze landen. De exit strategie is het desbetreffende land in chaos achterlaten en miljoenen “vluchtelingen” creëren, meestal zijn deze vluchtelingen gebruikt door het Westen, voor hun “vieze” oorlogen en in Syrië, waren het meestal zogenaamde “rebellen” die voor een groot deel geradicaliseerd waren en nog zijn!

De VS hebben sinds 2001 voor naar schatting $83 miljard dollar aan training en uitrusting aan Afghaanse zogenaamde veiligheidstroepen verstrekt. Dit jaar alleen al bedroeg de Amerikaanse militaire hulp aan Afghaanse troepen $3 miljard dollar.

Deze uitrusting is nu in handen van de Taliban.

Deze uitrusting is dus nu in handen van de Taliban, niet per ongeluk, omdat de Taliban “te sterk” is, zoals de reguliere media je graag wilt laten geloven, nee gewoon eigenlijk gegeven, net als in 2014, toen IS (DAESH) met hun Toyota ’s door de woestijn reden en met humvees en tanks steden veroverden in Irak en Syrië om hun zogenaamde Kalifaat te stichten.

In Afghanistan speelt nog iets anders mee, de “War on Drugs”, Afghanistan is de grootste producent op het gebied van drugs:

In 2021 produceert de oogst van Afghanistan wereldwijd meer dan 90% van de illegale heroïne en meer dan 95% van het Europese aanbod. In Afghanistan wordt meer land gebruikt voor opium dan voor cocateelt in Latijns-Amerika. Het land is sinds 2001 de grootste producent van illegale drugs ter wereld. Sinds 2001, “The War on Terror”, wat betekent dat de VS en EU achter de grootste producent in heroïne staan en zeker hebben de VS en EU er voor gezorgd dat de heroïne naar Europa en Amerika gedistribueerd is, de Afghanen zeker niet, zij waren immers onder bezetting en terug geworpen in middeleeuwse tijden.

Afghanistan is dus totaal verwoest door de Westerse bezetting en nu in de steek gelaten, o.l.v. de meest seniele President die Amerika ooit gezien heeft, een bejaarde, die amper uit zijn woorden komt, natuurlijk is hij niet de baas, hij is slechts een marionet, wel een slechte dit keer, hij vertelt doodleuk de ene dag dat de Taliban nooit zal winnen en de volgende dag is er een evacuatie en de bondgenoten, de vazal staten Duitsland, Nederland, het VK en de hele EU, behalve oost-Europa, houdt braaf zijn mond, die zijn tenslotte ook bezet door het afbrokkelende “Empire”, je ziet het gewoon gebeuren, de VS is een lachwekkende zielige vertoning geworden, met helaas nog een te groot wapenarsenaal en dan gaan er rare dingen gebeuren. Europa? Ja die krijgt gewoon weer miljoenen vluchtelingen, waar de bevolking “gewoon mee moet dealen”, die hebben immers geen inspraak onder het zogenaamde democratisch systeem. Eerst een corona crisis, de EU is volgens experten ook failliet, daarom de verlenging van een crisis (Corona) die allang geen crisis meer is, of nooit was. Dus komt er een nieuwe “gemaakte” crisis een nieuwe vluchtelingencrisis, goed voor de EU haar economie, dat zagen we al in 2015, een kunstmatige economie is hierdoor ontstaan.

Europa is Europa niet meer allang niet meer, het is mede verwoest door het afbrokkelende Empire Amerika, je ziet het dagelijks gebeuren, tradities zijn weg (alleen oost-Europa blijf standvastig), alles wordt vervangen door een doctrine uit de VS, met de meest radicale en idiote ideeën. Politieke partijen zijn een farce, regeringen maken “noodwetten”, voor een niet bestaande crisis en gebruiken PSYOPS om de bevolking rustig te houden. Als uitkomt dat Europa eigenlijk totaal failliet is en ze naarstig zoeken naar een uitweg, d.m.v. de “Great Reset”, zou de bevolking weleens echt in opstand kunnen komen, nu zijn ze bang gemaakt met een niet echt dodelijke ziekte!

Dus creëer je een nieuwe crisis, vluchtelingen, natuurlijk komen ze alleen Europa binnen, de VS heeft zelf al een crisis gecreëerd met de open grenzen met Mexico, al onder President Obama, niets nieuws onder de zon!

Europa heeft nu twee zogenaamde crises: Vluchtelingen en Corona, excuus drie het klimaat vergat ik even. De indoctrinatie is groot in de reguliere media. Het staat vol met propaganda over deze drie onderwerpen. Maar dat is ook niets nieuws onder de zon, er is geen media, er zijn staatsbedrijven, vol met propaganda, een gruwel voor de mensheid en zoals het er nu naar uitziet op naar het volgende grote conflict, die er zeer zeker zal komen, niet in de vorm van oorlogen zoals de 1e en 2e, maar cyberoorlogen en AI indoctrinatie en overheersing. Vaccinatie indoctrinatie, een soort Hunger games scenario, zonder pas mag je niets en moet je in verzetsgroepen, dat is dan overgebleven van WWII het verzet. Misschien ooit over 30 jaar zal deze periode in de geschiedenisboeken ingaan als de WW3, een oorlog tegen de gehele mensheid, omdat de 1% van deze gestoorde mensheid wil winnen zodat zij voor “God” konden spelen. Dat is als zij winnen, een keer houdt het op, maar we moeten een lange adem hebben en veel lijden en verzet plegen. Verzet is een plicht als landen totalitair worden en er oppressie en verval is. Maar dat alles had ik al in 2015 voorspeld, Syrië was de voorbode, Corona en nu Afghanistan zijn de doodsteek zodat de EU en het afbrokkelende Empire zich kunnen “resetten”, mensen vaccinatie junkies maken en proberen alle “menselijkheid” te doden, zover is het gekomen met het “oude” continent Europa.

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *