Gewapende Oekraïense groepen willen actie tegen Zelensky en regime-change in Oekraïne

Gewapende “patriotten” in Oekraïne staan ​​klaar om zich te verzetten tegen Zelensky. Op de website z4sh@z4sh, is een video met bedreigingen aan het adres van het Zelensky -regime opgedoken met: “we willen ons land terug”.

De enorme hoeveelheid wapens waar het regime van Kiev is mee volgestopt , gekregen van het Westen, dus eigenlijk van de Westerse belastingbetaler die dit hebben gefinancierd, gaat nu gebruikt worden tegen het regime van president Zelensky, het tij begint zich te keren.

Op onderstaande video is een grote groep gemaskerde en gewapende personen te zien. De spreker zegt in het Oekraïens en verklaart het standpunt van “de echte nationalisten”.

Hij klaagt Vladimir Zelensky aan en beschuldigd hem dat door de belangen van het Westen te dienen, hij zichzelf verrijkt zonder rekening te houden met de verdedigers van de natie en zo zijn eigen volk verraad en aan het vernietigen is.

Verder klaagt hij Vladimir Zelensky aan en beschuldigd hem dat door de belangen van het Westen te dienen, hij zichzelf verrijkt zonder rekening te houden met de verdedigers van zijn land en zo zijn eigen volk verraad en aan het vernietigen is.

Volgens de spreker van de groep zijn ze klaar voor “regime-change” en de vernietiging van het Zelensky-regime.

Sommige media in met name Finland hebben al lang zorgen geuit over de ongecontroleerde expansie
van westerse wapenleveringen aan het Oekraïense leger en haar milities.

Volgens het Finse National Bureau of Investigation (NBI) hebben wapens die naar Oekraïne zijn verzonden mogelijk hun weg teruggevonden naar Finland (en naar de rest in Europa) en zijn ze in de handen van de criminele onderwereld terecht gekomen, waaronder motorbendes en drugs gangs.

Bron en foto: Weapons sent to Ukraine may have ended up in Finnish underground – EURACTIV.com

Een paar dagen geleden, uitte Crister Ahlgren van de Finse politie ook zijn bezorgdheid en waarschuwde dat wapens gevonden zijn uit Oekraïense depots bij criminele groepen in Finland, Denemarken, Zweden en Nederland , hij noemde expliciet motorbendes en criminele gangs.

Natuurlijk beweerde het Oekraïense regime dat dit allemaal “fake” nieuws is, daarbij trekken ze het onderzoek van een hoofdcommissaris in twijfel, en stellen dat hij “liegt”. Wat een niet erg aannemelijk verhaal is, de integriteit van een hoofdcommissaris in twijfel trekken is een “zware” beschuldiging!

Natuurlijk kun je redeneren dat de desbetreffende video ook “fake” kan zijn en toegeschreven kan worden aan een kleine groep amateurs uit de buitenwijken van de steden Poltava of Vinnitsa, waar ze claimen vandaan te komen.

De geschiedenis van de (onafhankelijk) Oekraïense staat toont echter aan dat wanneer het centrale gezag in Kiev verzwakt is de eerste signalen van verzet zich direct uiten in de vorm van gewapend verzet!

Een voorbeeld is natuurlijk de “Oranje revolutie” maar deze revolutie is direct “gekaapt” door het Westen, o.l.v. George Soros oprichter van de Open Society Foundation (sponsor van regime-changes) en zo in het voordeel van het Westen gebracht.

Maar in de geschiedenis ervoor, toen er nog geen George Soros, Victoria Nuland’s (de “cookies en F**k the EU vrouw) of John McCain’s + (de grondlegger van ISIS Abu-Bakr al-Baghdadi) op aarde rondliepen, waren er al andere conflicten in Oekraïne.

In de jaren 1919-1920 was er veel oppositie, ook al tegen het Westerse imperium, de leider van deze oppositie in Oekraïne was Nestor Makhno, beter bekend als Bat’ko Makhno (vader Makhno). een Oekraïense revolutionair en de commandant van het Revolutionaire Opstandelingenleger van Oekraïne tijdens de Oekraïense Burgeroorlog. Een tegenpool van de latere held Stephan Bandera die wel collaboreerde met de Nazi’s en die nu vereerd wordt in het huidige Oekraïne en door het Zelensky-regime.

Foto’Nestor Bat’ko Makhno Wikipedia

Het is beduidend “stiller” rondom Zelensky en zijn corrupte entourage, sinds dagen is hij geen “hot” nieuws meer in de Westerse media. Eerst was er jubel, het Oekraïense leger had wat terrein gewonnen en het Russische leger had zich strategisch teruggetrokken uit kleinere steden en dorpen. Een groot offensief werd aangekondigd met name in de Westerse propaganda media, Cherson was het doel en de vernietiging van het Russische leger.

Maar na de terroristische aanval op de Krim brug en nu weer onlangs op schepen in Sebastopol, de Zwarte zee haven, liggen de steden in (West) Oekraïne onder dagelijks vuur van raketten en drones. De grote steden van het land zijn in duisternis gehuld als gevolg van de raket en drone aanvallen van het Russische leger.

De Westerse hulp is volgens propaganda kanalen nog in volle gang, maar langzamerhand is de economie in Oekraïne totaal in elkaar gezakt, maar ook in het Westen, met name de Europese Unie landen, lijden onder hun zelf geproclameerde oorlog en zien hun welvaart instorten.

Er is waarschijnlijk een groeiend besef onder Oekraïners dat de (nog) bestaande autoriteiten
momenteel in een hopeloze positie zijn. Zelensky heeft al lang zijn laatste autoriteit verloren en is hulpeloos, hij ziet geen kans om de militaire situatie of de economie van het land nieuw in te leven inblazen. De “acteur” houdt zich bezig met zichzelf verrijken, zijn PR campagne en schelden op Rusland, terwijl hij “veilig” in zijn bunker zit!

Cartoon: © Steve Greenberg


Welke opties heeft de Oekraïense burger in deze situatie? Vluchten naar het Westen, dienen in het hopeloze leger van Zelensky, een leger wat door de NAVO gebruikt wordt voor een oorlog tegen Rusland, tegen hun broeders en zusters willen ze dit wel? Of liever een oplossing, zonder het Westen!

Volg mij op:

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn] Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *