De staatsgreep van Mark Rutte, Geert Wilders en het ambtenarenapparaat

Dick Schoof voormalig AIVD (geheime dienst) en baas terrorismebestrijding, wordt de nieuwe Premier van Nederland, gekker en waanzinniger kan het niet worden in het land dat haar identiteit, integriteit en soevereiniteit  kwijt is, m.a.w. de chaos is compleet Foto’s Dwars, NOS, X, bewerking: Mirjam©Photo

Ik had het (voorlopig) mis met mijn voorspelling dat Frans Timmermans de nieuwe premier van Nederland zou worden, maar voor nu wil ik benadrukken dat hij dat zeker zal worden na de politieke waanzin die nu in Nederland is ontstaan. Eerst moet de oorlog tegen Rusland worden uitgevochten en de NAVO-baan van Mark Rutte veilig worden gesteld, daarna is Frans aan de beurt. De poppetjes blijven immers ronddraaien in de carrousel van banen in de Nederlandse politiek, en daarom zijn er incompetente mensen op (politieke) plaatsen die het land naar de ondergang hebben geleid.

Waar het hier om gaat is een ordinaire staatsgreep van Mark Rutte samen met Geert Wilders in samenwerking met het ambtenarenapparaat (vergis je niet, die is groot en heeft veel invloed). Rutte en Wilders zijn de beste ‘politieke vrienden’ buiten de camera’s en in de politieke achterkamertjes en natuurlijk gun je Mark zijn baan bij de NAVO en Wilders de macht via ambtenaren.

Met andere woorden: er is een deal gesloten waar beide heren mee kunnen leven, Wilders komt niet in beeld, want dat zou de andere EU-landen schade toebrengen als hij premier zou zijn, de baan van Rutte is veilig en Wilders regeert via een topfunctionaris het land. .

Een (nieuwe) premier die ongelofelijk veel dossiers heeft ingezien (waaronder de mijne). Die de Covid-19-demonstranten bestempelde (via de AIVD) als rechts-radicalen of keurde de verschrikkelijke uitdrukking ‘wappies’ goed? Hij weet precies dat de MH17 niet door Rusland is neergeschoten, het bevel kwam niet uit Rusland, hij weet ook dat een ‘oude’ BUK nooit een supermodern vliegtuig op zulke hoogte zou kunnen neerhalen en hij weet dat er een schijnproces plaatsvond in Scheveningen. Hij kent de geheimen van Mark Rutte en zijn voormalige regeringen en dat moet verborgen blijven, Wilders heeft hier geen keus. Hij kent de ‘geheimen’ over Syrië, Irak en Afghanistan, hij weet dat er veel geradicaliseerde jihadisten in Nederland zijn, die via Mark en zijn regering naar Nederland gekomen zijn omdat zij de ‘rebellen’ van de VS waren en hij kent de agenda achter de komende Derde Wereldoorlog met Rusland en het globale Zuiden (voorheen noemde ze dat de derde wereld). Daarom was de staatsgreep van Mark Rutte noodzakelijk en wie beter als premier als de hoeder van (staats) geheimen…

De VVD en haar verleden (inclusief het CDA en andere gevestigde partijen PvdA etc.) zijn in Nederland nooit echt onderwerp van discussie geweest. Want Nederland is nooit een echt socialistisch of vrij land geweest, ondanks de vele fabrieken, havens etc en de schijn van vrijheid en democratie. Nederland is altijd geregeerd door een soort ‘kaste’, zoals de collaborateurs in de Tweede Wereldoorlog, voor geïnteresseerden, vooral over de VVD, die allerlei Gladio operaties liet uitvoeren tegen destijds op communisten, maar ook tegen joden tijdens de Tweede Wereldoorlog, onderstaande website. Nederland is het Europese land waar de meeste Joden, communisten en andersdenkende zijn opgepakt in de Tweede Wereldoorlog, afgevoerd en vermoord en nu is Nederland na de VS en Groot-Brittannië het land met de ergste haat tegen Rusland, waar zogenaamde experts nog steeds in het Bolsjewistische tijdperk leven en Poetin vergelijken met Stalin.

De KVP’er (latere CDA) Joseph Luns trad op als minister van Buitenlandse Zaken in een hele reeks kabinetten tussen 1952 en 1971. Hij was echter in 1934 lid van de NSB geweest en zei dat in 1936 op omdat de Rooms Katholieke Clerus leden van de NSB dreigde te excommuniceren. Hij was wel degelijk een fascist, die tijdens zijn ministerschap fascistische landen als Portugal bleef steunen. Hij was van 1971 tot 1984 secretaris-generaal van de NAVO, de voorganger van Jaap de Hoop Scheffer (CDA-er die een haat ontwikkelde tegen Rusland) en nu Mark Rutte met dezelfde fascistische en haatdragende instelling tegen Rusland. In 1975 werd Luns op verzoek van de Amerikaanse regering door Nederlandse officieren benaderd om een staatsgreep in Nederland te steunen. De staatsgreep was gericht tegen de sociaaldemocratische minister-president Den Uijl. Het was de bedoeling dat Luns als sterke man zou gaan fungeren en een dictatuur in Nederland zou vestigen. Luns voerde het niet uit in tegenstelling tot latere premiers zoals Mark Rutte een staatsgreep via de ambtenarij uitvoerde om NAVO secretaris-generaal te worden.

In 1953 gaf het kabinet van Drees II, waaraan de confessionele partijen KVP, ARP en CHU participeerden, het Nederlanderschap terug aan landverraders die in Duitse, Italiaanse of Japanse krijgsdienst waren geweest en die veelal medeplichtig waren aan volkerenmoord op Joden, Zigeuners, Polen of Russen, verkrachtingen en roof, maar verzetsstrijders die in Spaanse regeringsdienst het fascisme betreden hadden en zich tijdens de bezetting ingezet hadden voor de onafhankelijk van en herstel van de democratie en persvrijheid in Nederland en die vervolgden te hulp waren gekomen, werden buitengesloten en moesten soms nog tientallen jaren lijden onder de gevolgen van hun democratische en menslievende instelling. Foto: Wikipedia, text: Zwarte verleden van politieke partijen – Rudi Harthoorn (rudi-harthoorn.nl)

De VVD maakte het nog bonter en erger en kan al sinds ver voor de Tweede Wereldoorlog als een fascistische partij worden beschouwd, eigenlijk niet minder dan de NSDAP van Adolf Hitler. Het is verweven met de Stichting Opleiding Arbeidskrachten Nederland (SOAN), dit was van 1947 tot 1950 een particuliere geheime dienst die zich voornamelijk op smokkelpraktijken richtte en moorden, zoals de geruchtmakende moord op Friedrich Schallenberg.

Enkele leden van de SOAN waren werkzaam op de Amerikaanse ambassade. De ambassade verzamelde gegevens over hooggeplaatste Nederlanders die tijdens de oorlog in hun ogen kwalijke activiteiten hadden ontplooid en over leden van de PvdA. De leden van de SOAN stalen documenten om de gegevens te gebruiken voor chantage om aan geld te komen of politieke partijen en personen in diskrediet te brengen, We kunnen ook denken aan Willem Oltmans. Er was dus een regelrechte haat tussen VVD en PvdA. Recente moorden en gebeurtenissen rondom de moord van Pim Fortuyn kunnen hiermee te maken hebben. De PvdA haatte de VVD-achtige Fortuyn.

Wie dacht dat de Partij van de Vrijheid van Geert Wilders een nieuwe partij (het is nu geen partij maar een soort stichting) was, komt bedrogen uit. De Partij van de Vrijheid ( toen de afkorting PvdV nu PVV) was een zogenaamde Nederlandse liberale politieke partij, die bestond van 1946 tot 1948.

Samen met het Comité ter voorbereiding van een Democratische Volkspartij fuseerde de partij in 1948 tot de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Alle PvdV-Kamerleden werden lid van de VVD. Het beginselprogramma van de PvdV vormde de inspiratie van het eerste beginselprogramma van de VVD.

Journalist Willem Oltmans, jarenlang het slachtoffer van de Nederlandse repressie, omdat hij o.a. rapportages maakte over Soekarno en bevriend met hem werd. Aan het eind van zijn leven kreeg hij van de Nederlandse staat een geldsom als smartegeld, voor de smaad die hij jarenlang moest verduren op het hoogste niveau van de toenmalige regering o.l.v. Joseph Luns, die was zijn ergste vijand. Foto: YouTube

Nederland is dus altijd al een fascistisch land geweest, geregeerd door elites, met als VVD en CDA het langst. De huidige PVV is een verlengstuk van de VVD en zal geen verandering brengen in Nederland, in tegendeel de touwtjes zullen nog strakker aangetrokken worden, al propageren ze vrijheid en hun haat tegen Arabieren en Russen zijn gewoon een verlengstuk vanaf de Tweede Wereldoorlog. Wilders is een Zionist die zoals ik vaak zeg twee landen dient Nederland en Israël, wat op den duur niet te goed uitpakt, je kan geen twee ‘meesters’ hebben. Vooral nu er een volkerenmoord gaande is in Gaza.

De chaos is compleet (alles voor de aankomende oorlog), een Zionist (Wilders) trekt aan de touwtjes, een pseudo boerin (BBB) gemaakt door een reclamebureau die graag aangesproken wil worden met de amerikaanse vorm van Caroline (van der Plas), een ‘integere’ wetsdienaar (Omtzigt) die via familie belangen heeft in het World Economic Forum (WEF) en een afstammeling van een Koerdische vluchteling, getrouwd met een Zionist (Dilan Yeşilgöz-Zegerius) pseudo leider van de VVD (de echte blijft Mark Rutte). De echte macht ligt bij de VVD en in zekere mate de PVV die zich laten vertegenwoordiger door de ‘baas’ van de AIVD en afdeling terrorisme bestrijding Dick Schoof (ex PvdAer). Allen hebben een ding gemeen, ze haten Rusland (de nieuwe Joden van 2024) en zijn voor de oorlog met Rusland en de meeste van hen zijn pro-Israël. Het volk is wederom bedrogen!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

4 thoughts on “De staatsgreep van Mark Rutte, Geert Wilders en het ambtenarenapparaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *