De nep “White Helmets”in Nederland

By: Sonja van den Ende

Gisterenavond waren ze weer, in Nederland, de  moslimbroeders van de hulporganisatie de “White Helmets”, gezellig met elkaar in filmhuis Den Haag en minister Koenders van buitenlandse zaken was er natuurlijk ook, ze waren speciaal “on tour” door Nederland, om te laten zien hoe ze mensen redden in Oost-Aleppo, in hun nieuwe documentaire, te zien als “Hollowood blockbuster”op Netflix en verschillende bioscopen in uw omgeving, gepresenteerd als Moviesthatmatter!

Afbeeldingsresultaat voor white helmets fak

Het is sowieso al behoorlijk ziek, als je zegt vanuit een deel van de stad te komen, waar zogenaamd elke dag de regime’s van Rusland en Syrië bombardementen uitvoeren en er geen uitweg is toch?

Lees verder dit verhaal over de organisatie, die eigenlijk bestaat uit Al-Queda en Al-Nusra, die vele Syrische doden op hun geweten hebben, harten opgegeten en mensen de keel doorgesneden hebben, eerst was het Rutte op de foto met Maiwand AL-Afghani (eens de meest gezochte IS terrorist in Nederland) en nu staat Koenders samen met Al-Queda op het podium, top zo kom je de verkiezingen door!

 

We verbergen het niet’: De “White Helmets” geven  toe dat ze worden gefinancierd door  Westerse regeringen:

Vanessa Beeley, een onafhankelijk onderzoeker en journaliste, die persoonlijk naar  Syrië reisde en een bezoek bracht aan het door oorlog verscheurde  Aleppo, vertelde  dat de “White Helmets” in feite niet kunne worden bestempeld als een niet-gouvernementele organisatie (NGO) ze worden  met ” miljoenen “gefinancierd door verschillende NAVO/EU -landen die er  belang bij hebben om een “regime change” door te voeren  in Syrië , op bevel van de VS, zij (EU) verklaren openlijk (Nederland) dat Assad weg moet, dit is in strijd met het internationale recht, inmenging in een soevereine staat.

“We zien dat ze  door top ambtenaren  en minister worden ontvangen, als Manuel Valls, de minister-president van Frankrijk,” en nu dus ook Minister Koenders van Nederland.

De “White Helmets” kunnen  zich niet neutraal en onpartijdig  verklaren wanneer ze openlijk ondersteund worden  door regeringen die de val van een President, de regering en daarbij 80% van het volk willen doorvoeren.:

Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders kondigde de financiële steun maandag aan tijdens een Syrië-bijeenkomst waar de documentaire White Helmets werd vertoond.Koenders maakt 3 miljoen euro vrij voor de White Helmets, die volgens de minister naar schatting al 73.000 mensen onder het puin vandaan hebben gered. Het bedrag komt bovenop de 4,5 miljoen euro die het kabinet al eerder dit jaar vrijmaakte.

Verder wordt het erg pijnlijk, als blijkt dat, na onderzoek gedaan te hebben plaatselijk en via allerlei bronnen, de organisator  van de nep groep een lid blijkt te zijn van Al Nusra en IS . De “White Helmets “zijn  “embedded” en  gecontroleerd door Al Nusra en Islamitische Staat” (IS, voormalig ISIS / ISIL), zij zijn de heersers over Oost-Aleppo, dit geverifieerd, door vele getuigen en journalisten ter plekke. Het Nederlandse belastinggeld en dat van andere EU landen gaat gewoon naar terroristische Organisaties, die  elke dag Syrische burgers vermoorden!

Afbeeldingsresultaat voor white helmets fak

Verder is de  groep betrokken geweest bij “de recycling van  foto’s van kinderen“, die lijden onder het  Syrische conflict.  Deze propaganda is walgelijk en de EU burgers krijgen “nep” foto’s voorgeschoteld, denk aan aan de walgelijke campagne van het meisje “Banna”op Twitter, kinderen worden gebruikt en deze propaganda is verwerpelijk, volgend de VN, zou dit kunnen worden aangemerkt als “kinderhandel”.

 

Jabhat Fateh al-Sham  letterlijke Nederlandse vertaling: Front voor de verovering van de Levant) is een gewapende rebellengroep die sinds 23 januari 2012 actief is in de Syrische burgeroorlog. Tot 28 juli 2016 stond de groep bekend als Jabhat al-Nusra of Al-Nusra Front , letterlijke Nederlandse vertaling: ‘steunfront’) en was deze gelieerd aan Al Qaida. Op 28 juli 2016 kondigde de groep aan dat het de naam had gewijzigd en niet langer deel uitmaakte van Al Qaida.

De groep telt naar schatting tussen de 5000 en 10.000 strijders en is actief in Noordwest-Syrië’, m.n. Oost Aleppo en Idlib. Leden van de organisatie zijn constant actief in de vuurlinie. De organisatie is bekend geworden, niet alleen omwille van haar militaire successen, maar tevens vanwege haar wreedheid tegenover tegenstanders. De leiders zijn Abu Mohammed al-Golani en Abu Anas al-Sahaba.

Op 28 juli 2016 kondigde de groep aan dat deze met Al Qaida gebroken had en geen internationale affiliatie meer had. De naam werd gewijzigd in Jabhat Fateh al-Sham. Een reden hiervoor is waarschijnlijk de behoefte aan buitenlandse steun van soennitische staten, waarvoor de band met een internationale terroristische organisatie als Al Qaida een belemmering vormde. Met name met Qatar zouden banden bestaan. Zelf noemde Al-Nusra als reden dat de stap de legitimatie voor de bombardementen op moslims in Syrië zou weghalen. Een andere mogelijke verklaring is dat Jabhat Fateh al-Sham/Al Nusra – in tegenstelling tot Al Qaida – geen internationale aspiraties heeft en zich slechts op de strijd in Syrië en niet op de globale jihad wil richten. Voor de ideologie maakt dit geen verschil en ook Al Qaida benadrukte de ideologische verwantschap. Er circuleren bewijzen dat deze groep op grove schaal misdaden pleegt in naam van “White Helmets”NGO !

Afbeeldingsresultaat voor white helmets fak

Volgens ooggetuigen en journalisten die WEL afreizen naar West Aleppo, is deze groep de  enigste overgebleven groep in Oost Aleppo en heeft grote misdaden begaan tegen de Syrische burgerbevolking. Deze groep wordt indirect gesteund door de EU/NATO en US als zijnde de “White Helmets”, zij zijn meerdere malen gezien vechtend met Jahhat Fateh al Sham en gesponsord met belasting geld van EU burgers, die hier ook indirect/onwetend, schuldig zijn aan misdaden op grote schaal aan de Syrische bevolking.

Bronnen: Vanessa Beeley, RT, Jahbat Fateh al Sham, Courtesy Prof. Tim Anderson, picture, Nu.nl, wikipedia.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *