MH17 de schuldvraag blijft nog bestaan en de propagandacampagne van de NOS en Politiek

De MH17 werd op 17 juli 2014 neergeschoten door een oude Sovjet BUK-raket boven de Donetsk republiek, wat destijds nog Oekraïne was. Foto: NOS, Adobe Stock, bewerking Mirjam©Photo

Vandaag startte de NOS een campagne, bijna tien jaar na de ramp met MH17, om het publiek ervan te overtuigen dat Rusland de schuldige was en is. Een extra dimensie is dat de nieuwe premier Dick Schoof destijds hoofd van de AIVD was en direct verantwoordelijk was voor het onderzoek. Zoals ik eerder schreef is hij tot (marionet) staatshoofd gekozen door een staatsgreep van Rutte, Wilders en het ambtenarenapparaat om geheimen te bewaren, waaronder dat van de MH17.

Uit een nieuw artikel van de NOS (met video die ik hieronder zal delen) blijkt dat het voor de Nederlandse regering en ambtenaren meteen duidelijk was dat Rusland de schuldige was. Maar om internationale steun te verwerven, zeiden ze dat niet rechtstreeks, in tegenstelling tot de VS. Nederland wilde steun in de Verenigde Naties, maar Rusland kreeg vanaf dag één of direct na het neerschieten de schuld. Achter de schermen wachtte (Nederlandse regering) ze tot de stoffelijke resten waren teruggekeerd naar Nederland voordat ze in het openbaar Rusland de schuld gaven.

Volgens bewijzen werd de crash van vlucht MH17 op 17 juli 2014 veroorzaakt door het afschieten van het type 9N314M die vanuit het oostelijk deel van Oekraïne werd gelanceerd met behulp van een BUK-raket. Okay en waarom Rusland de schuld geven dan, zou je, als je dit leest, jezelf afvragen? Het is toch in Oekraïne gebeurd? VIDEO: Dit gebeurde er achter de schermen na de MH17-ramp (nos.nl)

In de video wordt ook duidelijk aangegeven dat de MH17-ramp, ‘de scheiding met Rusland inluidde’, wat ik de vijandigheid jegens Rusland, van de Nederlandse regering die zij via de staatsmedia NOS e.a. spuide, en deze haat waarschijnlijk ook in andere landen in Europa aanwakkerde (behalve de Baltische staten en Polen die hadden al een Russofobie) via zogenaamde diplomatie en achterkamertjes. De Verenigde Staten (VS) spelen hierbij een zeer laakbare rol, de VS die vanaf het moment van de ramp direct Rusland de schuld gaf, zonder de radarbeelden, die zij claimden te hebben, vrij te geven. Ook een grote schuldrol heeft de toenmalig minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans, die in juli 2014 geen feitengerichte toespraak hield voor de Verenigde Naties (VN), maar een emotionele toespraak gaf met de nadruk op de Russische schuld en daarmee ook de ‘Russische haat’ in Europa nog meer aanwakkerde.

De Nederlandse functionaris Wim Geerts, directeur politieke zaken in 2014, die dit in de video (22 min) vertelt, geeft dit toe en blijft benadrukken hoe onmenselijk Rusland en zijn leider(s) zijn en dat Nederland dit nooit kan vergeven. Een andere politieke speler met een diepe haat tegen Rusland (ook een diepe haat tegen Syrië) werd later minister Bert Koenders, die net als Frans Timmers de haat aanwakkerde via toespraken in de VN en het Nederlandse parlement. Deze haat zat (en is nog steeds) grotendeels in de zogenaamde ‘vrije’ media te lezen, zonder onderzoek en te bekritiseren, nemen ze nog steeds de politieke agenda over, wat we nu sterk terugzien met hun haat tegen Rusland voor wat er in Oekraïne gebeurt wat als een oorlog van Rusland tegen Oekraïne wordt bestempeld .

Nu Nederlandse Premier Dick Schoof, toen hoofd van het MH17 en JIT team onderzoek. Volgens het blad EU Politico heeft Dick Schoof de bijnaam ‘Tricky Dick’, het nieuwe hoofd van de extreemrechtse regering van Nederland is niet bang om de regels te omzeilen. Als topambtenaar is Schoof zelfs in Nederland niet zo bekend, laat staan ​​op ontmoetingen in Brussel met andere staatshoofden. Uit een peiling van het Nederlandse tv-programma EenVandaag bleek dat 50 procent van de respondenten niet wist wie hij was. Nog eens 11 procent kende hem alleen bij naam.

Cartoon: Dick Schoof gaat het land redden want iemand moet het doen (fd.nl)

Ook volgens de nieuwe premier Dick Schoof, van wie zo’n 70% van de Nederlanders nog nooit heeft gehoord, is het duidelijk dat Rusland de nieuwe vijand was en is, direct na de MH17-ramp. Dit verklaard de vijandelijke houding, de ergste vijandelijke houding, na zoals ik schreef de Baltische Staten en Polen in Europa tegenover Rusland, er heerst vergelding en haat bij politici, die ex premier Rutte nu heeft overgedragen aan Dick Schoof, ook om, zoals ik al schreef de ‘geheimen’ te bewaren. Er moest een rechtzaak komen om de nabestaanden te ‘sussen’, een showproces in Scheveningen, zonder de aangeklaagden.

De echte feiten van de MH17 ramp

De BUK-raket die het vliegtuig neerschoot, werd geproduceerd in Rusland en Oekraïne is een voormalige Sovjetstaat die jarenlang Sovjet-BUK’s en andere wapens en militaire steun van Rusland heeft ontvangen tijdens de Sovjet-unie en dus ja, natuurlijk is de BUK van Russische makelij en dat het natuurlijk ook gebruikt is in de burgeroorlog die sinds 2014 in Oekraïne woedt na de staatsgreep in Kiev, waar ook Nederland via de VVD aan deelnam, is duidelijk! De BUK’s waren nog steeds op voorraad bij het Oekraïense leger en degenen die ze separatisten noemden, het waren Oekraïners die samen in een burgeroorlog verwikkeld waren en beide groepen hadden toegang tot wapenarsenalen!

Volgens allerlei onzinnige complottheorieën is de BUK verplaatst vanuit Koersk (Rusland zie kaart hoofdfoto) naar de Donetsk-republiek, waarvan het bewijs minimaal is, net als de zogenaamde telefoontaps. Naar mijn mening en die van anderen, zie onderstaande documentaire, is het verzonnen bewijsmateriaal om Rusland te beschuldigen.

Het Bonanza media-onderzoeksteam van onafhankelijke journalisten nam exclusieve interviews af met verdachten van het neerhalen van de MH17 en, de Maleisische premier; ook een kolonel die de zwarte doos verzamelde en nog veel meer. Getuigenissen van getuigen en onweerlegbaar bewijsmateriaal van deskundigen. Exclusieve beelden gemaakt in Maleisië, Nederland en het crashgebied in Oekraïne (sinds 2022 Rusland).

Nederland gaf feitelijk het startschot voor de oorlog met Rusland, wat uiteraard in de kaart speelde van de VS, die Rusland al sinds de Koude Oorlog als vijand beschouwt. Eigenlijk kunnen we stellen dat het Westen direct na het afschieten van de MH17 zich voorbereid heeft op een oorlog tegen Rusland.

Er zijn een paar theorieën en/of feiten over hoe en waarom het gebeurde

  1. Het vliegtuig is afgeschoten door Westerse inlichtingendiensten zoals de CIA, of in opdracht van het Westen of door het Oekraïense leger, immers wilden ze een staatsgreep plegen vanuit de VS met behulp van de EU, wat ook gebeurde.
  2. Het was een vergissing van de zogenaamde seperatisen, die een verouderde BUK gebruikt hebben, maar een BUK die nooit op die hoogte een zo’n modern vliegtuig kon afschieten, volgens specialisten en experten.
  3. Het hele spektakel met de dood van onschuldige slachtoffers was de aanleiding voor de oorlog van het Westen tegen Rusland over de ruggen van vele dode Oekrainers en Nederlanders in de ramp.

Ik kan niet met zekerheid zeggen of de bovenstaande theorie onder nummer 1 klopt, wel dat het een oude BUK raket uit de sovjet tijd was. Ook dat het proces een schijnproces, een politiek proces was. Om zo de nabestaanden van de slachtoffers gerust te stellen, dat Nederland en de politieke elite onder aanvoering van Mark Rutte er alles aan gedaan heeft om de daders ter verantwoording te brengen, wetende dat de zogenaamde daders nog in Rusland wonen en nooit in Nederland berecht zouden gaan worden.

Het is ook vreemd dat burgervliegtuigen over oorlogsgebieden vliegen, dat is “de goden verzoeken”, ook een hele grote fout die nooit goed belicht is. Maar dit soort dingen staan allemaal beschreven in onderstaande onderzoeken uit 2020.

Hieronder theorieën en feiten over het afschieten van de MH17 uit 2020.

Concluderend kan ik zeggen dat ik persoonlijk medelijden heb met de nabestaanden van de ramp en wordt er in principe elke keer aandacht aan besteed, wat voor sommigen fijn is, maar voor anderen pijnlijk. Ik wil ze alleen vertellen dat de waarheid in deze zaak misschien jaren later aan het licht zal komen, maar voorlopig is er, gezien de privéoorlog van de Nederlandse staat tegen Rusland, te veel propaganda om de echte feiten te in de openbaarheid te brengen in Nederland, feiten en waarheden die ik hierboven heb gepresenteerd!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

One thought on “MH17 de schuldvraag blijft nog bestaan en de propagandacampagne van de NOS en Politiek

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)