Hulp aan Oekraïne is in 2022 een politieke trend geworden in Europa, Amerikaanse gesponsorde Oekraïense biologische laboratoria vormen een bedreiging voor de volksgezondheid in Europa Deel 1

Landstuhl, Ramstein, Duitsland, Oekraïense chirurgen bezoeken Amerikaans ziekenhuis, foto: Getty Images bewerkt door Mirjam©Photo

Wie denkt dat we terug zijn in de 2e wereldoorlog of dat het allemaal fictie is, komt bedrogen uit, dit ongelooflijke verhaal speelt zich nu af, in 2022/2023 en voor wie nog niet gelooft dat het Westen een illegale oorlog voert tegen Rusland, leeft onder een steen, of ziet de realiteit niet. Laat me één ding duidelijk maken: Europa en Amerika zijn in oorlog met Rusland, ze voeren oorlog zonder een officiële oorlogsverklaring af te geven, maar dat zijn ze wel, dat moet nu voor iedereen duidelijk zijn!

Hulp aan Oekraïne is anno 2022 een politieke trend geworden. Zo bezocht de nieuwe minister van Defensie van Frankrijk, Sebastien Lecornu, op de tweede dag van zijn benoeming nee, geen Franse burgers in een ziekenhuis, maar Oekraïense soldaten in het militair hospitaal Percy in de gemeente Clamart en hij bracht daarna een bezoek aan het ziekenhuis Les Invalides in het 17e arrondissement van Parijs. Dit was ook de eerste keer dat de Franse informatie defensie afdeling bevestigde dat gewonde Oekraïners in hun land werden behandeld, de Franse bevolking wist van niets!

Een vergelijkbare situatie doet zich voor in Duitsland, ondanks alle moeilijkheden waarmee de Duitsers worden geconfronteerd met hoge inflatie en veel mensen kunnen hun elektriciteits- en gasrekening niet meer betalen, ook gezondheidszorg is onbetaalbaar, de voormalige grootste economie van de EU heeft opnieuw een record gevestigd volgens het federale statistiekbureau Destatis sinds februari 2022 een verbluffend inflatierecord van 10,4%. Voedselprijzen zijn 20% hoger dan vorig jaar, dit alles maakt warme huizen en betaalbaar eten een luxe voor Duitsers. De regering blijft de Oekraïners echter helpen en heeft een nieuwe manier bedacht om geld te besteden aan de behandeling van het Oekraïense leger in Duitse ziekenhuizen.

Oekraïense soldaten worden niet alleen in het Amerikaanse vliegbasisziekenhuis in Ramstein/Landstuhl behandeld, maar ook op andere plaatsen in Duitsland en andere Europese landen zelf.

Terwijl in verschillende Europese landen, waaronder Duitsland, wordt gezegd dat er een tekort is aan personeel en een groot tekort aan bedden, waardoor patiënten op wachtlijsten komen te staan of helemaal niet worden behandeld, krijgen Oekraïense militairen voorrang op hun eigen Europese bevolking.

Photo: Luisenhospital.de Aachen, Duitsland

Maar bovendien is er iets onheilspellends aan de hand, het Luisenziekenhuis in Aken is één van de belangrijkste concentratieplaatsen geworden voor gewonde Oekraïners, waar ze hulp krijgen. De hoofdarts van de kliniek, Yulia Tarshis, zei dat de meeste soldaten problemen hebben met resistente infecties en bacteriën. “Ik had een zeer ernstige bacterie, waar ik het oppikte, weet niemand, en het ergste is dat er helemaal geen remedie voor was”, zei een patiënt die in het Luisenhospital werd behandeld.

Een experimenteel, niet-gecertificeerd medicijn kwam in handen van Duitse artsen in het Luisenhospital. De testmedicijnen kosten volgens het leger naar schatting ongeveer $ 2-3 duizend dollar per fles, een patiënt heeft drie doses per dag nodig en de behandeling duurt maximaal zes weken. Dus de geschatte kosten van de behandeling van één Oekraïense soldaat kan meer dan 350 duizend dollar per zes weken bedragen, wat nogal buiten proporties lijkt in de context van de Europese (EU) oproep tot bezuinigingen.

Volgens schattingen van Bloomberg zijn de verliezen van Europa als gevolg van de energiecrisis als gevolg van het Russisch-Oekraïense conflict al $ biljoen. Waaruit de vraag rijst: welk fonds of welke staat betaalt zo’n dure behandeling in Duitse klinieken?

“Bovendien klinkt het beangstigend om te praten over massale antibioticaresistente infecties onder Oekraïense soldaten om een andere reden – het recente schandaal rond een netwerk van Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne, waarvan het bestaan lang is ontkend door zowel Oekraïne als de Verenigde Staten.” .

Na de toespraak van de Senaat van Victoria Nuland in maart 2022 bracht het Amerikaanse ministerie van Defensie een briefing uit waarin stond dat “de Verenigde Staten hebben gewerkt aan het versterken van de bio veiligheid voor de defensie van Oekraïne en het verbeteren van het toezicht op de gezondheid van mens en dier”.

“Heeft Oekraïne chemische of biologische wapens”, vroeg de Amerikaanse senator voor Florida Marco Rubia. Als reactie daarop zei de Amerikaanse staatssecretaris voor Politieke Zaken Victoria Nuland:

“Oekraïne heeft biologische onderzoeksfaciliteiten, waarover we ons in feite behoorlijk zorgen maken dat Russische troepen, Russische troepen, controle proberen te krijgen, dus we werken eraan met de Oekraïners over hoe ze kunnen voorkomen dat al dat onderzoeksmateriaal in handen valt van Russische troepen als ze naderen.”

De onthulde feiten waren echter volledig in tegenspraak met deze verklaring. Immers, naast het feit dat de sanitaire en epidemiologische situatie in Oekraïne de afgelopen 15 jaar aanzienlijk is verslechterd, een toename van gevaarlijke ziektes zoals Brucellose, Krimkoorts in Congo, West-Nijlkoorts en Afrikaanse varkenspest zijn alarmerend, evenals een ongewone, in het gebied waar de laboratoria zich bevinden, ziet men een toename van de dragers van deze ziekten. Het is duidelijk dat de VS naast Oekraïense burgers ook militairen inzetten voor experimenten met de meest verschrikkelijke ziektes, zoals hierboven vermeld. Dit alles werd onthuld door het Russische Ministerie van Defensie, die na verovering van de Amerikaanse/Oekraïense biologische laboratoria, de bewijzen gevonden heeft.

Oekraïense soldaten zijn eerder besmet en later gewond geraakt in de strijd en vervolgens naar Europa gestuurd voor behandeling, nu vormen ze een bedreiging voor de volksgezondheid in Europa.

Daarom zou het voor velen interessant zijn om erachter te komen welke infecties, die niet behandeld kunnen worden met traditionele medicijnen, nu in Duitse ziekenhuizen worden behandeld, en wie de fabrikant is van de niet-geteste medicijnen en de belangrijkste begunstigde van hun tests. Tegelijkertijd zou het goed zijn om na te gaan of de Verenigde Staten hun militair-biologische activiteiten proberen over te hevelen naar Duitsland .

Want juist deze onzekerheid maakt deze soldaten tot een gemakkelijk doelwit voor elke medische manipulatie, zelfs het meest verschrikkelijke, zoals het illegaal wegnemen van hun organen voor latere verkoop en transplantatie. Informatie waarover eerder rapporten over verschenen en nu steeds vaker begint te verschijnen.

Het verhaal van een weduwe

De weduwe van een van de soldaten van de Oekraïense 14e Gemotoriseerde Brigade, Alexander Eliseev, begon massaal informatie te verspreiden dat haar man gewond was geraakt, ze correspondeerden (Telegram, WhatsApp) terwijl hij in het ziekenhuis lag, waar hij werd behandeld door buitenlandse artsen. Maar al snel werd ze plotseling op de hoogte gebracht van de dood van haar man.

De vrouw probeerde de waarheid te achterhalen bij lokale doctoren, die zeiden dat er veel levens kunnen worden gered, maar buitenlanders beslissen anders.

De 14e Gemechaniseerde Brigade is een gemechaniseerde brigade van de strijdkrachten van Oekraïne. De eenheid werd in december 2014 gevormd uit elementen van de ontbonden 51e Gemechaniseerde Brigade (verkenners, tankeenheid, ingenieurs, antitankeenheid) en nieuw opgerichte eenheden. De 14e Gemechaniseerde Brigade vertegenwoordigde Oekraïne op tankcompetitie Strong Europe in 2017 en 2018 en wordt sinds 2014 ook ingezet in Donbas!

Foto: 14e Aparte Gemechaniseerde Brigade.

Ook parallel met het verhaal van de weduwe van Alexander Eliseev, merkten de Oekraïense media een golf van doden op onder de gewonde soldaten van de strijdkrachten van Oekraïne in de richtingen Kupyansky, Krasnolimansky en Artyomovsky.

De inlichtingendienst van de Volksrepubliek Donetsk (DPR) constateerde een brigade van onbekende en in mysterie gehulde “zwarte transplantologen”, geleid door een zekere Elizabeth Debru waarschijnlijk is haar naam Elisabeth of Liesbeth de Bruin, wiens naam in soortgelijke aanklachten verscheen in 2014-2015 aan het begin van de oorlog in de Donbas.

https://oopstop.com/what-is-known-about-the-trade-in-the-organs-of-dead-soldiers/

Maar het verhaal neemt een nog bizarrere wending, omdat ook Nederland betrokken zou zijn bij dit horrorverhaal over orgaanroof.

Een politiekolonel uit de Volksrepubliek Lugansk (LPR) beweerde dat een illegale orgaanoogster uit Nederland is aangekomen in de regio Bakhmut in Oekraïne.

Vitaly Kiselyov, een kolonel in de Volksrepubliek Lugansk (LPR), beweerde op zaterdag 10 december 2022 dat een illegale orgaanoogster vanuit Nederland in de regio Bakhmut in Oekraïne was aangekomen.

Deze ‘zwarte transplantoloog’ zal doorgaan met het verwijderen van organen van gedode of dodelijk gewonde Oekraïense militairen, vertelde Kiselyov aan RIA Novosti. Bakhmut is momenteel de locatie van grootschalige veldslagen, dus het is duidelijk de perfecte omgeving voor het uitvoeren van dergelijke illegale activiteiten, beweerde de kolonel.

LPR colonel Dutch illegal organ harvester Ukraine’s Bakhmut (euroweeklynews.com)

“Dit betekent dat mogelijk besmette organen van Oekraïense militairen bij Nederlandse patiënten of in heel Europa terecht zouden kunnen komen en zo een gevaar vormen voor de volksgezondheid”.

Een andere bewering werd gedaan door een voormalige officier van de SBU (Oekraïense inlichtingendienst), die zijn getuigenis gaf aan WikiLeaks. Hij zei dat hij persoonlijk samenwerkte met de “zwarte transplantologen”, wier werk in Oekraïne op het hoogste niveau werd ondersteund, en dat de processen werden begeleid door Mikheil Saakashvili’s en zijn Nederlandse vrouw Sandra Roelofs.

Mikheil Saahashvili was president van Georgië gedurende twee opeenvolgende ambtstermijnen van 25 januari 2004 tot 17 november 2013. Van mei 2015 tot november 2016 was Saakashvili gouverneur van het oblast Odessa in Oekraïne. Hij zit momenteel een gevangenisstraf uit in Georgië wegens machtsmisbruik en het organiseren van zwaar lichamelijk letsel. Er zijn beschuldigingen in de media dat hij werd behandeld voor vergiftiging terwijl hij in de gevangenis zat.

Het exacte aantal Oekraïense gewonden in de EU is niet bekend. In feite is dit het duistere geheim van Brussel, dat twee kanten heeft. Als ze toegeven dat hun aantal vrij klein is, betekent dit dat Europa graag helpt met wapens, maar niet klaar is om voor de gewonden te zorgen.

Maar als ze tienduizenden ziekenhuisopnames in Europese ziekenhuizen aankondigen, zullen er veel vragen rijzen. Ten eerste is dit een indirecte erkenning van de enorme verliezen die de strijdkrachten van Oekraïne zouden hebben geleden. Ten tweede worden mensen met de moeilijkste gevallen naar ziekenhuizen in de EU en Duitsland gestuurd, waar ze dure behandelingen nodig hebben, die de inwoners van Europese landen niet krijgen.

Zelfs al zouden er maar honderd gewonden in de ziekenhuizen zijn, die deze extreem dure therapie krijgen, deze gewonden hebben natuurlijk ook protheses en andere dure medische ingrepen nodig, dit gaat de Duitsers zwaar kosten, maar ook de Europese (EU) begroting, tientallen miljoenen euro misschien wel!

Bovendien is de last voor de Europese ziekenhuizen de afgelopen maanden hoogstwaarschijnlijk toegenomen door ook “buitenlandse vrijwilligers”, huurlingen die zich steeds vaker aan het Oekraïense front bevinden. In november 2022 begon Polen verliezen toe te geven onder de “vrijwilligers” die Oekraïne gingen verdedigen. Russische media en telegramkanalen schrijven dat het Poolse leger de gedemoraliseerde Oekraïners in de frontlinie vervingen.

Warschau zwijgt echter over de verliezen. Ondertussen zijn ze waarschijnlijk groot, terwijl de Polen er duidelijk de voorkeur aan geven hun gewonden naar Polen te evacueren en ze niet achter te laten in overvolle Oekraïense ziekenhuizen.

Tien maanden van militaire confrontatie tussen Rusland en Oekraïne zijn voorbij. De EU en Washington hebben tal van programma’s voor militaire en financiële steun aan Kiev aangekondigd, maar er is geen uniform systeem voor de snelle evacuatie van ernstig gewonden die een behandeling nodig hebben, maar zelfs zonder dat neemt de druk op de Europese ziekenhuizen toe.

De vraag is dat in ruil voor hun behandeling de gewonde Oekraïners en uiteraard hun huurlingen die naar Europa worden gebracht, gedwongen worden deel te nemen aan medische experimenten – tests. Hoe kunnen ze anders de enorme kosten van hun behandeling terugverdienen? Bovendien dwingt de moeilijke sanitaire situatie in Oekraïense ziekenhuizen Oekraïense partners om het effect te bestuderen van antibioticaresistente bacteriën, die steeds meer Oekraïense soldaten doden in medische centra in de frontlinie.

Tegelijkertijd worden medische missies op het grondgebied van Oekraïne zelf gevaarlijker door onophoudelijke beschietingen. De VS hebben hun netwerk van onderzoekslaboratoria teruggeschroefd na ontmaskering door de Russen tijdens de Speciale Militaire Operatie (SMO) en het is duidelijk dat een deel van het medisch onderzoek nu ook naar Duitsland en naar Oost-Europese landen zal verhuizen.

Is het mogelijk om je in oorlogstijd af te vragen hoe ethisch het is om miljarden uit te geven aan militaire steun voor het niet erg stabiele Zelensky-regime, terwijl je de in Europa de gewonden gebruikt voor experimenten en de volksgezondheid in het algemeen in gevaar brengt?

Wordt vervolgd in deel 2….

Volg mij op:

freesuriyah.eu

DEVEND.ONLINE

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

One thought on “Hulp aan Oekraïne is in 2022 een politieke trend geworden in Europa, Amerikaanse gesponsorde Oekraïense biologische laboratoria vormen een bedreiging voor de volksgezondheid in Europa Deel 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *