De “MAYDAY Stichting” de Witte helmen houden kantoor in Nederland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Minister koenders en de witte helmen

 

De Mayday Rescue Foundation (lees WITTE HELMEN) is een in Nederland geregistreerde non-profit foundation die gespecialiseerd is in het trainen, uitrusten en ondersteunen van vrijwillige zogenaamde ” in conflicten, instabiliteit en natuurrampen. Hun missie is “het redden van levens, het versterken van gemeenschappen.” Het is opgericht door James Le Mesurier, een voormalig Britse legerofficier en medewerker van de Verenigde Naties, in 2014 en werkt momenteel hoofdzakelijk in het Midden-Oosten via kantoren in Turkije en Jordanië.

En natuurlijk houden zij kantoor , de “Witte Helmen”, in Amsterdam-zuid, waar landen als Nederland, Duitsland, Denemarken, miljoenen Euro’s naar doneren, naar een een terroristische organisatie, die samenwerkt met: Al-Queda, Al-Nusra, IS en Fatah al-Sham. Zij werken, als je het werken noemt, in gebieden die bezet zijn door deze terroristische organisaties, met ons belastinggeld. Toppie toch? Het sponsoren van terroristen? Krijgen er nog Orscar-nominatie’s voor en vergiftigen de jeugd ermee op Netflix.

Amsterdam-zuid, is een paradijs voor “brievenbusfirma’s en dubieuze organisaties zoals deze terroristische organisatie, die de Syrische en Irakese bevolking niet helpt, maar de aanwezig terroristen, is al heel vaak bewezen, dat hun video’s nep zijn en gespeeld zijn met kinderen, onvrijwillig, of “fake” ziekenhuizen!

Naam:Stichting Mayday Rescue Foundation
Dit is mijn bedrijf!
Adres:De Cuserstraat 93 3e en 4e ver
Postcode:1081 CN
Buurt:Buitenveldert-West
Wijk:Stadsdeel Zuid
Plaats:Amsterdam
Gemeente:Gemeente Amsterdam
KVK-nummer:64492915

Sinds de oprichting is de primaire rol van de Mayday Rescue Foundation als partner voor internationale ondersteuning van Syria Civil Defense (SCD, de “White Helmets”), voor wie het opleiding, uitrusting en mentoring heeft gefinancierd, gefinancierd door landen waaronder het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland en Duitsland; De andere implementatiepartner die hulp verleent aan SCD is Chemonics , die namens USAID een vergelijkbare hoeveelheid steun verlenen aan de Witte Helmen.

 

Mayday Rescue is een aparte organisatie van zowel SCD als The Syria Campaign , een Britse mensenrechtenorganisatie die pleit voor de bescherming van burgers in het Syrische conflict. De campagne van Syrië houdt een onafhankelijke fondsinsamelingswebsite op, www.whitehelmets.org, die publieke geld opwekt om SCD te ondersteunen.

Afbeeldingsresultaat voor White helmets terrorist group

Dus mijn advies, geef niets aan deze terroristen. Het is een “tool” van de NATO en EU , i.s.m. George Soros, Jo Cox (vermoorde MP – moord wordt in connectie gebracht met de “White Helmets, haar echtgenoot).

Het is tijd voor ontmanteling van deze terroristen en roep de politiek en bevolking op om actie te nemen, zich te keren tegen de “oorlogszuchtige” tactieken van het westen, waar Nederland met haar kapitalistische systeem, na de VS, koploper is in het financieren van oorlogen en zo miljoenen mensen de dood in gejaagd hebben!

Bron: Wikipedia, KVK.

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *