Mark Rutte is vanaf vandaag de nieuwe geradicaliseerde secretaris-generaal van de NAVO

Mark Rutte de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO, zijn eerste uitspraak ging, je snapt het al, over Oekraïne, foto’s: YouTube, Adobe Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Mark Rutte, oud-premier van Nederland en langstzittende minister-president, volgt Jens Stoltenberg op en is officieel secretaris-generaal van de NAVO per 1 oktober 2024.

Een dag om te onthouden, de dag dat de NAVO nog radicaler wordt en al haar aandacht richt op Oekraïne en heimelijk droomt van de vernietiging van Rusland. Hoewel ze dit nooit openlijk zullen zeggen en ze ook weten dat alleen een kernwapen Rusland kan vernietigen, want ze hebben (nog) niet de capaciteit voor een conventionele oorlog. Niet genoeg manschappen en wapens.

Zijn taak zal zijn om politieke steun te organiseren voor de oorlog tegen Rusland en naar verluidt is de steun voor Oekraïne de belangrijkste taak voor Mark. De Oekraïense roep om nog meer westerse wapens ‘voor vrede’ blijft aanhouden. Oekraïne wil ook toestemming om westerse langeafstandswapens dieper in Rusland af te schieten, met Mark aan het roer krijgen ze waarschijnlijk toestemming van de kant van de NAVO! Hij is de ‘hardliner’ waar Oekraïne op hoopt, een’ ‘oorlogsheld’ voor Oekraïne, uit het ooit zo ‘vreedzame’ Nederland! Hij zal het prima vinden dat Oekraïne wapens gaat afschieten op Russische steden. In dat opzicht is hij net zo geradicaliseerd als Netanyahu van het criminele Israëlische regime.

Mark Rutte: ‘Die oorlog daar is van ons. Als we niks doen, moet je je afvragen wie het volgende slachtoffer wordt. Oekraïne moet winnen, maar formeel zijn we niet in oorlog met Rusland’. Verklaring tijdens persconferentie van de Raad van Ministers op 17 juni 2022.

Om de Nederlandse bevolking ‘oorlogsklaar’ te maken, heeft hij via een staatsgreep de hoogste ambtenaar Dick Schoof samen met het ambtelijk apparaat naar voren geschoven als premier om Geert Wilders ‘koud te stellen’. Geert moest van het idee af dat hij de wapenleveranties zou willen stoppen en zie, zoals ik al voorheen schreef, is Wilders is zogenaamd van gedachten is veranderd en heeft Zelensky al met een bezoek vereerd tijdens zijn vakantie in Italië en ook is al bij de Oekraïense ambassadeur geweest en heeft zijn steun uitgesproken voor (de oorlog tegen Rusland) Oekraïne.

Volkskrant: Selfie met Zelensky bewijst: Ruslandvriend Wilders heeft een lange weg afgelegd – Geert Wilders had een eerste ontmoeting met de Oekraïense president Zelensky. Zijn gekwalificeerde steunbetuiging oogst links en rechts scepsis, maar coalitiegenoten zullen opgelucht ademhalen. Ach ja het zijn tenslotte twee “Joden” bij elkaar en dat zegt genoeg in deze zaak! Selfie met Zelensky bewijst: Ruslandvriend Wilders heeft een lange weg afgelegd | de Volkskrant

\

Mark Rutte zijn uitspraak over Oekraïne, vastgelegd op YouTube, het internet onthoudt alles.

Een andere marionet die Rutte heeft ingezet is de nieuwe VVD Minister van Defensie Ruben Brekelmans, een onervaren jongeman, die alles herhaalt wat zijn grote held (zoals hij het zelf via X noemt) Mark hem opdraagt. Want Mark heeft natuurlijk nog steeds een vinger in de pap, achter de schermen, hij is immers nu de baas van de NAVO.

Brekelmans zijn recente uitspraken tegenover de staatsomroep NOS (in Rusland geblokkeerd als zijnde een terroristische organisatie) liegen er niet om.

‘Russische agressie treft behalve Oekraïne ook steeds vaker het bondgenootschap zelf, met hybride-aanvallen op NAVO-grondgebied. “We leven in een grijze zone: geen oorlog, geen vrede”, zei minister van Defensie Brekelmans vorige maand bij de presentatie van de Defensienota.

Brekelmans wees daarbij op Russische provocaties binnen NAVO-landen. Zo worden vliegtuigen in de Baltische staten misleid door valse gps-signalen en schenden Russische drones het luchtruim van Oost-Europese NAVO-landen” .

Ik heb de kans gehad om Mark Rutte, eerst van dichtbij, later, en nu van veraf te analyseren en ben tot de schrikbarende conclusie gekomen dat hij zich werkelijk gedraagt als een dictator.  Misschien kan ik vanuit het “verre” Rusland zijn transformatie nog beter zien als de Nederlanders zelf, immers ik ken beide kanten van het waanzinnige verhaal die het Westen wat Markt Rutte vertelde aan zijn volk en nu aan de burgers van de EU en NAVO. Tijdens de debatten in de Tweede Kamer lachte hij veel weg, vermeed hij alle moeilijke vragen over oorlogen, de kindertoeslagaffaire, het gasschandaal in Groningen en alle andere schandalen die zijn 14-jarige regime hebben gekenmerkt.

Vandaag gaf hij zijn ‘inauguratie’-toespraak voor de NAVO en zijn strategie en standpunten zijn duidelijk. De NAVO moet Oekraïne blijven steunen tegen Russische agressie en volgens zijn verklaring, zie onderstaande video, weet hij maar al te goed wat er met deMH17 is gebeurd en hoe ‘slecht’ Rusland is. Hij is dus totaal geradicaliseerd en dat heeft te maken met o.a. de MH17, een extra dimensie om Rusland van de aardbodem te willen laten verdwijnen, of in ieder geval Poetin. En natuurlijk ook de ‘oorlogs’-agenda van de Verenigde Staten die de grondstoffen in Oekraïne wil stelen en de witwaspraktijken van de eigenaar van de staalfabriek Azov in Marioepol, die ik twee keer bezocht heb, een Oekraïense oligarch Akhmetov, die zijn geld witwast in Nederland. Ook wil hij Oekraïne lid maken van de NAVO.

We hebben weer een stap voorwaarts gezet in de escalatie van de oorlog (en), het eerste front Oekraïne, dat Mark met hand en tand zal verdedigen en het tweede front in het Midden-Oosten, waar de NAVO stevig achter de VS zal blijven staan ​​en waar de VS al heeft verklaard dat ze achter Netanyahu staan ​​en deze oorlogsmisdadiger de vrije hand zullen geven om burgers te vermoorden, als excuus voor terrorisme. Met Amerikaanse wapens en ook om burgers in Oekraïne en Rusland te vermoorden ook met Amerikaanse en Europese wapens. Daar is het in 2024 op uitgedraaid, het Westen voert opnieuw oorlog, de derde na 80 jaar in afstand tot de tweede, de Russen zijn de Joden en de Arabieren de Joden geworden, het fascime is springlevend.

Deze site is vrij van kunstmatige intelligentie en is geschreven door een echte persoon die verslag uitbrengt vanuit Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

3 thoughts on “Mark Rutte is vanaf vandaag de nieuwe geradicaliseerde secretaris-generaal van de NAVO

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)