Als de camera’s uit zijn, vertrekken de “Witte Helmen” en laten mensen onder puin.

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the fake white helmets

De door het westen gefinancierde pseudo-activisten genaamd de ‘Witte Helmen’ maken headlines op de MSM en het westen maakt hen tot helden door hen te prijzen als ‘Helden van de Vredevoor hun werk, er is zelfs een docu op “Netflix” over hen. Echter, de bewoners van Aleppo die onlangs bevrijd zijn door Syrische regeringstroepen hebben een heel andere mening.

 RT’s Lizzie Phelan, die in Aleppo is, sprak met een aantal overlevenden die de anti-regering activisten beschuldigd van “camera criminelen”, dieven en rovers.” Eén man ging zelfs zo ver om de Witte Helmen ervan te beschuldigen van opzettelijk doden van zijn dochter.

De Witte Helmen is een door het Westen gesteunde (zogenaamde) burgerbescherming groep bestaande uit operationele ‘vrijwilligers’ in Syrië. Terwijl, officieel, haar missie is om eerste hulp aan slachtoffers van bombardementen te verlenen, hebben de Syrische en Russische autoriteiten hen beschuldigd van het verspreiden van propaganda tegen de regering, het vrijgeven van vals nieuws en het onderhouden van nauwe banden met islamistische terreurgroepen als Jabhat al-Nusra maken – waarvan bewijs is vastgelegd op camera.

Bericht in het AD: Minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) maakte vandaag bekend dat Nederland 1 miljoen euro uittrekt voor een project voor een nieuw sirenesysteem om de bevolking van Aleppo te waarschuwen voor luchtaanvallen en voor betere schuilplaatsen.

Voor het dagelijks werk van de White Helmets trekt Nederland 3 miljoen euro extra uit, aldus Koenders, die aangaf dat de organisatie tot nu toe al meer dan 73.000 mensen uit het puin heeft gered.

De vrijwilligersorganisatie ontving eerder al 4 miljoen euro steun van Nederland. Einde bericht.

De Nederlandse belastingbetaler heeft dus zo’n 8 miljoen aan NEDERLANDS belastinggeld gegeven. Ze zijn millionair de “Witte helmen”, een stel terroristen. Nederland steunt hiermee terroristen !

Bron: RT, AD

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *