Paasboodschap: Er komt weer een oorlog in Syrië door Israël/VS

Afbeeldingsresultaat voor war is coming in syria by israel
Er komt weer oorlog in Syrië. Het besluit is genomen, de doelen zijn gezet. Syrië heeft er genoeg van. De nep “color-revolution” heeft meer dan gefaald, het heeft de Syriërs in woede verenigd, hun huizen verwoest, hun fabrieken geplunderd, hun erfenis geveild in veilinghuizen in Londen en New York en nu worden meer dan 2 miljoen Syrische vluchtelingen gegijzeld door de Verenigde Staten. Foto: Youtube
DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33



De nieuwe oorlog komt eraan

De bombardementscampagne van Israël zal het niet stoppen. De doelen in heel Israël zijn gezet, de “ammoniak”-opslagplaatsen voor gifgas, opgeslagen in Haifa, de “Valley of Technology” het militaire industrieële complex van Israël. Alles zal verdwijnen in de eerste salvo van de 200 Iskander M-raketten die gemakkelijk de “IJzeren Koepel” kunnen ontwijken waarvan de ineenstoring van de commandocentra een voorspel zullen zijn, voor de “grote”aanval door Syrië.

Bronnen in Syrië zeggen dat honderden raketten, beschermd door BUK, Pantirs en S300, buiten het bereik van Israël liggen. Syrische wetenschappers, velen met jarenlange ervaring in Rusland’s meest geavanceerde raketontwikkelingsprogramma’s, hebben wellicht nog meer verrassingen in petto.

Netanyahu heeft dit voor zijn kiezers verborgen gehouden. Duizenden Israëli’s zullen sterven in de eerste minuten van de aanval. Het nucleaire vermogen van Israël is dan nutteloos, Rusland heeft Netanyahu allang verteld dat het gebruik van nucleaire wapens de “rode lijn” is.

Syrië verwacht, elke dag, te worden getroffen, door massa-bombardementen, Israël heeft veel praktijk ervaring met bombardementen die burgers treffen, het bombardeert op bijna wekelijkse schaal de Gaza en doodt daarbij vele burgers. Syrië is voorbereid op de dood, 8 jaar zien zij de dood in de ogen door toedoen van de jihadisten de Amerikaanse en Israëlische “huurlingen”, zoals Dr. Bassam Barakat, een Russisch opgeleide arts die in Damascus woont, duidelijk maakt.

“De Amerikanen hebben ervaring, in Libanon in de jaren tachtig tot nu toe, in Afghanistan en Irak. Wanneer de konvooien van doodskisten naar Washington teruggaan zoals gebeurde tijdens de Amerikaanse bezetting van Irak, zal Amerika de prijs betalen voor haar steun aan Israëls aanvallen op Syrië.

De regels van het spel en de regels voor Syrië zijn veranderd.

Wat er zal gebeuren, is duidelijk, dat tenzij Israël onmiddellijk diplomatieke stappen zet om haar agressie te onderdrukken die het in heel Syrië heeft aangestoken, een oorlog zoals die Israël zich niet heeft voorgesteld zal neerdalen op het Israëlische volk, het volk dat is belogen door haar leiders, Israël is een rechtsradicale Zionistische staat met maar één doel, macht en land veroveren, gebaseerd op een “pseudo” religie vebonden met Zionisme.

Afbeeldingsresultaat voor US and Israel sanctions on Syria

Maar Israël is kwetsbaar
De oorlog kan ons allemaal vernietigen, maar het Syrische volk zal overleven. We twijfelen er echter ernstig aan dat Israël hetzelfde kan zeggen. Een storm is op komst.” Foto: Youtube

Met de “nieuwe lente van 2019”, wordt Syrië hard getroffen, hitte, geen brandstof voor voertuigen, uitval van electriciteit, rationering van voedsel, een land dat op haar knieën gewongen wordt, door Amerikaanse en Israëlische pogingen om de bevolking van Syrië uit te hongeren en uit te moorden.

De Verenigde Staten bezetten nog steeds 35% van Syrië en hebben die 35% land aan de Koerdische separatisten gegeven om ze te delen met de resterende ISIS-eenheden die grotendeels zijn verschoond door de VS en haar “coalitie-bondgenoten” in de bijna 8 jaar durende “nepoorlog”.

Het “etnisch” Arabische land dat aan de Koerdische rebellen werd gegeven, is de graanschuur van het Midden-Oosten samen met de rijke olie- en gasvelden. Op dezelfde manier ontvangt de provincie Idlib, die uitsluitend onder leiding van de VS door Al Queda wordt bezet, dagelijks wapenkonvooien van nieuwe Amerikaanse wapens.


Eigenlijk zou het geen probleem moeten of hoeven te zijn. Maar de grote spelers in het geopolitieke landschap hebben zo alle hun eigen redenen om de Koerden te gebruiken en de koerden? Die willen onafhankelijkheid, al jaren, maar het spel wordt zoals gewoonlijk niet op een “eerlijke” manier gespeeld!
Er staat dan ook veel op het spel in de Eufraatvallei. In het oosten van Syrië, al liggen er enkel kleine stadjes en dorpen. In die streek liggen wel de belangrijkste olie- en gasvelden in Syrië. Voor de oorlog was dat goed voor een kwart van de inkomsten van de Syrische overheid; de voorbije jaren financierden die energiebronnen vooral de terreurgroep IS. Wie die velden op IS verovert, heeft de sterke kaarten voor de toekomst.

In Zuid-Syrië heeft de VS een trainingskamp opgericht naast het vluchtelingenkamp Rukban, het enorme vluchtelingenkamp waar Amerika internationale waarnemers blokkeert en ook hulpkonvooien blokkeert. De VS zijn bang dat het rekruterings- en trainingskamp mogelijk worden blootgelegd, miltaire oefeningen die dagelijks worden uitgevoerd met eindeloze wapens en voorraden terwijl kinderen, slechts enkele tientallen meters verderop bijna verhongeren met een snelheid van bijna een dozijn per dag.


Volgens “diverse bronnen” werden meer dan 85 families tezamen met de ISIS-terroristen, overgebracht naar Turkije via gebieden die onder controle staan van het SDF (Koerdische militie)- en FSA-militanten (Free Syrian Army).

Syrië wordt gedwongen om ten oorlog te trekken en Trump’s poging om de Golan aan Israël te geven heeft deze oorlog tot een zekerheid gemaakt. De enige vraag is wanneer en het antwoord zal ook onverwacht zijn, misschien wel eerder dan we gedacht hebben.

De situatie: Syrië heeft Rusland gevraagd om de VS te informeren dat Syrië verwacht dat de VS zich terugtrekt uit alle gebieden ten oosten van de Eufraat.

Syrië heeft Rusland ook laten weten dat de Amerikaanse luchtmacht niet langer mag opereren in Syrië en dat alle overeenkomsten die mogelijk zijn gesloten tijdens de oorlog tegen ISIS voorbij zijn. Dit betekent dat op Amerikaanse vliegtuigen kan worden geschoten.

Syrië heeft de onmiddellijke terugtrekking geëist van alle niet-Syrische strijdkrachten van de regeringen (SAA – Syrische leger), in Deir-ezz-Zour, Raqqa en Hasaka en om de ISIS-trainingsfaciliteiten te sluiten. Zodat de “huursoldaten” naar huis moeten worden gestuurd, wat soms door Europese landen al gebeurd, veel Jihadisten komen terug, onder druk van Trump en de VS “schaduw-regering”. De productie-installaties voor gifgas moeten worden gesloten, de terroristen hebben namelijk magazijnen vol met gifgas, niet de regering, denk maar aan Dr. Shahul. De commandocentra met hun Saudische, Qatari en Israëlische adviseurs moeten ontruimd worden.

Je zou je kunnen afvragen waarom deze “groteske woorden” van een natie die verondersteld wordt verslagen te zijn (media in het westen suggeren dit, terwijl het omgekeerde waar is).?

Omdat, Amerika onderhandelt met de Taliban en laat Afghanistan achter met haar staart tussen haar benen zoals het ongeveer vijf decennia geleden in Vietnam deed, chaos en verlies.

Omdat, de situatie in Irak zoveel erger is geworden, zo’n 5000 Amerikanen denken nog steeds dat ze Irak bezetten, terwijl de woede daar ophoopt. Irak weet dat het bijna volledig verwoest is door de “huurlingen van het westen – ISIS” met volledige medeplichtigheid van Washington en Tel Aviv, een kwart miljoen Irakezen zijn dood en miljoenen Irakezen leefden, net als in Syrië onder wrede slavernij.

En omdat tienduizenden miljarden dollars en Euro’s aan Iraakse en Syrische olie werden gestolen terwijl de winsten in Amerikaanse zakken vloeiden. Denk maar Exxon Mobile en zo zijn er talloze maatschappijen van de “schaduw-regering” die zich verrijkt hebben, ook de Shell en Europa deden mee https://freesuriyah.eu/?p=1564


Vijftien jaar de invasie van Irak, kunnen we spreken over de bezetting van Irak, door de grote oliemaatschappijen.

ExxonMobil in Nederland
Het Benelux Hoofdkantoor van ExxonMobil staat in Breda.
In Nederland heeft ExxonMobil een raffinaderij in de haven van Rotterdam, waarvan de bouw begon in 1958. Vlak daarnaast staat een fabriek voor aromatische koolwaterstoffen. In Rotterdam is er ook de Rotterdam Plasticizers & Intermediates Plant, die drie fabrieken omvat: een oxo-alcoholfabriek in de Europoort, een ftaalzuuranhydridefabriek en een weekmakerfabriek, beide in de Botlek. De eerste twee fabrieken produceren de grondstoffen voor de weekmakersfabriek.
In Pernis heeft ExxonMobil een smeerolie-mengfabriek. Van 1995 tot 2009 had ExxonMobil ook een fabriek voor esters in Amsterdam.
Verder neemt ExxonMobil voor 50% deel in de Nederlandse Aardolie Maatschappij en heeft in een joint venture met 
DSMeen LDPE-fabriek in Geleen.

Het is niet moeilijk voor de wereld om te zien wat Amerika eigenlijk voor een land is, zo ook Europa. Amerika valt uit elkaar, burgeroorlog dreigt, de media is alleen bezig met haarzelf, Mueller rapport, democraten tegen republiekijnen, een farce. 60% van haar inkomsten gaat naar het militaire arsenaal die de oorlog al lang beu is, moe van het verliezen is, een leger dat niets beschermt en alles bedreigt. “Vreemde” oorlogen vecht met “jongens en meisjes” die geen andere optie hebben dan in het leger te gaan, puur uit econmische noodzaak.

Wanneer de oorlog komt en er oorlog komt, zal die in Irak komen, hij zal in Iran komen en Amerikaanse troepen over de hele wereld zullen worden gezien als bezetters en parasieten, zoals de bevolking van Syrië en Irak al jaren ondervinden.

De taal hier is de taal van woede, grotendeels vertaald uit Arabische bronnen. Israël en Amerika zullen het negeren. Ook Europa steekt haar kop in het zand en doen uiteindelijk gewoon mee, met de grote volkerenmoord die al jaren aan de gang is, alles ter bescherming van het “heilige”land Israël. We zijn terug in de middeleeuwen, de kruisridders waren nooit weg!


Zelden is iets zo duidelijk als de situatie in Syrië. Het kan niet genoeg gezegd worden, “8 jaar oorlog”, en het moet keer op keer gezegd worden, etnische zuivering, gasaanvallen, massale ontvoeringen, geïnstitutionaliseerde verkrachting, diefstal op een onvoorstelbare schaal. Foto: Hom-uni-one

De vijand, en dit was nooit een burgeroorlog, het was iets veel erger, de vijand was en is de wereldgeoriënteerde misdaad, of de “deep-state” van de VS en EU. Wereldheerschappij is het doel en de naties die zich hebben toegestaan oorlogen te voeren, met propaganda gebruik van de “westerse”media moet volgens Internationale Recht, bestraft worden. Dit is voorals nog een “utopie”, maar het tij keert en de geschiedenis zal leren wie de “hoofdschuldigen” zijn aan de volkerenmoord in het Midden-Oosten, zeker niet de Arabische bevolking. 9/11, was een middel om oorlog te voeren en sindsdien leven we in een permanente toestand van oorlog en overheersing, klimaat is de “afleiding”, grote milieu en gezondsheidsschaden zijn gebracht door oorlog, de wapens en het moorden.

Bron: journal-neo.org, Vetereanstoday – Gordon Duff, Freesuriyah, Youtube., Dr. Bassam Barakat Home-uni-one.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *