Explosie op de Krim, massagraf in Lyman en Boetscha maar het echte massagraf is in Loegansk vol met vermoorde bejaarden!

De Westerse media is vol met propaganda over hun overwinningen. De explosie op de Krimbrug, het gevonden massagraf in Lyman, de leugens over Boetscha. Het Oekraïense leger, eigenlijk het NAVO leger zou delen van de provincie Loegansk veroverd hebben, alles propaganda en gevoed door het NAVO Oekraïense leger. Want duidelijk moet nu eens en voor altijd zijn de EU samen met de VS, het hele Westen voert oorlog met Rusland het is geen conflict tussen Oekraïne en Rusland, dat was het nooit en het moet nu toch zelfs voor de trouwste aanhanger van Westerse regimes duidelijk zijn! Het opblazen van de Krimbrug en de Nordstream pijpleidingen is een oorlogsverklaring van het Westen aan Rusland met grote gevolgen!

Mark Rutte, met als titel premier van Nederland zegt het toch duidelijk, elke vrijdag in zijn wekelijkse persconferentie: “We zijn in oorlog met Rusland“. Dit is nu ook doorgedrongen in Rusland zelf en de Russen weten hier ook dat Rusland in oorlog is met de NAVO, niet dat zij dit willen maar de NAVO heeft de oorlog verklaard. Het betreft niet alleen de regering maar ook alle gewone Russen, behalve een paar “paardenkoppen” van ongeveer 200.000 mensen die vertrokken zijn, een speldenprik op een bevolking van 140 miljoen inwoners, zijn ze bereid voor oorlog met het Westen. Russen worden geweigerd en gedemoniseerd in Europa, dat heeft de haat nog meer aangewakkerd een domme zet van de EU om de “gewone” Rus te demoniseren. Duitsland moet zich schamen na 26 miljoenen gedood te hebben in de 2e wereldoorlog.

Massagraf in Loegansk Stad

Tijdens het referendum gehouden van 23-27 September was ik Internationaal waarnemer namens Nederland (iemand moet het tenslotte doen als de grote massa gehypnotiseerd is door propaganda). Mijn stemgebied was Loegansk en na het bezoek aan tenminste 10 stembureaus bezocht ik het massagraf net buiten Loegansk stad.

Tijdens het referendum gehouden van 23-27 September, 2022 was ik Internationaal waarnemer namens Nederland (iemand moet het tenslotte doen als de grote massa gehypnotiseerd is door propaganda). Mijn stem gebied was Loegansk en na het bezoek aan minstens 10 stembureaus bezocht ik het massagraf net buiten Loegansk stad waar bejaarden begraven liggen die de aanval van Oekraïense militie niet overleefden nadat het dak van hun verzorgingshuis in brand gestoken was op 10 maart 2014. Een misdaad van Oekraïne

Op 10 Maart 2014 werd er een aanval gelanceerd op een bejaarden en verzorgingstehuis in Kreminna en in Loegansk, volgens alle ooggetuigen was dit het werk van de Oekraïense strijdkrachten die zich teruggetrokken hadden nadat het leger van de LPR het gebied veroverde. Het leger van de LPR gaven Oekraïne de schuld van de ramp en beweerden dat Oekraïense troepen zich in het verpleeghuis hadden gestationeerd en de bewoners als levend schild hadden gebruikt terwijl Oekraïners zich terugtrokken uit het gebied. Hetzelfde als in Boetscha, dezelfde tactiek van de Oekraïense milities!

Volgens ooggetuigen heeft het ministerie van sociale bescherming van de bevolking van de regionale staatsadministratie van de LPR, niet tijdige de evacuatie van het personeel en bewoners kunnen organiseren. Op 07.03.2022 bevonden zich Oekraïense militaire formaties op het grondgebied van het Kremensky verzorgingshuis en het aangrenzende gebied. Mensen die in het verzorgingshuis zaten, werden gegijzeld door Oekraïense militanten. Zij lieten mensen niet uit het verzorgingshuis zij lieten reddingsdiensten niet toe en verscholen zich achter deze bejaarden als menselijk schild.

Op 10.03.2022 – trok het Oekraïense leger zich terug uit Kremensky en bracht een verwoestende slag toe aan het dak van het verzorgingshuis, waarbij een hevige brand uitbrak. Mensen die zich in het gebouw bevonden, zaten opgesloten, velen van hen zijn levend verbrand. Ook werden alle documenten in het gebouw verbrand

Op 11.03.2022 – hielpen militairen van de Volksrepubliek Loehansk de overlevenden uit het verwoeste gebouw te komen naar een veilige plaats op het grondgebied van het Svatovsky-district.

UHR in the LPR (ombudsman-lnr.ru)

Het heeft weken gekost om de overblijfselen van deze bejaarden te verzamelen en te begraven, uiteindelijke hebben zij hun laatste rustplaats gevonden in het massagraf net buiten Loegansk stad. Waar ongeveer 200 mensen zijn begraven, waarvan sommige niet geïdentificeerd konden worden.

Deze massamoorden zijn nooit in de Westerse media verschenen, sommige ja zoals Boetscha maar daar wordt direct van gezegd dat ze door de Russen gedaan zijn. Waarom zouden Russische sprekende militairen in de Volksrepublieken of het Russische leger hun eigen Russische bevolking vermoorden? Want in Oost-Oekraïne wonen als meerderheid etnische Russen.

Daar draait de hele (burger) oorlog om sinds 2014. Het Regime in Kiev wil niet dat deze Russische sprekende bevolking Russisch spreekt of hun cultuur behouden daarom deze bloedige burgeroorlog sinds 2014, die nu uitmondt in een wereldoorlog. Waarom komt er geen onafhankelijk onderzoek? De vraag is makkelijk te verklaren, Europa is in oorlog met Rusland, over de ruggen van de mensen in oost-Oekraïne!

Concluderend kunnen we stellen dat NAVO de oorlog wil, als sinds jaren proberen ze Rusland te omcirkelen en nee dit is geen Kremlin propaganda, iedereen kan zien dat dit zo is. Het verspreken van 1990 aan Gorbatsjov is niets waard gebleken, hem werd versproken dat NATO zich niet uit zou breiden tot de ex-Warschau pact landen.

http://www.oneworld.press/?module=articles&action=view&id=2453

Dit is wel gebeurd. Dan de ontelbare coups van de VS in Oekraïne, Wit-Rusland (mislukt) en nu dezelfde retoriek als in Syrië: “Assad must go” Putin must go” Maar nu hebben ze zich vergaloppeerd het gaat niet gebeuren, het Westen zal en moet vallen, ze zijn te ver gegaan!

Volg mij op:

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “Explosie op de Krim, massagraf in Lyman en Boetscha maar het echte massagraf is in Loegansk vol met vermoorde bejaarden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *