De voor het Westen “brutale” dictator heeft gelijk met zijn uitspraken.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Per Davos forum, IT and pharma industries enjoyed the largest profits'

Lukashenko, in het Westen afgedaan als een “brutale” dictator, maar voor velen, in Wit Rusland, Rusland en andere aanhangers, als de enigste met “gezond verstand”. Wat hij zegt, als je tussen de regels doorleest en propaganda van echt kunt onderscheiden, is helemaal niet zo gek en komt aardig overeen met de werkelijkheid.

Deze toespraak hield in het Wit Russische parlement

Wat hij hier zegt, tussen de propaganda door, is dat de grote farmaceutische bedrijven, denk natuurlijk aan Pfizer, AstraZeneca en Johnson&Johnson de afgelopen twee jaar enorme winsten behaald hebben, met name Pfizer-Biontec, een Duits-Amerikaans beurs genoteerd bedrijf, die zijn ontzettend rijk geworden de afgelopen twee jaar. Angela Merkel, voormalig Bundeskanzlerin van Duitsland, is in haar “laatste” dagen nog op een verkoop campagne geweest door diverse landen in Europa, maar ook in Afrika, om Pfizer te “verkopen”. Zoals Rutte uit Nederland door diverse landen in Europa geweest is, om te kijken hoe het er met de digitalisering staat. Beide zijn of waren semi in dienst van de farmaceutische industrie en big Tech. bedrijven. Het is ook niet voor niets dat het “Metaverse” project van Facebook in Nederland een nieuw datacentrum gaat bouwen.

Ook heeft hij gelijk als hij zegt dat vele billionairen in de wereld geprofiteerd hebben van de pandemie, natuurlijk is dat zo, denk aan het vermogen van Gates, Bezos en Musk, allemaal geprofiteerd van de zogenaamde pandemie. Ze zijn nog rijker geworden en inderdaad de armen nog armer. Je hoeft alleen maar naar Amerika te kijken, die zoveel daklozen heeft, wat al een probleem was in het verleden, maar er nu nog ettelijke bij gekregen heeft. Als je , wat ik van bronnen gezien heb, door steden als San Francisco of Los Angeles loopt, is de binnenstad, het kloppend hart met veel bedrijven, leeg, daklozen hebben langs de rand van de wegen tentjes opgeslagen, als ze die al hebben. Amerika is een “derde” wereld land geworden, “derde” wereld is een verkeerde benaming, maar helaas veel gebruikt, dat terzijde. Europa is ook een zinkend schip, wat met name voor de bevolking slecht zal uitpakken, armoede komt terug, nu er duizenden banen weggaan door deze staatsgreep van big Tech. en farmaceutische industrie. Duizenden mensen zijn op de been, in heel Europa, protesteren tegen deze staatsgreep, waar ze niet over te zeggen hebben en niets meer voorstellen.

Terug naar de speech van Lukashenko, hij zegt: “Ze hebben iedereen bevolen om in de lockdown te gaan om zo hun leuke “gadgets”, aan te smeren, hij bedoelt het digitale van huis-uit-werken en natuurlijk de nieuwe metaverse, voor sommige om iets naar uit te kijken, maar voor velen een gruwel. Maar hier weer het punt dat het opgedrongen is en er dus van democratie geen sprake is in het Westen. Regeringen zijn niet voor het volk, maar zoals Klaus Schwab vorig jaar al een video zei: “het merendeel van onze Global Leaders, zoals in Frankrijk, Duitsland, Argentinië en Nederland zijn “geïnfiltreerd” in deze regeringen, hij geeft het dus zelf toe. Ik durf te zeggen dat bijna alle regeringen in het Westen nu “geïnfiltreerd” zijn door het World Economic Forum, ook het EU parlement, zoals George Soros zijn “Open Society Foundation” het voor elkaar gekregen heeft de grote migratiecrisis op gang te brengen in 2015, georkestreerd, betaald en gepland.

https://www.youtube.com/watch?v=-B1Mc0PbXjw
Hij zegt letterlijk we zijn “geïnfiltreerd ” in de regeringen.

Maar misschien kunnen we het “tij” nog keren, Europa is in revolutie en opstand, sommige idioten in Duitsland, die lid zijn van de globalistische SPD (Sociaal Democraten) suggereren zelfs om maar op de demonstranten te gaan schieten!

“In het huidige debat over corona-demonstraties in Duitsland vraagt ​​men zich af wie er eigenlijk meer door het lint gaat: de demonstranten of politici? De SPD-burgemeester van de stad Ostfildern heeft een algemeen besluit uitgevaardigd dat elke onaangekondigde samenkomst van mensen tegen de Corona-maatregelen verbiedt en in extreme gevallen zelfs dreigt met “gewapend geweld”.

Het DNA van de Duitsers en Oostenrijkers komt hier naar boven, denk maar aan het verleden, helaas heeft de farmaceutische industrie nog geen oplossing voor deze “gevaarlijke gekken” gevonden, die sinds WII nog steeds sleutelposities in Duitsland en Oostenrijk gekregen hebben, zover van de realiteit staan, dat ze denken overal mee weg te komen. Nederland als klein land is ook “geïnfecteerd” door deze gevaarlijke gekken en lokt bij elke demonstratie geweld uit, door undercover agenten (Romeo’s) in te zetten en zo, net als in Duitsland en Oostenrijk zeggen dat de demonstranten “geweld ” gebruiken.

In Canada hebben ze nu het “ei van Columbus” de truckers zijn het helemaal zat en zijn massaal in een groot convoy van minimaal 1000 trucks naar Ottawa gegaan en blijven daar, totdat angsthaas Trudeau, die volgens media berichten “gevlucht” is, als voorbeeld dienen de boeren in India, die net zolang gedemonstreerd hebben, tenten opgeslagen, totdat hun eisen werden ingewilligd. Dit is het doel van de truckers, media’s “factcheckers” bagatelliseren de aantallen of de demonstratie, maar ze vergeten dat deze truckers voor voedsel toevoer zorgen, en andere goederen, daarom is deze actie beter dan alle andere protesten. In Nederland zal het voorbeeld van Canada ook gaan gebeuren, bronnen geven dit aan. Trudeau is niet voor niets gevlucht, lijkt me, hij wordt toch wel bang.

Dit zie je nu om je heen, ” ze worden bang” , het volk gelooft hen niet meer. Dus wat doe je? Oorlogsdreiging, oooh Rusland gaat Oekraïne invallen, maar helaas voor deze media hype en het plannetje van de elite. President Zelensky van Oekraïne heeft gezegd in zoveel woorden, dat er eigenlijk niets van waar is. Rusland laat zich niet gek maken door de VS, een afbrokkelend imperium, ook van NATO worden ze niet bang, ze willen alleen maar dat NATO zich terugtrekt van de grens met Rusland, zoals was afgesproken na de val van de Sovjet Unie. Ook was er afgesproken dat er de Oost Europese landen niet deel zouden worden van NATO, immers de koude oorlog was over. Maar Amerika en West Europa, zijn oorlogszuchtig en leren niet, land na land hebben ze “kapot” gemaakt en nog steeds, op oorlogspad, ze prediken Agenda 2030 maar zijn zelf verstrikt in oorlog en geweld, een paradox en utopie van de elite, wat hoogstwaarschijnlijk fout zal aflopen voor hen!

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *