Was het toch een laboratorium gemodificeerd virus?

darpa thumb
Foto: projectveritas.com

Sinds een paar dagen is het in het de media, al veel langer ligt Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en de Chief Medical Advisor van de president van de VS, eerst Donald Trump en nu Joe Biden onder vuur. Al een paar maanden wordt hij ondervraagd in de Amerikaanse senaat en vooral senator Rand Paul, laat hem niet met rust en dag na dag wordt hij geconfronteerd, specifiek over de “Gain of Function” zaak. Gain of Function betekent in dit geval dat er financiering komt voor projecten (experimenten) in laboratoria, waar allerlei experimenten met o.a. virussen worden uitgevoerd. Dit gebeurde in het Wuhan laboratorium, Dr. Fauchi werkt namelijk samen met Chinese wetenschappers en Europese in China, Wuhan. een gezamenlijk globaal project op het gebied van biologische wapens, dodelijk voor de mensheid.

Het Wuhan Instituut voor Virologie, Chinese Academie van Wetenschappen is een onderzoeksinstituut op het gebied van virologie beheerd door de Chinese Academie van Wetenschappen (CAS), die rapporteert aan de Staatsraad van de Volksrepubliek China. Het instituut is een van de negen onafhankelijke organisaties in de Wuhan Branch van de CAS. Gelegen in het Jiangxia District, Wuhan. Hubei, opende het het eerste laboratorium voor bioveiligheidsniveau 4 (BSL-4) op het vasteland van China Het instituut heeft samengewerkt met het Galveston National Laboratory in de Verenigde Staten, het Centre International de Recherche en Infectiologie in Frankrijk en het National Microbiology Laboratory in Canada. Het instituut is een actief vooraanstaand onderzoekscentrum voor de studie van coronavirussen.

Nu komt Projectveritas.com met het bewijs, dat dit huidig virus weleens het werk zou kunnen zijn van de Amerikanen, Chinezen en Europeanen gezamenlijk, zij hebben namelijk allemaal onderzoek gedaan in het Wuhan laboratorium en daarvoor allemaal verantwoordelijk voor de veiligheid en ook is het een zeer bedenkelijke situatie, dat er virussen in laboratoriums worden gecreëerd, die dodelijk voor de mensheid zijn, net als Ebola en HIV/AIDS, ook de ziekte van Lyme, is een laboratoriumexperiment. Deze praktijken zouden sowieso verboden moeten worden, nu de wetenschappers in “bed” zijn met de politiek en de grote jongens als Bill Gates, die maar al te graag vaccins voor deze risicovolle losgelaten virussen promoot. Je kunt deze samenwerking, in coördinatie met Big Pharma en politiek, de globale maffia kunnen noemen. Dit is dus onderdeel van “schaduw regering” waar we het altijd over hebben en achter de schermen opereren, oorlogen veroorzaken en nu de uitroeiing van de mensheid op hun geweten hebben. Natuurlijk met medeweten van politici, die allemaal opgepakt en berecht zouden moeten worden, met als aanklacht voorbedachte genocide op de mensheid.

Projectveritas enkele punten uit het onderzoek:

  • Uit militaire documenten blijkt dat EcoHealth Alliance in maart 2018 DARPA benaderde voor financiering voor het uitvoeren van “Gain of Function” naar door vleermuizen overgedragen coronavirussen. Het voorstel, genaamd Project Defuse, werd door DARPA verworpen vanwege bezorgdheid over de veiligheid.
  • Ecohealth:
  • EcoHealth Alliance is een in de VS gevestigde niet-gouvernementele organisatie met als missie de bescherming van mensen, dieren en het milieu tegen opkomende infectieziekten. De non-profitorganisatie richt zich op onderzoek dat tot doel heeft pandemieën te voorkomen en natuurbehoud in hotspotregio’s wereldwijd te bevorderen.Na het uitbreken van de COVID-19-pandemie werden de banden van EcoHealth met het Wuhan Institute of Virology in twijfel getrokken in verband met onderzoeken naar de oorsprong van COVID-19. Onder verwijzing naar deze zorgen trok de NIH in april 2020 de financiering van de organisatie in. Op deze beslissing volgde aanzienlijke kritiek, waaronder een gezamenlijke brief ondertekend door 77 Nobelprijswinnaars en 31 wetenschappelijke verenigingen. De NIH herstelde later de financiering aan de organisatie als een van de 11 instellingen die samenwerken in de Centers for Research in Emerging Infectious Diseases in augustus 2020.
  • DARPA:
  • Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) is een onderzoeks- en ontwikkelingsbureau van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van opkomende technologieën voor gebruik door het leger.
  • Concluderend kunnen we dus zeggen dat het project in Wuhan voor onderzoek naar door vleermuizen overgedragen coronavirussen (COVID-19) een samenwerking was tussen ECOHEALTH, DARPA (VS) en laboratoria in Frankrijk, Canada en de VS, uitgevoerd in China.

WASHINGTON, DC – 10 januari 2022: Project Veritas heeft nog nooit eerder vertoonde documenten verkregen met betrekking tot de oorsprong van COVID-19, onderzoek naar de “Gain of Function”, vaccins, mogelijke behandelingen die zijn onderdrukt en de inspanningen van de overheid om dit alles te verbergen.

De documenten in kwestie komen uit een rapport van het Defense Advanced Research Projects Agency, DARPA, dat verborgen was op een uiterst geheime gedeelde schijf (kLokkenluider en gehackt).

Project Veritas heeft een rapport gekregen van de inspecteur-generaal van het ministerie van Defensie, geschreven door de Amerikaanse marine-majoor Joseph Murphy, een voormalige DARPA-medewerker.

In het rapport staat dus dat EcoHealth Alliance in maart 2018 DARPA benaderde, op zoek naar financiering voor het uitvoeren van het experiment, hoe vleermuizen coronavirussen overdragen. Het voorstel, genaamd Project Defuse, werd door DARPA afgewezen vanwege bezorgdheid over de veiligheid . Volgens de documenten ging het NAIAD, onder leiding van Dr. Fauci, toch door met het onderzoek in Wuhan, China en op verschillende locaties in de VS.

Dr. Fauci heeft herhaaldelijk onder ede beweerd dat de National Institute of Health NIH en NIAID niet betrokken zijn geweest bij “the Gain of Function” met het EcoHealth Alliance-programma. Maar volgens de documenten verkregen door Project Veritas die schetsen waarom het voorstel van de EcoHealth Alliance werd afgewezen, classificeerde DARPA het onderzoek zeker als belangrijk en financierde dit project.

Het rapport van majoor Murphy gaat verder met een grote uiting bezorgdheid over het COVID-19 experimentele programma, het verbergen van documenten, de onderdrukking van potentiële medicamenten, zoals ivermectine en hydroxychloroquine, en de mRNA-vaccins.

Conclusie:

Als deze “gelekte” documenten de waarheid zijn, is het, zoals velen, direct aan het begin dachten een biologisch wapen. Open blijft de vraag of het bewust verspreid is, of dat er daadwerkelijk een “lek” was in het Wuhan laboratorium. We zijn momenteel, twee jaar verder, beland in onrust, revolutie en opstand, in grote delen van de wereld en we zien hoe, na dit bewuste of niet bewust “lek”, de wereld een autoritaire plek geworden is. Kwam dit “lek” op het juiste moment? Immers de plannen lagen al klaar in 2018 het experiment en in 2019 de “generale repetitie” wel bekend als EVENT201. Het WEF en de VN hun plannen al klaar hadden voor een de “Great Reset” en bijna iedere EU leider, netjes het boek van Klaus Schwab op de plank hebben liggen en rondlopen met tasjes van deze organisatie. Ook heeft Klaus snel het boek geschreven. Allemaal toeval? Ik denk het niet, toeval bestaat niet in de politiek.

Als het niet bewust is “gelekt”, is het door de politiek en media aangegrepen om de “Great Reset” door te voeren, waar de plannen al klaar voor lagen, ook al het bewust gedaan is, blijft dit feit bestaan en moet tegen gedemonstreerd worden, want in “democratische landen” kan dit niet zonder de goedkeuring van het volk gebeuren!

Dan ter afsluiting de vaccins, deze waren op wonderbaarlijke wijze in zes maanden klaar voor gebruik, je zou denken als er al experimenten verkeerd gaan in een laboratorium, kunnen deze mRNA-vaccins nooit goed getest zijn en dus ook onderdeel van een experiment. Medicijnen die volgens veel artsen gewoon helpen zijn verboden. Dus we worden geregeerd door de een maffia van Big Pharma, corrupte wetenschappers, een militair complex, die alleen interesse heeft in biologische wapens en corrupte politici, die denk ik omgekocht zijn of wie zal het zeggen, bedreigd, door de grote organisaties zoals Big Pharma en niet te vergeten Big Tech, een recept voor revoluties en oorlogen. De oorlogen hebben we het laatste decennia al achter de rug, uitgevoerd door dezelfde criminele maffia.

De documenten:

REJECTION OF DEFUSE PROJECT PROPOSAL

EXECUTIVE SUMMARY: DEFUSE

Project Defuse Full Proposal

BROAD AGENCY ANNOUNCEMENT PREventing EMerging Pathogenic Threats(PREEMPT)

U.S. Marine Corp Major Joseph Murphy’s Report to Inspector General of DoD

Military Documents About Gain of Function Contradict Fauci Testimony Under Oath | Project Veritas

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “Was het toch een laboratorium gemodificeerd virus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *