Het volkswagen schandaal en de vluchtelingencrisis

By: Sonja van den Ende

18-11-2016

Afbeeldingsresultaat voor campaign against buying volkswagen cartoon

Vandaag is het helaas, toch uitgekomen, met grote “headlines”om Nu.nl: Volkswagen schrapt wereldwijd 30.000 banen:

Volkswagen gaat tot en met 2020 zo’n dertigduizend banen schrappen. Dit moet de kosten van de Duitse automaker, die lijdt onder het dieselschandaal, jaarlijks met 3,7 miljard euro verlagen. 

 

De maatregelen zijn onderdeel van een bredere strategie om in te zetten op elektrisch rijden, meldt het concern vrijdag.

Het dieselschandaal, wat heeft het met vluchtelingen te maken zou je denken, nu alles, lees maar wat ik  6 november 2015 schreef:

De vluchtelingencrisis alles vooraf gepland!

Je leest het elke dag om je heen , in de reguliere media, duizenden vluchtelingen zullen Europa, zo ook Nederland overspoelen, vandaag nog, de E.U. verwacht 3 Miljoen extra in 2016!
Heeft iemand zich weleens afgevraagd, waarom er toch zoveel vluchtelingen komen opeens!! We horen allen de officiële versie van de politiek en de media. Maar niemand legt uit hoe het komt, of hoe het op te lossen!!
Het begon met Irak, eigenlijk Afghanistan, Eritrea (waar de meeste Nederlanders niet van gehoord hebben) en nu dan Syrië.

De oorlogen in bovengenoemde, zijn vooraf gepland, jazeker, aangekondigd door George W. Bush, de “Axis of Evil ” speech 29 Januari 2002 , vergeet dit niet…En inderdaad het plan loopt voorspoedig, totdat onverwachts Rusland in grijpt en Amerika voor gek zet in Syrië. Rusland het land dat allang gedemoniseerd wordt door m.n. Nederland, door de MH-17, waar het bewijs nog niet voor gevonden is!Maar terugkomend op de vluchtelingen…Eerst zaten ze in kampen rondom Syrië, Turkije, Jordanië en Libanon..Turkije heeft nu op een dealtje gegooid met Europa, met de EU en krijgt 3 miljard voor het vluchtelingenprobleem..Echter is Turkije al maanden de kampen aan het uitruimen!

Strategische georganiseerde migratie, wapen van terreur:
Na het lezen van de titel, kun je denken dat het niet beschrijft waarmee Europa onlangs is geconfronteerd: de honderdduizenden vluchtelingen, zowel slachtoffers van de ontberingen van burgeroorlogen en opportunisten, de invasie van de Balkan over land en over zee en vervolgens verder over weg , proberend om rijkere landen als Duitsland, Frankrijk en Scandinavië bereiken met alle mogelijke middelen.

Concluderend: Het is een vooropgezet plan, ontwikkeld in de VS, om Europa zwak te maken, dit gebeurd op alle fronten: de vluchtelingen, het volkswagenschandaal, voor het schandaal had Duitsland één van de sterkste economie van Europa, Volkswagen de meest verkochte auto en daar moest de VS natuurlijk een stokje voor steken. Nu keldert de welvaart naar een dieptepunt, het bijna failliete Volkswagen concern, met als gevolg werkeloosheid, tel daarbij op de stroom vluchtelingen!!

 

Afbeeldingsresultaat voor campaign against buying volkswagen cartoon

Dus eigenlijk is of was het een plan van de VS, met als achterliggende “elite gedachte”, de destabilisatie van Duitsland en Europa. Het schandaal is door een fanatieke media campagne “opgevoerd” in de VS, door de media. Ik denk de gemiddelde Amerikaan, dacht niet echt na over de dieseluitstoot, je gaat ervan uit dat het in orde is, of schenkt er geen aandacht aan! Agressieve reclame werd gebruikt om de Amerikaan ervan te overtuigen dat Volkswagen “slecht”is en we “bedonderd”worden!

Het volgende scenario is, de “industriele revolutie 4.0.”zoals de Duitsers het noemen, besproken natuurlijk, in Davos (Wereldeconomic Forum):

“Ubiquitous, mobile supercomputing. Intelligent robots. Self-driving cars. Neuro-technological brain enhancements. Genetic editing. The evidence of dramatic change is all around us and it’s happening at exponential speed.

Professor Klaus Schwab, Founder and Executive Chairman of the World Economic Forum, has been at the centre of global affairs for over four decades. He is convinced that we are at the beginning of a revolution that is fundamentally changing the way we live, work and relate to one another, which he explores in his new book, The Fourth Industrial Revolution.

Dus met al deze robots en “”zelfrijdende auto’s”heb je geen mensen meer nodig, alleen de “bollebozen”blijven over en de rest van de “werkende “bevolking? Die worden overbodig. Voor deze ontwikkeling, is het ook makkelijk om “hoogopgeleide”mensen uit b.v. oorlogsgebieden te halen, juist ja de vluchteling. Syrië was voor het conflict een hoogontwikkeld, qua universiteitsopleiding, land. Wat is nu beter en goedkoper, om ze als vluchteling te laten komen, voor weinig of geen geld mee te laten werken aan deze ontwikkeling? Prachtig toch? Alleen worden de Europeanen vergeten in deze ontwikkeling. Maar een groot deel van m.n. Duitsland is vergrijsd en verder zijn er diverse initiatieven ontwikkeld om iedereen een “basis”inkomen te geven. Dit staat hoog op de agenda bij onze Oosterburen!

Dus dit is de connectie, vluchteling, Volkswagen en vooropgezet plan!

Bron: Nu.nl,

Metrocolum: De vluchtelingencrisis alles gepland!

Davos Wereldforum (economie)

Volkswagen

Loading

Posted in EU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *