Slachtoffers uit Kefraya en Al-Foua’a (waaronder 68 kinderen) bijgezet in al-Sayyeda Zainab in Damascus

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

De lichamen van de slachtoffers van de terroristische bomaanslag uit de steden Kefraya en Al-Foua’a die werden gedood toen zij  de bussen, in het al-Rashidin-gebied ten westen van Aleppo, instapte, werden afgelopen woensdag bijgezet en begraven in de stad  al-Sayyeda Zainab in Damascus provincie.

Bij de aankomst van de lichamen uit Aleppo begeleidden rouwenden hen in een plechtige optocht naar de laatste rustplaats van al-Sayyeda Zainab, waar gebeden werden verricht, en vervolgens werden ze  begraven.

 Gouverneur Ala’a Ibrahim, die een  officiële spreker was  bij de ceremonies , beloofde de zielen van de martelaren te eren en dat de Syriërs standvastig zullen blijven tot de overwinning over het terrorisme is bereikt.

De gouverneur van  Quneitra:  Ahmad Sheikh Abdelqader, sprak schande van de internationale stilte over de misdaad die de levens van deze onschuldigen slachtoffers gekost heeft . De Griekse Orthodox patriarchale  bisschop Luca al-Khouri bad voor de zielen van de martelaren van Syrië en zei dat Syrië zal overwinnen.

De lichamen van  de andere 51 van de mensen van Kefraya en Al-Foua’a, die ook  in de terroristische bomaanslag van Al-Rashidin werden gedood, werden dinsdag in Aleppo-stad bijgezet.

Bron: SANA

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *