Het referendum in de Donbas, Nederlander Mark Rutte nog steeds op oorlogspad

Op 28 september 2022, werden de resultaten van het referendum in het mediacentrum in Moskou bekend gemaakt, een overweldigende uitslag van ongeveer 97% procent, van de burgers stemde voor. D.w.z. aansluiting met Rusland en dus onderdeel te worden van de Russische Federatie. De republieken Luhansk, Donetsk en de bevrijde gebieden van Kherson en Zaporizja.

Nederland en alle Westerse landen veroordeelde op voorhand al het referendum als “fake” een schijn referendum noemde ze het in hun betaalde media. Zich niet realiserende dat Europa en het Westen, dus de VS, Canada, New-Zealand en Australië totaal geïsoleerd zijn door hun standpunt over Rusland, niet alleen over Rusland maar ook de Great Reset zal alleen in deze landen plaatsvinden. De rest van de wereld is er klaar mee!

Het bewijs is gisteren geleverd in de VN veiligheidsraad, waar de VS samen met haar “partner in crime” Albanië een resolutie indiende om Rusland te veroordelen en bevolen de terugtrekking van de Russische troepen in de Donbas! Natuurlijk zette Rusland haar veto in, je gaat jezelf tenslotte niet veroordelen. Maar de grote landen als China, India en Brazilië blokkeerde deze resolutie ook. Het Westen heeft weinig “vrienden” over, al denken de regeringsleiders nog steeds dat ze het wereldtoneel domineren!

In 2014 vond er al een referendum plaats in de Krim. Ook natuurlijk veroordeeld door de “coup plegers” wederom in het Westen. De mensen van de Krim weigerden de nieuwe macht te steunen, waaronder veel “internationalisten” opvolgers van de verslagenen fascisten van de Tweede Wereldoorlog. Hoe arrogant en bezeten van de unipolaire wereld ideologie verkondigen ze dat zij dit niet zouden erkennen.

Ik was op de Krim en heb de afgelopen zes maanden alle bevrijde gebieden in de Donbas bezocht met bescherming van het Russische leger. Ze willen het Westen NIET, het zijn niet alleen de regeringsleiders, maar de mensen, de moeders, de vrouwen en kinderen, die dagelijks door deze fascisten beschoten en vermoord worden met wapens uit Westen. Nog tijdens het referendum beschoten de Oekraïners met hun laffe huurlingen uit het Westen onschuldige burgers. De aanval was gericht op een konvooi van auto’s dat op weg was van door Oekraïne gecontroleerd gebied naar de regio Zaporizja, dat zich onafhankelijk verklaarde van Kiev en gisteren door Rusland als deel van de Russische Federatie werd erkend. Natuurlijk beschuldigde het Westen direct Rusland.

Nederland

Nederland, d.w.z., de regering, o.l.v. Mark Rutte, die ik persoonlijk zelf als Nederlander in ballingschap niet meer erken als minister-president van Nederland. Hij heeft teveel “oorlogsmisdaden” op zijn naam, van ondersteuning en destructie van Libië tot de inval in Irak, misdaden in Afghanistan en natuurlijk Syrië, waar hij jihadisten steunde (22 groepen) en nu uiteindelijk zelf in zijn wekelijkse persconferentie continue de oorlog aan Rusland verklaard, al moeten we dat niet letterlijk nemen zegt hij.

Mark Rutte al twaalf jaar minister-president van Nederland moet zich realiseren dat zijn tijd voorbij is en hij voor het gerecht zal moeten worden gebracht en een parlementair onderzoek moet ondergaan. In deze twaalf jaar heeft hij en zijn regering Nederland verwoest, door medeplichtigheid aan oorlogen en nu de verwoesting van Nederland, door de Great Reset, waar hij en zijn incompatibele regering Rusland de schuld van geeft.

Wanneer realiseren de burgers van Nederland, dat niet Rusland het gas wilde dichtdraaien, maar de EU voor hun “green new deal” en wanneer realiseren ze zich dat de “Woke LGBT en rest van het alfabet” ideologie expres gepromoot is, alles voor hun waanzinnige plannen, die niets meer met het welzijn van Nederland en haar burgers te maken heeft? Dit moet stoppen en de leiders moeten “vallen”! Ook hebben ze lak aan de boeren, alles voor het klimaat natuurlijk! De ondergang van een welvaartsstaat en verval van moraal!

De media speelt een verwoestende rol, om de burgers dom te houden. Zonder een spatje bewijs veroordelen ze gewoon Rusland, die zou alles gedaan hebben. Hetzelfde scenario als in Syrië of andere oorlogsgebieden waar de VS haar (oorlog) democratie heeft gebracht. De grootste boosdoener met een agenda is de VS en haar schaduw regering, zoals de wapen en farmaceutische lobby. Ook is de Nederlandse media in handen van de VS, gekocht en gerund door bedrijven van mediagigant Warren Buffet. Dus Nederland krijgt dagelijks de Amerikaanse agenda voorgeschoteld.

De VS en Europa zijn failliet, dus gebruiken ze oorlogsretoriek tegenover hun bevolking. Maar de VS heeft andere snode plannen, zij willen hun eigen LNG gas duur verkopen aan Europa. Aangezien de meeste politici in Europa zo dom en corrupt zijn collaboreren ze met deze idiote plannen.

De domste politici zitten in Duitsland, waar de meeste hun CV sowieso vervalst hebben of bijvoorbeeld een kinderboeken schrijver zijn (Habeck) of zoals hun minister van Buitenlandse zaken Annalena Baerbock niet eens een hele zin goed uit haar mond kan krijgen, bovendien een vervalste CV heeft! Duitsland is de grote verliezer, ik sprak onlangs een Duitse ex-mainstream journalist die verklaarde dat 70% van de Duitse industrie op omvallen staat (voor de Green new deal). Domme politici gekocht en gewoon dom.

Interview With a Former German Mainstream Media Journalist Patrick Baab

In Nederland is het al niet veel beter, een econoom (Hoekstra) op Buitenlandse zaken en een ex-diplomate, Sigrid Kaag, die bovendien een kwalijke rol in Syrië gespeeld heeft bij het OPCW, omdat zoals ze eens in een interview zei, Hezbollah en Assad haat. Haar man is namelijk een Palestijn, waarschijnlijk een Mossad asset of net als veel Soennieten de Sjiieten haten!

Maar zij is dus minister van financiën, een lachertje natuurlijk! Ik hoop dat ze met een rekenmachine kan omgaan. In ieder geval is ze wel snel op haar teentjes getrapt, als er gesuggereerd wordt dat Oxford een spionnen universiteit is, waar deze elite mevrouw gestudeerd heeft trekt ze het zich persoonlijk aan, niemand heeft gezegd dat ze een spion is. Het hele kabinet liep weg, net een kleuterklas, wel een gevaarlijke natuurlijk!

Rusland is er klaar mee

Rusland is klaar met het Westen. Probeerde de regering o.l.v. president Vladimir Poetin, sinds de 2014 Maidan coup nog via de Minsk akkoorden op diplomatieke wegen te onderhandelen met het Westen. Heeft de (seniele en incompatibele ) zogenaamde democratische regering van Joe Biden, samen met Europa de “deur dichtgegooid” en weigert elke onderhandeling of zelfs maar een gesprek aan te gaan. Bewust of uit domheid? Ik denk beiden, na jarenlang coups uitgevoerd te hebben denken ze Rusland ook op haar knieën te krijgen, dit zal de grootste fout in de geschiedenis worden!

Vladimir Poetins toespraak over de inlijving van Donetsk, Lugansk, Kherson, and Zaporozhye in de Russiche Federatie – ENG Sub

Het Westen wil oorlog, die zij uitvoeren via hun Proxies (huurlingen), over de ruggen van de Oekraïense bevolking en hun eigen Westerse bevolking.

Ik ben er ook klaar mee, na jarenlang geprobeerd te hebben de Nederlandse bevolking wakker te schudden over Syrië, proxy oorlogen en schaamteloze regeringen.

Het is tijd dat het Westen haar lesje gaat leren. Goedschiks of kwaadschiks dat is aan hen. Het is aan de bevolking, die moeten verder gaan met hun revolutie en kom niet met het smoesje dat je niks kunt, jullie zijn zoals ik al vaak zeg de 99%. Verenig jezelf, vergeet je politieke voorkeuren, verenig je dan zal het slagen! Anders niet en zullen jullie je eigen “ijzeren gordijn” optrekken niet door communisme maar door jullie toestemming gegeven te hebben, door niet handelen voor de Great Reset een totalitair technocratisch systeem!

Volg mij op:

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “Het referendum in de Donbas, Nederlander Mark Rutte nog steeds op oorlogspad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *