Zal chaos heersen tot 2026? Rusland moet meedoen, volgens de elite.

Trump or Biden, Washington Must Not Talk Itself Into Yet Another Reset With  Russia

Op 25 december 1991 werd de Sovjetvlag met hamer en sikkel voor de laatste keer gestreken boven het Kremlin, vervangen door de Russische vlag. Michail Gorbatsjov, de laatste president van de Sovjet-Unie, nam ontslag, liet Boris Jeltsin achter als president van de nieuwe onafhankelijke Russische staat, een land in chaos, plunderingen begonnen, westerse machten beroofden de rijkdom van het land en lieten een verarmd volk achter. Maar Rusland is terug en machtig.

Voordat Joe Biden aantrad, was er president Trump, zoals we allemaal weten, hij is een globalist, wat betekent toegewijd aan het globalisme, maar nog steeds bezorgd over een soeverein VS, wat een intacte middenklasse betekent en bezorgd over handel en welvaart voor de VS. De oprichter van het WEF Klaus Schwab en zijn volgelingen zijn Ultra globalist, waar Joe Biden en westerse leiders deel van uitmaken. Maar het WEF vertegenwoordigt niet de echte macht, degenen die de wereld naar hun imago willen veranderen (klinkt als een bijbelboek). Het besluit voor de huidige pandemie en de huidige vernietiging van het Westen werd georkestreerd en beslist op de NSA-conferentie in 2018, georganiseerd door het National Security Office (denk aan Edward Snowden) in Sante Fe, VS. Daarna hebben ze nog wat gerepeteerd op EVENT201 in 2019, om de PSYOP vlot te laten verlopen. De spelers zoals Gates, Soros, Rockefellers, zorgden voor het geld voor de zogenaamde New World Order (NWO) en PSYOP, de politici zijn slechts marionetten en communicanten. De NSA en bovengenoemde zijn de deep-state en aanstichters van het plan, gebaseerd op verschillende onderzoeken, zoals het boek van Jaques Attali, die voorstelde om euthanasie te gebruiken, zoals een pandemie, om de wereldbevolking te verminderen. In zijn boek “A Brief History Of The Future” beschrijft hij hoe de toekomst zich voor een derde zal ontvouwen in het boek, dat de val van het Amerikaanse rijk voorspelt vóór het einde van de negende vorm van kapitalisme, naar schatting rond 2035.

Op de conferentie in 2018 werden enkele beslissingen genomen, die we vandaag zien gebeuren: allereerst moest Trump gaan, hij is weg. Ten tweede hadden ze de keuze hoe ze een nieuw systeem moesten implementeren, vooral in westerse landen en uiteindelijk in de hele wereld. De eerste optie was om het met geweld te doen, met revolutie en oorlog, maar niemand stemde hiervoor, want een oorlog met kernwapens zal de aarde vernietigen. Tweede en derde optie om het systeem af te breken, door culturele ineenstorting (immigratie) een nieuw soort feodalisme (controle van sociale media en geen lichamelijke integriteit), de vernietiging van de middenklasse, slechts twee grote groepen (rijk en arm) en een sub groep (politici, media) aan de macht is, is de taak van de subgroep om het gedrag van de bourgeois te doorbreken, particuliere bedrijven te controleren en te sluiten, grote bedrijven aan de macht te laten = stakeholderkapitalisme. Gebruik een schokgolf, zoals de zogenaamde pandemie om de mensen te overtuigen om in lockdown te gaan, wat gemakkelijk is gedaan, vooral in het Westen, mensen worden opgeleid om zich aan de regels te houden en de universiteit is van lage kwaliteit, en begin dan te stelen van de mensen om van de ‘stakeholders’-business de rijkste en grootste ter wereld te maken. Je zou misschien denken dat dit plan pas uit 2018 is, maar vergis je niet, het plan is ontstaan ​​in de jaren zestig en zeventig, tijdens de zogenaamde Flower Power-beweging, toen het kapitalisme al in verval was. Het einde van het kapitalisme en het communisme was in volle gang. De mensen die zich bij de Flower Power-beweging hebben aangesloten, zijn nu politici, media, bankiers en filantropen zoals Bill Gates, of politici zoals Al Gore die de ecologische beweging begonnen, een nieuwe doctrine om niet echt “de planeet te redden”, maar om winst te maken, ” stakeholderkapitalisme”. Met als resultaat Fridays for Future, indoctrinatie van de jeugd. De vernietiging van familiewaarden, religie, cultuur en traditie begon al in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw en komt door de krimpende bevolking in Europa nu tot een climax.

ARVE Error: need id and provider

Zal chaos heersen tot 2026? – VOLLEDIGE lezing door Dr. A. Fursov. (Engelse ondertiteling)

In de geschiedenis bestonden er meer onderdrukkende systemen in Europa of het Westen, denk aan het Britse Rijk, ook een “stakeholder” kapitalistisch systeem zoals de Nederlands/Britse Oost-Indische Compagnie een groot bedrijf gebaseerd op slavenhandel en het beroven van de natuurlijke hulpbronnen van het oosten, die ging eeuwenlang door, tot nu. De meeste weerstand tegen feodalistische systemen, in de geschiedenis, was in Duitsland, dat zich in 1871 en vervolgens in 1989 herenigde. alleen worden gedaan door de spirituele en culturele overtuigingen van het Europese volk, vooral de Duitsers, Oostenrijkers en Fransen die nu in opstand komen, onderdrukt door de ultra-globalisten die hen neonazi’s en rechts-extremisten noemt, eigenlijk zijn ze gewoon traditionalistisch en willen om hun erfgoed en cultuur te behouden, wetende dat ze in Duitsland bijna een minderheid vormen in hun eigen land, vluchtelingen en LGBHT-meerderheden bijna in de minderheid waren, dus ze hebben een “zware” strijd om te vechten, als ze winnen, zal de mondiale elite verliezen, maar de ultra-globale elites hebben haast, ze worden geconfronteerd met fel verzet.

Edward Slavsquat on Substack

Edward Slavsquat on Substack

De ultra-globalisten hebben de strijd met China al verloren, ondanks dat China deelneemt aan de globalistische organisaties zoals het WEF of de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), ze zijn te machtig om China te controleren. Rusland is het “zwakke” deel en voor de ultra-globalisten is het nu of nooit. Dus wat we de afgelopen dagen en weken zien, is de verzwakking van de PSYOP, de pandemie. Versnellen van oorlogstaal, om Rusland op de knieën te krijgen. Ze weten maar al te goed dat in Rusland de ultra-globalisten ook proberen de Russische regering te ontmantelen, om de voortzetting van de pandemie PSYOP (lees Edward Slavsquat) te overtuigen, het QR-systeem, Social Credit System (gelabeld als vee noemen Russen het). Als je goed de blog van Edward Slavsquat volgt, krijg je een goed idee van wat er zich in Rusland afspeelt en al ben je zoals ikzelf, een voorstander van de Russische regering, ook in Rusland proberen globalisten en oligarchen zich te verrijken aan de pandemie. Maar de meerderheid van de Russische bevolking staat hier niet achter, het voorstel is weggestemd in de Doema. Blijft niets anders over voor de VS, de oorlogsindustrie (onderdeel van de deep-state) om oorlogstaal te gebruiken, al weten ze dat het verliezen. Rusland heeft een machtig leger met kernwapens. Alles ter afleiding gezien de slechte financiële toestand in de VS. Rusland zal niet buigen en ik denk dat er ook geen oorlog komt.

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “Zal chaos heersen tot 2026? Rusland moet meedoen, volgens de elite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *