Een boodschap aan het Nederlandse volk van Rusland!

 

By: Sonja van den Ende

Afbeeldingsresultaat voor de Nederlandse propaganda over RuslandAfbeeldingsresultaat voor maria zakharova

De Nederlandse overheid heeft geprobeerd om de ratificatie van het EU-Oekraïne associatie verdrag te ratificeren, onder het mom van zogenaamde Russische dreiging, zei het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, de woordvoerster Maria Zakharova afgelopen donderdag.

Volgens haar hebben de Nederlandse autoriteiten, met behulp van de zogenaamde Russische militaire dreiging, er een  noodzaak van gemaakt: in het landsbelang van Nederland, zei premier Rutte, om het associatie verdrag tussen de EU en Oekraïne te ratificeren en  hebben de “werkelijkheid” genegeerd alsmede het gezond verstand. Zakharova  zei verder dat “na een kabinetsvergadering” over  het associatie verdrag, de Nederlandse premier Mark Rutte uitriep dat de groeiende Russische dreiging  echt een gevaar is en het in het belang van Nederland is dat zij toch vooral  zo snel mogelijk, tot ratificatie van de overeenkomst moeten overgaan. Het lijkt erop dat de Russische “zogenaamde “dreiging wordt gebruikt om het Nederlandse volk te misleiden.

Afbeeldingsresultaat voor de Nederlandse propaganda over Rusland
In dit verband rijst de vraag of het Nederlandse volk  Oekraïne nodig heeft als een geassocieerd lid van de EU, het verdrag met Oekraïne dient alleen als een buffer staat (Oekraïne)  en de  burgers  (Nederlandse) worden behandeld als proefkonijnen voor

” Russophobic” experimenten van de Europese politici ,” voegde ze eraan toe.

De woordvoerster van het  Russische ministerie van Buitenlandse Zaken wees er ook op dat het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken  anti-Russische sentimenten blijft verspreiden. “In het bijzonder, geven ze “onterechte”verklaringen over de situatie van de mensenrechten in Rusland. De Nederlandse top diplomaat Bert Koenders (minister van Buitenlandse zaken) gaf toe dat € 750.000 gegeven is aan de Nederlandse Ambassade, in Moskou en aan het het Consulaat in St. Petersburg om betalingen te verrichten aan  Russische Niet-Gouvernementele- Organisaties (NGO’s) . Zoals Amnesty , die uit moest zoeken en het op papier zetten van “mensenrechten schendingen in Rusland”.

Zakharova veronderstelde dat de Nederlandse burgers niet zijn ingelicht over dit, gezien de crisis, de EU word geconfronteerd met name, als gevolg van de instroom van vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika en zijn niet op de hoogte van het betalen van “steekpenningen”voor anti-Russische propaganda. Dus de Nederlandse regering is schuldig:  geld van de belastingbetaler gaat naar  propaganda en diverse anti-Russische initiatieven, dit grenst aan inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van Rusland, “verklaarde ze.” Voordat de toewijzing van middelen aan de Russische NGO’s plaatsvinden, moeten ze eerst hun eigen mensenrechtenkwesties hebben aangepakt. “.
 

Afbeeldingsresultaat voor de Nederlandse propaganda over Rusland

 

Bron : Tass Newsagency

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *