De Witte Helmen zaten achter de “zogenaamde” Chemische Aanval in Khan Shaykun

Afbeeldingsresultaat voor fake khan shaykhun attack 201
De Witte Helmen een verzinsel van het VK en gesponsord door de EU/NATO/VS en helden op Netflix. Een ordinaire bandietenbende gelieerd aan Al-Queda.

Het Syrische leger heeft onlangs grote delen van Idlib bevrijd, zo ook Khan Shaykun. Deze plaats is berucht, omdat er een chemische aanval zou hebben plaatsgevonden in April 2017. De hele Westerse wereld, politici en gecontroleerde media sprak er schande van. Het SAA (Syrian Arab Army) heeft nu “grotten” gevonden met o.a. het hoofdkwartier van de Witte Helmen, waar o.a. grondstoffen, beschermende kleding en munitie gevonden werden.

Gevonden in de “grotten” “Chemical Protective Clothing” geleverd door het VK aan de Witte Helmen.

De meest notoire jihadisten zijn destijds in 2017 meerdere malen in beeld geweest op de reguliere MSM (NOS) en werden gepresenteerd als “rebellen”. Ik denk aan Dr. Shahul Islam, een Jihadist uit London, die ijskoud beweerde op het 8 uur journaal van de NOS dat Assad i.s.m. de Russen een chemische aanval uitgevoerd had in Khan Shaykun.

Een zak met grondstoffen voor het maken/vullen van munitie, chemische componenten.
In deze video zijn de bewijslasten te zien, de grotten van de Witte Helmen, daarbij zijn er nog zoveel wapens gevonden, dat het SAA voorlopig genoeg voorraad heeft voor jaren!
https://freesuriyah.eu/?p=1457
Uit zijn twitteraccount  bleek trouwens dat Shajul Islam in contact stond met de Britse NGO One Nation, een islamitische hulporganisatie met adressen in Leicester en Batley. Via deze kan men voor zijn werk (en dat van al Qaeda?) stortingen doen.
Op 1 april, vier dagen voor die vermeende gifgasaanval, bleek die NGO trouwens tien gasmaskers aan hem te hebben geleverd. Naast, ook Artsen Zonder Grenzen die er die dag ook ettelijke afleverde. Allemaal juist op tijd voor de Grote Dag. Toeval? Wie gelooft dat nog? Nu het SAA de bewijzen gevonden heeft mag het voor een ieder duidelijk zijn dat de Witte Helmen, met hoofdkantoor in Nederland terroristen zijn, die propbeerde de “gewone”Syrische bevolking met gifgas uit te moorden!

Na al deze bewijzen komt ex-minister Bert Koenders, destijds minister van Buitenlandse Zaken (PvdA) uiteindelijk op de radio met een soort verklaring over waarom hij destijds de terroristen steunde;

KOENDERS: ‘NOG STEEDS EEN VERANTWOORD BESLUIT EN GEEN JIHADISTEN’

Dat het jihadisten waren ontkent hij. ‘Ik vind het nog steeds een verantwoord besluit’, zegt Koenders. Hij reageert voor het eerst op de beschuldigingen in de media sinds hij minister af is in de liveshow van De Wereld vanaf de faculteit Governance and Global Affairs van de Universiteit Leiden in Den Haag. Hieronder het radio interview;

‘Nederland voorzag de islamistische beweging Jabhat al-Shamiya in 2017 in het geheim van onder andere uniformen en pick-up trucks’, volgens Nieuwsuur. ‘Het gebeurde in een situatie waarin ISIS nog buitengewoon gevaarlijk was. Ze waren een groot gevaar voor de Syriërs en het westen’, verdedigt Koenders zijn beleid. Heeft Koenders destijds meegewerkt aan het bevoorraden van jihadisten? ‘We hebben geen wapens geleverd. Iedereen weet dat we zogenaamde non-lethal assistance hebben geleverd’, zegt de oud-minister.

‘We hebben als internationale gemeenschap op alle fronten gefaald in Syrië’, zegt Koenders. Dat Nederland niet militair heeft ingegrepen vindt hij ook terecht. Wat Nederland als een onderdeel van de NAVO-bijdrage in Syrië heeft gedaan vindt de oud-minister verantwoord en noodzakelijk. ‘Het heeft ook in die periode geholpen, maar daarna niet omdat de Russen hebben geïntervenieerd.’

Dat er risico’s zaten aan het optreden in Syrië wist iedereen inclusief de Tweede Kamer, zegt Koenders. ‘Ons afzijdig houden had ook gekund, ook prima. We hebben de F16’s geleverd om te zorgen dat ISIS bestreden werd. We hebben ontwikkelingssamenwerking en humanitaire hulp geleverd en dat heeft daar wel mensen geholpen.’

Schandalig, hij noemt het bombarderen van Syrië hulp. Het is allang bewezen dat Nederland i.s.m. andere “zogenaamde” coalitie partners niet ISIS (DAESH) heeft gebombardeerd maar het SAA. Ontwikkelingssamenwerking gegeven? Hij bedoelt dat (ook) door Nederland gesponsorde terroristen de bevolking verdreven heeft of vermoord en de slachtoffers dan om het maar plat te zeggen eten kregen en de hoopopgeleiden naar Europa mochten komen om zo als “nieuwe” Nederlander gratis te gaan studeren en ongeveer, zoals bleek uit de kamer debatten 84000 socialie huurwoningen bezetten! Wat een ontwikkelingssamenwerking!

Ook heeft Europa zich schuldig gemaakt aan stelen van grondstoffen via IS en via de Koerden en de VS;

http://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1054

Ik zou eerder het woord genocide gebruiken, het bezetten van een soevereine staat en het illegaal oorlogshandelingen verrichten op soeverein grondgebied, waar een tribunaal op zijn plaats is, voor al de politici en media die zich 8 jaar schuldig gemaakt hebben aan deze misdaden tegen de menselijkheid!

Bron: https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10390128/koenders-nog-steeds-een-verantwoord-besluit-en-geen-jihadisten , Freesuriyah, Oneworld, YouTube

Loading

One thought on “De Witte Helmen zaten achter de “zogenaamde” Chemische Aanval in Khan Shaykun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *