Prins Bernhard de charletaan der Nederlanden en NSDAP lid waarom nog 4 en 5 mei vieren?

Op basis van wat recentelijk naar voren is gekomen, kunnen we Bernard bestempelen als een charletaan eerste klas, en hij was niet eens een echte prins. Linksboven zijn NSDAP kaart (NAZI) Waarom nog steeds 4 en 5 mei? Er zijn talloze bloedbaden geweest sinds 1945, de recente in Palestina is nog steeds aan de gang! Foto: Adobe Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Het Nederlandse volkslied met o.a. de tekst: “Ik ben van Duitsen Bloed” is heel toepasselijk of misschien niet meer? Dat Duitse bloed zit er al eeuwen in, maar sinds kort is er ook wat Argentijns bloed en natuurlijk zijn er ook talloze onwettige kinderen en hun nakomelingen van Prins Bernard, die zoals bekend een soort gigolo of een soort zeeman was met ” in elke haven wel een liefje”!

Maar dat was normaal onder de zogenaamde adel en vooral in Duitsland waar ze tot ver na de Tweede Wereldoorlog nog perverse gedachten koesterden (ook onder een deel van de gewone bevolking), een soort cultuur zou je kunnen zeggen!

Door insiders als Edwin de Roy van Zuydewijn (voormalig echtgenoot van prinses Margarita) wordt zelfs beweerd dat prins Bernard helemaal geen Lippe-Biesterfeld-prins was, aangezien zijn vader geen kinderen kon verwekken en zijn vader de Rus Alexis Pantchoulidzew zou zijn geweest . Hij was de langdurige gemalin van prinses Armgard van Sierstorpff-Cramm, moeder van Bernard en mentor van Bernhard, wat zijn titel van Prins van Lippe-Biesterfeld in twijfel trekt.

Eigenlijk kun je hieruit de conclusie trekken nadat ex-koningin Beatrix met een Duitse burger trouwde (Claus van Amstberg) en ook Willem Alexander zijn voorbeeld volgde met Maxima, van de adel is dus niets meer over, en het eigenlijk een heel gewone familie is die heel rijk is geworden (door allerlei foute zaken zoals het VOC – slavenhandel), door hun rijkdom hebben ze een bijzondere positie bereikt en zo na onderzoek blijkt hebben ze bij alles ‘een vinger in de pap’. Denk onlangs maar aan burger Maxima, die pro-CDBD is en een leuk bezoek heeft afgelegd aan het World Economic Forum (WEF). Ook is, zoals we weten, haar familie niet erg ‘koninklijk’ maar meer het soort van dictatoriaal en hebben jarenlang geparasiteerd op het Argentijnse volk, onder de Videla era.

Maxima is als UNSGSA lid van de Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems van het WEF. De ‘koninklijke familie zijn eigenlijk gewoon politici (erg rijke) geworden. Foto: WEF/Adobe Stock

Bernard in de Tweede Wereloorlog en de uitwerking daarvan in onze huidige tijd

Ik geloof nu dat (bijna) iedereen weet dat Bernard fout was voor en misschien zelfs wel tijdens de Tweede Wereldoorlog, wat hij later probeerde te compenseren door zich zogenaamd aan te sluiten bij de ‘Engelandvaarders‘ waarop de film Soldaat van Oranje was gebaseerd.

Zijn schoonmoeder, voormalig koningin Wilhelmina, die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog feitelijk laf gedroeg en ervoor koos naar Engeland te verhuizen, liet haar volk in de steek. Met haar vader koning Willem III was het niet veel beter, zijn ‘geestelijke gezondheid’ liet veel te wensen over, hij werd vaak naakt op zijn balkon gezien (misschien een overblijfsel van de Duitse inteelt) en stond bekend om zijn woedeaanvallen (zoiets als Joe Biden komt voor bij de ziekte van Alzheimer of schitzofrenie). Hoe dan ook, zijn vrouw Juliana (die later ook last had van Alzheimer of schitzofrenie) verhuisde zelf naar Canada, met haar kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog, wat een heroïsche familie toch?

Terug naar Prins Bernard die lid werd van de NSDAP (Hitler partij), opgericht in 1920 en een ideologie had van extreem nationalisme, fascisme en racisme. Enkele jaren voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in 1936, gaf Bernhard zogenaamd zijn lidmaatschap op, maar volgens de toenmalige nog onafhankelijke pers bleek dit niet waar te zijn. In 1936 verloofde hij zich met prinses Juliana, de grootmoeder van koning Willem-Alexander. Op het verlovingsfeest brachten Duitse gasten de Hitlergroet. Geen opgeven van zijn ideologie zou je zeggen!

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was bij de Nederlandse regering al bekend dat Prins Bernhard lid was geweest van een SS-hulpdienst en de NSDAP. Dat schreef het NRC Handelsblad naar aanleiding van eigen onderzoek in het Nationaal Archief in Den Haag.

Dat hij zijn ideologie niet opgaf blijkt dus uit die archiefstukken die beschrijven hoe hij door Adolf Hitler en Himmler in Nederland werd ingezet om de staat te ondermijnen en tevens zijn vrouw Juliana) te vermoorden, zodat zijn eerstgeboren prinses Beatrix koningin kon worden, die te jong was, een baby nog, zodat Bernard over Nederland kon regeren als regent in naam van Beatrix voor het Duitse NAZI-regime.

In 1938 was er een poging tot moord op koningin Juliana door de SA (Sturm Abteilung). Prins Bernard, de zogenaamde prins van Lippe-Biesterfelds, wilde Nederland regeren. Bernard kreeg van Adolf Hitler de opdracht om Nederland te infiltreren. Hitler schreef zelfs over hem in zijn archieven. Juliana reed in 1938 van München naar Venetië en een SA-man genaamd von Richard von Weizsäcker, de latere bondspresident van Duitsland, kreeg de opdracht haar te vermoorden. Hier op de foto met de jonge Angela Merkel, later bondskanzelier van Duitsland. Foto: Alamy Stock – Ongehoord Nieuws | NPO Start

Later probeerde hij Juliana tijdens de Greet Hofmans-affaire voor gek te verklaren om zo zijn dochter Beatrix op de troon te zetten, Juliana was waarschijnlijk niet blij met zijn escapades en de grote corruptie zoals de Lockheed-affaire of zijn steekpenningen bij Shell en alle andere vuile zaken waar Bernard tijdens zijn leven bij betrokken was, niet alleen een charletaan maar eigenlijk meer een crimineel.

Het Nederlandse koningshuis blijft grootaandeelhouder van Royal Dutch Shell. Koningin Wilhelmina verleende koninklijke oorkonden aan een klein olie-exploratiebedrijf dat in 1890 werd opgericht door Jean Kessler, samen met Henri Deterding en Hugo Loudon, en dat uitgroeide tot de Koninklijke Nederlandse Petroleum Maatschappij. Koningin Wilhelmina was een gewiekste investeerder en werd de rijkste vrouw ter wereld. Het Nederlandse koningshuis bezat ooit maar liefst 25% van het bedrijf. Bernard nam het over, hij was de ‘zakenman’ en niet Juliana, later Beatrix die een beetje leek op Bernard, haar vader. Tegenwoordig is Maxima uit Argentinië degene die het bedrijf “koningkrijk der Nederlanden’ runt, Willem lijkt meer op Willem III en Juliana, geen erg intelligente persoonlijkheden.

Waarom moet 5 mei gevierd worden, over welke bevrijding hebben we het? Die van de ‘Duitsers’, die Duitsers zijn nog steeds aan de macht, de oude kliek van vroeger regeert nog steeds en heeft dit overgedragen aan de nieuwe generatie die via zogenaamde ‘moderne’ koningshuizen feitelijk deel uitmaakt van de schaduwregeringen, onder onze neus. Zeker het Nederlandse koningshuis, dat eigenlijk een bedrijf of een soort politieke partij is geworden. Niet gekozen, maar door erfenis regeert.

Decennia lang dienden voormalige nazi’s en Duitse oorlogsmisdadigers in de hoogste rangen van de NAVO. De meesten van hen waren hooggedecoreerde nazi’s, die later op topposities in het West-Duitse leger dienden en later werden gepromoveerd tot commandant en chef van alle NAVO-strijdkrachten in Europa. Veel nazi’s, we kunnen ze geen ex-nazi’s noemen, omdat ze de ideologie nooit hebben afgezworen, waren tot eind jaren tachtig ook in de West-Duitse regering te vinden.

Bernhard hielp bij de oprichting van het Wereld Natuur Fonds (WWF, later omgedoopt tot het World Wide Fund for Nature), waarvan hij in 1961 de eerste president werd. In 1970 richtte hij samen met prins Philip van Engeland en andere medewerkers de financiële schenking van het WWF op: 1001: Een natuurtrust. In 1954 was hij medeoprichter van de internationale Bilderberg Groep, die sindsdien jaarlijks bijeenkomt om de mondialisering van het bedrijfsleven te bevorderen en andere kwesties met betrekking tot Europa en Noord-Amerika te bespreken. Zijn nakomelingen zijn inmiddels vertegenwoordigd in het WEF en andere organisaties die het lot van gewone burgers in Nederland bepalen, het is tijd om afscheid te nemen van deze familie, die niets koninklijks meer heeft en achterstallige belastingen te innen van hen de superrijken der Nederlanden.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

DEVEND.ONLINE

freesuriyah (odysee.com)

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

One thought on “Prins Bernhard de charletaan der Nederlanden en NSDAP lid waarom nog 4 en 5 mei vieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *