De nieuwe Hitler’s van Europa en Amerika

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

'Hitlerization' of Donald Trump an effort to 'equate populism with fascism'

Het loopt nu toch echt wel de spuigaten uit met de zogenaamde linkse progressieve “elite”. Het maakt in principe niet uit of je links of rechts, midden, opzij, alternatief, of weet ik wat stemt..Maar zo’n hetze is ongekend, zoveel propaganda en manipulatie is echt ziekelijk!

FB_IMG_1486762235634.jpg wordt weergegeven

De situatie in de VS is bekend en toch probeert zogenaamd “links progressief”, misschien beter de naam: “links agressief”, alles uit de kast te halen om hun vijand, want dat is het geworden, te boycotten, zwart te maken en weet ik veel, terwijl meer dan 50% toch op hem gestemd hebben. Misschien hadden ze dan uit hun “luie”, stoel moeten komen en gaan stemmen? Misschien hadden ze ook moeten protesteren toen de VS overal op oorlogspad was onder Obama en een “crook” zoals Hillary als kandidaat naar voren geschoven werd!

Afbeeldingsresultaat voor propaganda nepnieuws in nederland

EUROPA

Tja Europa, die hebben gewoon leuk meegedaan met de VS, onder Obama, oorlog gevoerd, bommen gegooid in landen waar ze niets te zoeken hebben, armoede door massa-immigratie veroorzaakt. Steden als Berlijn en Parijs totaal verloederd zijn en vluchtelingen (merendeel emigranten) op straat in tentjes slapen (Champs Elysee). Griekenland een 3e wereldland is geworden en Italië kapot is.

Dit in het achterhoofd houdend, probeert de “elite”, m.n. in Nederland, omdat daar als eerst verkiezingen zijn , alles uit de kast te halen om populaire partijen als de PVV, Forum voor Democratie etc., voor gek te zetten en vooral de burgers vertellen dat Geert Wilders de “nieuwe” Hitler is, net als Trump.  Rusland de verkiezing hackt en oh oh hij gaat zeker Letland, Estland en Litouwen bezetten, dus hupsakee meer oorlogstuig erheen, alles voor de veiligheid natuurlijk!

Afbeeldingsresultaat voor rusland hacked cartoon

Een grote mond hebben over Palestina en het leed, wat van dag tot dag erger wordt. Trump heeft dat gedaan natuurlijk. Vergeten zijn de jaren van Obama, Rutte, Asscher, Klaver en Roemer. Acht jaar hadden ze iets kunnen doen, maar kozen passiviteit, zeggend ja we kunnen niet veel doen. Trump heeft het tegendeel bewezen, dat moet je hem nageven, wat hij beloofd doet hij ook. En dat is nieuw, verfrissend en komt meer betrouwbaar over, voor degene die op hem gestemd hebben.

PROPAGANDA IN NEDERLAND:

Mocht de PVV hoog in de peilingen voor de verkiezingen van 15 maart eindigen, dan overwegen veel D66-, CDA- en GroenLinks-kiezers een stem op de VVD, blijkt uit kiezersonderzoek dat de Volkskrant en de Universiteit van Amsterdam lieten uitvoeren door Kantar Public (voorheen TNS Nipo).

Tot een vijfde van de kiezers van andere partijen hoopt met die stem te voorkomen dat de partij van Geert Wilders de grootste wordt.Deze optie is vooral populair onder aanhangers van D66 (22 procent) en CDA (17 procent), maar ook onder stemmers met een voorkeur voor GroenLinks (14 procent) en de PvdA (13 procent). De tweestrijd tussen de VVD en de PVV levert Wilders veel minder op: alleen aanhangers van de SP en 50Plus overwegen een stem op Wilders. De cijfers bevestigen dat Rutte zich succesvol kan presenteren als een veilig alternatief voor Wilders, zo schrijft de Volkskrant zaterdag. Einde bericht! Als dat geen propaganda is , vreselijk!

En dan de volgende:

Voor de politieke partij Denk zijn ‘internet-trollen’ actief die de partij via Twitter en Facebook steunen en politieke tegenstanders aanvallen. De inzet van trollen wordt besproken in interne communicatie van de partijtop van Denk.

 

Dat meldt NRC, dat inzage heeft gehad in meerdere Whatsappgroepen waarin medewerkers en politici van Denk deelnemen. In de Whatsappgroep stelde Denk-politicus Farid Azarkan op 30 juli 2016 bijvoorbeeld voor om Marcouch aan te pakken nadat deze kritiek uitte op Denk. 

Azarkan zou schrijven: “Kan er iemand op Marcouch antwoorden: Jij bent helemaal niet geïnteresseerd in een wezenlijke bijdrage van Denk. Jij wilt alleen vaststellen dat Denk niet deugt. Erg doorzichtig en heel hypocriet.” 

Daarop reageert Enes Yigit, de voorzitter van de jongerenorganisatie van Denk, drie minuten later: “Zal ik het doen met een troll account?” Azarkan: “Zeker.” Yigit: “Ga ik doen.” Einde bericht . Ook walgelijk

Dit dames en heren is de MEDIA in NEDERLAND, totaal ongeloofwaardig, propaganda en partij kiezend.. Je krijgt er “kromme” tenen van. Begrijpen ze nu nog niet dat met deze rotzooi journalistiek, het publiek totaal de weg kwijt is en de media en politiek helemaal niet vertrouwen?

Concluderend: Ga stemmen op 15 maart (ik hoop dat er niet gerotzooid wordt met de uitkomst)..Kies met je hart en verstand, luister niet naar de “reguliere” media! Kies wie het beste voor het land en de wereldvrede is. Durf een “alternatieve” politieke partij te stemmen, de gevestigden hebben acht jaar lang er een rotzooi van gemaakt!

Bron: Nu, Volkskrant, NRC

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *