Als de vrijheid sterft en een leugen blijkt

Dodenherdenking op de dam, Amsterdam 4 mei 2024, een leeg gebied, alles voor de veiligheid van de elites, die bang zijn, heel bang, en een foto van de Corona protesten in 2020, foto’s; EPA, NOS, Adobe Stock, bewerking:  Mirjam©Photo

Als blijkt dat alles een leugen is en pijnlijk duidelijk wordt dat vrijheid niet meer bestaat of nooit bestond. Als duidelijk is dat het koloniale project Israël, gecreëerd door Engeland en Frankrijk, de Sykes-Picot-overeenkomst, ten einde is gekomen. Als blijkt dat de oorlog tegen Rusland een oorlog van het Westen is en Oekraïne het lijdend voorwerp en als blijkt dat de pandemie een sociaal experiment was, dan is de tijd van de waarheid gekomen in al haar brutaliteit en wreedheid, het regime heeft gefaalt in Nederland.

Als blijkt dat Nederlanders jarenlang zijn voorgelogen over de Tweede Wereldoorlog, het verzet een prominente rol kreeg in de propaganda, maar die minimaal was en na onderzoek blijkt dat tweederde van de Nederlandse bevolking en politici (ook het koningshuis) met de Duitsers collaboreerde. Als blijkt dat de koninklijke familie niet meer van ‘blauw bloed’ is en als blijkt dat het eigenlijk een laffe familie is die rijk is geworden door de slavenhandel en andere onfrisse zaken en nog steeds miljarden in haar bezit heeft. Dan is de waarheid gekomen in al haar brutaliteit.

De vierde mei was uitgeroepen tot dag van rouw voor de doden van de Tweede Wereldoorlog, in principe de joden en alle anderen die in de kampen waren omgekomen, maar ook doodgeschoten door onder meer de Nederlandse Zwarte SS-soldaten van Musschert , niet alleen joden, maar allen die tegen het regime waren. Als blijkt dat hoge Duitse generaals van de SS, na het zogenaamde einde van de Tweede Wereldoorlog de NAVO hebben opgericht of er deel van uitmaakten en op hoge posities terecht zijn gekomen, dan is de waarheid in al haar wreedheid en brutaliteit aan het licht gekomen.

Het Oostfront – Nederlanders in de Waffen-SS | Documentaire – Hoewel er verschillende goede publicaties zijn over Nederlanders in de Waffen-SS, zijn er tot op heden weinig documentaires of films over deze zwarte bladzijde uit de vaderlandse geschiedenis. Deze vertellen vaak een oppervlakkig verhaal zonder enige diepgang in dit nog steeds gevoelige onderwerp. Deze documentaire geeft een diepere blik met interviews van meerdere Nederlandse Waffen-SS veteranen, uniek foto, geluid en beeldmateriaal. De interview fragmenten komen van het radio programma ‘Het Spoor Terug’, de oorspronkelijke uitzenddatum was 1988. Het heeft niet tot nauwelijks aandacht gekregen en de rol van de Nederlanders en haar regering wordt nu eigenlijk pas pijnlijk duidelijk, nu ze weer verwikkeld zijn in een oorlog tegen Rusland. Vroeger noemde ze het de bolsjewieken, nu het regime-Poetin, een andere naam, dezelfde vijand..

Als op de avond van 4 mei 2024 om acht uur duidelijk wordt dat het Nederlandse regime heeft gefaald, hekken heeft opgetrokken voor de veiligheid, voor wat al negenenzeventig jaar een open herdenking is, mensen moesten zich nu registreren om bij het ‘feestje’ te zijn, uit angst voor onrust. Het is een herdenkingsviering voor de elites en de politiek die het sprookje levend proberen te houden, dan weet je het regime heeft gefaald en wordt de waarheid pijnlijk duidelijk in al zijn wreedheid en brutaliteit.

Als je via de zogenaamde kwaliteitsmedia hoort dat ja, ja wat eigenlijk? Je niets hoort over 5 mei, de dag van de bevrijding, die vanwege het weer waarschijnlijk niet goed bezocht wordt is het excuus, en een premier die geen premier meer is, het zogenaamde ‘vrijheidsvuur’ aansteekt en daarbij allerlei verwensingen krijgt op sociale media, dan weet je dat het regime heeft gefaald, de waarheid is wreed en brutaal geworden voor de elites.

Als bekend is bij alle lagen van de bevolking dat het Westen, met Nederland voorop als touwtrekker, het te hoog in haar bol heeft en de premier die geen premier meer is de oorlog uitgeroepen heeft tegen Rusland met de uitspraak’ het is ook onze oorlog’! Daarbij F16s levert voor de vernietiging van het Russische volk, zoals toen de vernietiging van de Bolsjewieken toejuichde, of de vernietiging van de Arabische bevolking tijdens de ‘war on terror’ en de Arabische Lente dan weet je het regime heeft gefaald, met al haar wreedheden en brutaliteit.

Als landen zo getergd worden als Rusland nu, dat aankondigd dat het oefeningen gaat houden met kernwapens, dan weet je dat het Westen, inclusief Nederland, te ver is gegaan. Het Westen, maar vooral Nederland, zeg ik als Nederlander in ballingschap, is te ver gegaan, de leugens, maar ook de angst voor het regime is in al zijn wreedheid en brutaliteit duidelijk zichtbaar.

Rusland zal zijn vermogen testen om tactische kernwapens in te zetten, zo maakte het ministerie van Defensie maandag bekend. De oefening zal “in de nabije toekomst” worden uitgevoerd en werd bevolen door president Vladimir Poetin, aldus de verklaring. Putin orders tactical nuclear weapons drills — RT Russia & Former Soviet Union (swentr.site)

Dit is het resultaat van de leugens, het bedrog van de westerse regimes, inclusief Nederland. De bevolking van Nederland wordt in de media, in het NOS-nieuws, met leugen na leugen gevoed door de politieke elite, die na de verkiezingen van afgelopen november nog steeds geen regering kan vormen. De elites maken elkaar uit voor ‘rotte vis’, wat de laatste fase is van een afnemende beschaving, meestal resulterend in een burgeroorlog, denk maar aan de laatste dagen van het Romeinse rijk. Dit is de brute en wrede realiteit waarin Nederland zich bevindt en zal alleen maar erger worden als de bevolking dit niet stopt!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

DEVEND.ONLINE

freesuriyah (odysee.com)

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *