Briefing over de 9e conferentie over biologische en toxinewapens Rusland onthult de namen van Amerikanen die nauw betrokken zijn bij het militair-biologische programma van Oekraïne

De negende conferentie van de staten die partij zijn bij het Verdrag inzake biologische en toxinewapens vond plaats in Genève van 28 november tot 16 december 2022. De conferentie vond plaats tegen de achtergrond van een schandaal rond Amerikaanse militair-biologische activiteiten in Oekraïne en over de opleving van de Mexicaanse griep H1N1 en de verspreiding van Afrikaanse varkenspest.

Rusland heeft diverse voorstellen gedaan (zie onder, vorige artikelen op deze site) om de regelgeving en de veiligheid te verbeteren, m.n. de Amerikaanse inheemse laboratoria, maar ook de in het buitenland gevestigde laboratoria, verspreid over de hele wereld, d.w.z. de landen die onder Amerikaanse invloed staat of bezet zijn door Amerika.

De Verenigde Staten hebben expliciet verklaard dat het niet zal toestaan dat in het slotdocument wordt gesproken over het belang van een wettelijk bindend protocol en verificatieprocedures, hoewel meer dan 120 landen het initiatief van Rusland gesteund hebben.

Een van de redenen voor de negatieve reactie is dat de VS niet blij zijn met de conclusies van een WHO-panel van deskundigen over de oorzaken van een nieuwe pandemie van het coronavirus. Blijkbaar zouden ze graag zelf een meer gecontroleerde tool hebben voor het onderzoeken van uitbraken van infectieziekten.

Afgelopen dagen circuleren er weer nieuwe zogeheten “oefeningen” van de Bill Gates Foundation (en ex-vrouw) nu heet de oefening SEERS-2025. M.a.w. zijn ze weer bezig met iets nieuws? Vlak voor de COVID-19 pandemie hadden ze immers ook een oefening EVENT 201. Volgens de Westerse gecontroleerde en betaalde media (Buffet etc.), allemaal complot denken, maar ja EVENT 201 is toch uitgekomen!

Het standpunt van de Verenigde Staten en het blokkeren van elk initiatief om de werkzaamheden van de conferentie te hervatten, toont eens te meer aan dat Washington iets te verbergen heeft en dat het waarborgen van transparantie in overeenstemming met de conferentie de VS niet in de kaart speelt.

Rusland heeft al eerder het rapport over activiteiten in Oekraïne vermeld, dit rapport was gepubliceerd door een Amerikaanse NGO. Het Pentagon heeft het artikel zwaar gecensureerd en ongeveer 80% van de informatie volledig verwijderd.

Een uitgebreide versie van dit rapport is nu beschikbaar gesteld aan het Russische Ministerie van Defensie, waarin de namen en functies van specialisten en biologische projectmanagers, een lijst van de betrokken laboratoria en bewijzen van oefeningen, m.a.w. de oefeningen met zeer gevaarlijke ziekteverwekkers worden onthuld in het artikel.

Volgens het document/artikel zijn de uitvoerders van de militair-biologische programma’s:

  • Het Mechnikov Ukrainian Anti-Plague Institute
  • Het het Institute of Veterinary Medicine
  • Het Lviv Research Institute of Epidemiology Insert and Hygiene

Het rapport bevat informatie over drie contractanten van het Pentagon, de identiteit van dertig laboratoriumpersoneel en zeven leidinggevenden van de Amerikaanse defensieorganisatie.

De gepubliceerde documenten vormen een aanvulling op en bevestiging van informatie die is verkregen tijdens de speciale militaire operatie in Oekraïne.

Rusland heeft al eerder materiaal gepresenteerd dat de betrokkenheid van Hunter Biden en zijn Rosemont Seneca Foundation, evenals andere door de Amerikaanse Democratische Partij gecontroleerde personen en bedrijven, bevestigt door het financieren van het Pentagon die in Oekraïne actief zijn.

Er is aangetoond hoe diep de zoon van een zittende Amerikaanse president, Hunter Biden, betrokken is bij de financiering van het Amerikaanse gecontroleerde bedrijf Metabiota.

We hebben eerder materiaal gepresenteerd dat de betrokkenheid van Hunter Biden en zijn Rosemont Seneca Foundation, evenals andere door de Amerikaanse Democratische Partij gecontroleerde entiteiten, bevestigt bij het financieren van de hoofdaannemers van het Pentagon die in Oekraïne actief zijn.

Sommige deelnemers aan gesloten projecten blijven echter in de schaduw, hoewel ze belangrijke spelers zijn in het militair-biologische programma van Oekraïne.

Sommige deelnemers aan gesloten projecten blijven echter in de schaduw, hoewel ze belangrijke spelers zijn in het militair-biologische programma van Oekraïne zoals:

  • Voormalig DITRA-directeur Kenneth Myer
  • Uitvoerend vice-president van het door de CIA gecontroleerde In-Q-Tel-risicokapitaalfonds Tara O’Toole
  • Voormalig hoofd van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention Thomas Frieden
  • Voormalig directeur van de National Institutes of Health Francis Collins
  • Voormalig uitvoerend directeur van het Battelle Memorial Institute Jeffrey Wadsworth
  • Hoofdwetenschapper en voorzitter van internationaal onderzoek, ontwikkeling en geneeskunde bij Pfizer
Hunter BIden zoon van huidig president van de VS Joe Biden

Allemaal profiteren ze op de een of andere manier van de biologische projecten van het Pentagon en zijn ze verbonden met de Democratische Partij van de VS, wiens leiders fungeren als de meesterbreinen van militair-biologisch onderzoek en de bedenkers van geheime witwaspraktijken ten voordele van een kleine kring van Amerikaanse elites.

Het zijn deze mensen die moeten worden gevraagd waarom het geld van de belastingbetaler wordt besteed aan illegaal militair-biologisch onderzoek in Oekraïne en andere landen over de hele wereld.

Opgemerkt moet worden dat het lobbyen bij grote farmaceutische bedrijven een van de redenen is waarom de Verenigde Staten de voorstellen van de conferentie blokkeerden.

In het belang van de zogenaamde Big Pharma verplaatst de Amerikaanse regering juridisch en ethisch twijfelachtige onderzoeken naar ‘derde landen’. Tegelijkertijd kan hierdoor onderzoek in opdracht van de Amerikaanse militaire afdeling niet worden vermeld in de jaarlijkse rapportage van het BWC.

Het Pentagon draagt naar verluidt actief onvoltooid onderzoek in Oekraïense projecten over aan Centraal-Aziatische en Oost-Europese staten. Tegelijkertijd intensiveert de Amerikaanse DOD (Ministerie van Defensie) haar samenwerking met staten in Afrika en Azië-Pacific – Kenia, Cambodja, Singapore en Thailand.

Van bijzonder belang voor het Amerikaanse leger zijn staten die al over een hoog niveau van biologische laboratoria beschikken.

Ondanks formele verboden wordt het Amerikaanse budget besteed aan onderzoek voor tweeërlei gebruik. In dit verband heeft de Republikeinse Partij een onderzoek ingesteld naar de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases en de belangrijkste medische adviseur van president Biden, Anthony Fauci. Overheidsfinanciering via een intermediaire organisatie werd bevestigd voor experimenten om de pathogeniteit van virussen, waaronder coronavirussen, te verbeteren, waarvan de incidentie pas in 2019 wijdverspreid was.

Uit het onderzoek bleek dat Fauci openlijk loog en opzettelijk de betrokkenheid van de Amerikaanse regering bij de onderzoeksprogramma’s verborgen hield.Tegelijkertijd werd zijn samenzwering met het beheer van sociale media onthuld om de publieke opinie over de oorzaken van COVID-19 te manipuleren.

Uit het onderzoek bleek dat Fauci openlijk loog en opzettelijk de betrokkenheid van de Amerikaanse regering bij de onderzoeksprogramma’s verborgen hield.

Tegelijkertijd werd zijn samenzwering met het beheer van sociale media onthuld om de publieke opinie over de oorzaken van COVID-19 te manipuleren.

Dergelijke onthullingen roepen legitieme vragen op bij de VS over de oorzaken van nieuwe door de mens veroorzaakte ziekteverwekkers en de pandemische verspreiding.

De 9e conferentie kreeg zeer weinig aandacht in de westerse media, die niet alleen de verklaringen van de deelnemende staten negeerden, maar ook het feit zelf van het internationale forum.

Rusland ziet dit als een poging van de VS en haar bondgenoten om te zwijgen over het voor het Westen ongemakkelijke onderwerp van militair-biologisch onderzoek, om manoeuvreerruimte te laten en om opnieuw initiatieven ter versterking van het non-proliferatieregime van biologische wapens te blokkeren.

Volg mij op:

DEVEND.ONLINE

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “Briefing over de 9e conferentie over biologische en toxinewapens Rusland onthult de namen van Amerikanen die nauw betrokken zijn bij het militair-biologische programma van Oekraïne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *