Het Westen heeft de wereld heerschappij verloren en wil Rusland uit de Verenigde Naties (VN) schoppen

Symbolisch is dit monument kapot. Je kan er alles van vinden maar het is nu kapot.
De Georgia guide Stones in Georgia, VS. Slechts een symbool, maar het symbolische gebaar komt op het moment dat het Westen haar wereldheerschappij verloren heeft.

Een bericht waar de meeste mensen geen acht op slaan, het symbolische monument in Georgia, Amerika. Bouwer en ontwerper onbekend, maar degene die opdracht gaf voor de bouw moest flink veel geld hebben om dit te bouwen, nu is het wederom door onbekenden “gebombardeerd”.


Op de Georgia Guide Stones werd in acht verschillende talen een boodschap gegraveerd, bestaande uit een reeks van tien richtlijnen (soort nieuwe 10 geboden) of principes, één taal op elk vlak van de vier grote rechtopstaande stenen. Met de klok mee rond de structuur vanuit het noorden, waren deze talen Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Traditioneel Chinees en Russisch. Interpretatie vrij aan iedereen!

  • Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwigdurende balans met de natuur.
  • Leid de reproductie verstandig – verbeter de conditie en diversiteit.
  • Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal.
  • Regel hartstocht – geloof – traditie – en alle dingen met een gematigd verstand.
  • Bescherm mensen en naties met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
  • Laat alle naties intern regeren en externe geschillen oplossen in een wereldrechtbank.
  • Vermijd kleine wetten en nutteloze ambtenaren.
  • Breng persoonlijke rechten in evenwicht met sociale plichten.
  • Prijswaarheid – schoonheid – liefde – op zoek naar harmonie met het oneindige.
  • Wees geen kanker op aarde — Laat ruimte voor de natuur — Laat ruimte voor de natuur

Het verlies van wereldheerschappij geen symbool politiek

De oproep van maffia-acteur president Voldomyr Zelensky van Oekraïne om Rusland uit de VN-Veiligheidsraad te schoppen lokte dit antwoord uit van Rusland: : “Rusland uitsluiten van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) is alleen mogelijk als de hele organisatie wordt ontbonden en opnieuw wordt opgericht”, zei de Russische vertegenwoordiger bij de VN, Dmitry Polyansky.

https://insiderpaper.com/the-future-of-the-united-nations-un/
The Future Of The United Nations (UN)
Sonja van den Ende

Dat is precies waar deze week over wordt onderhandeld door de vertegenwoordigers van de G20-landen in Indonesië . Hier zal de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov pleiten voor een volledige herziening van de VN, een nieuwe meer “gerechte” VN, zonder de overheersing van Westerse landen. ” Opkomende landen zijn ondervertegenwoordigd of hebben helemaal geen stem”, sprak Sergei Lavrov.

De stap om de door het Westen gecontroleerde VN en andere organisaties zoals o.a.: de Wereldbank, het IMF enz. te vervangen en te vernieuwen wordt ondersteund door een internationale boycot tegen de G7-landen (vroeger G8 Rusland was nog lid). De G7 controleert nu slechts 31% van het mondiale BBP en 11% van de wereldbevolking. Dit betekent dat ze de (hybride) oorlog die nu tegen hen wordt gevoerd, zullen verliezen.

Europa is al afgesneden van Russisch gas. Ze krijgen ook geen olie en gas meer uit Libië en Algerije. Ook zijn ze zo dom en plegen hiermee “zelfmoord”, m.n. Duitsland, maar ook Frankrijk om meer als de helft van de Franse en Duitse kerncentrales stil te leggen. Gisteren is er in de EU een nieuwe wet aangenomen om kerncentrales en olie en gas een zogenaamd “keurmerk” te geven, waarmee het gebruik beperkt tot niet, gaat worden, zelfmoord! Volgende stap is het stoppen van olie aanvoer vanuit het Midden-Oosten.

Ook de Verenigde Staten zijn afgesneden van de internationale oliemarkten (Saudi Arabië), zij hebben de oorlog in Irak en Syrië verloren, het is slechts wachten op de olie stop uit deze landen, al rooft de VS bijna iedere week nog olie uit Syrië en Irak! De VS zal voor het eind van het jaar hun aardoliereserve opgebruiken, misschien eerder als er geen toevoer van geroofde olie uit Syrië en Irak meer komt. De missie van de (illegaal gekozen volgens velen en lijdt aan Alzheimer) president Joe Biden naar het Midden-Oosten later deze maand zal niet veel helpen, Saudi Arabië heeft voor BRICS gekozen, Qatar heeft Duitsland al laten weten geen “deal” te hebben met hen!

Japan (bezet door de VS, net als Duitsland) is het volgende land wat gaat kampen met gas problemen. Rusland is begonnen met de nationalisatie van het Sakhalin II-gasproject, dat goed is voor 10% van de Japanse gasbehoefte. Dit gas staat op het punt te worden afgesneden.

Dit is de reden waarom de G7 landen eigenlijk geen andere keuze hebben dan te proberen te onderhandelen over een vredesverdrag met de rest van de wereld tijdens de G20-bijeenkomst deze week in Indonesië. Of dat ook zal gaan gebeuren, is een vraag die alleen aan de “leiders” van de G7 landen gesteld kan worden. Boris Johnson van het G7 land Engeland staat op het punt van omvallen. Nederland heeft een “boerenrevolutie” , Mark Rutte zijn positie zal steeds onzekerder worden en deze zomer onhoudbaar. Macron heeft geen meerderheid en de Fransen zullen weer massaal de straat op gaan! Italië is alweer failliet en de burgers zullen rebelleren.

Het enigste land, d.w.z., de burgers die nog in de “pas” lopen is Duitsland, het land zal het hardste getroffen worden door de zelfgemaakte gascrisis. De revolutie zal waarschijnlijk uit het “oosten van Duitsland” komen, waar veel van de autochtone Duitsers nog wonen, het Westen is een broeinest van emigranten. Tijdens de inperking van de grondrechten tijden de COVID-19 crisis, kwam daar het verzet vandaan. De regering pakt nu de oppositie op, genaamd Querdenkers, ook in Nederland hetzelfde scenario, oppositie wordt opgepakt en berecht, net als in “diepe” donkere tijden!

De komende maanden zal alles escaleren, het Westen weet dat ze verliezen en doet er alles aan om te winnen, over de “lijken” van hun burgers!

Volg mij op Sonja van den Ende (vk.com) en sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

[dntplgn]

Loading

One thought on “Het Westen heeft de wereld heerschappij verloren en wil Rusland uit de Verenigde Naties (VN) schoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *