Hebben de Europeanen het eindelijk door in Oekraïne, de leugens en de “regime change”?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor leugens in ukraine cartoon

Petro Poroshenko klopte op de deur in Washington om wapens te vragen sinds hij in 2014 president van Oekraïne is geworden. Inmiddels is het voor Duitsland en Frankrijk  een nachtmerrie geworden, meldde Deutschlandfunk-radio.

“Poroshenko en zijn minister van defensie Stepan Poltorak hebben sindsdien gevraagd om meer wapens uit het Westen,” schreef Deutsdchlandfunk op haar website.

Kurt Volker, de onlangs aangestelde Amerikaanse speciale vertegenwoordiger in Oekraïne, is verontrust dat er meer wapens naar Kiev gaan nu Trump president is. Nog meer dan onder Obama, gezien het beleid van Trump: America First, zoveel mogelijk handel verkopen, dat betekend dus meer wapens.

Afgelopen maandag meldde “The Wall Street Journal” dat het Pentagon en het ministerie van Buitenlandse Zaken een plan hadden ontwikkeld om dodelijke wapens aan Oekraïne te leveren, waaronder Javelin-manneuze anti-tankraketen.

Verontrustend, denkt de Nederlandse regering ook zo erover, of zijn zij totaal geobsedeerd door het MH-17 ongeluk? De waarheid wordt al jaren, nog voor het ongeluk, in de doofpot gestopt, gewoon een inlegvelletje erin en de ratificatie van het EU voorstel voor de Oekraïne is klaar!

Schande voor het Nederlandse volk die NEE tegen de ratificatie van het verdrag gestemd had! Maar dat is allang vergeten in Nederland, een land in chaos. Afgelopen maart 2017 waren er verkiezingen, daar werd met vele geruchten van fraude, de VVD en Rutte alweer verkozen, ze hadden verloren, maar zijn aan het pluche, macht en geld vastgekleefd. De PVV, de 2e partij wordt aan de kant geschoven, dus doen sowieso miljoenen Nederlanders voor spek en bonen mee! Maar is dat niet wat de westerse politiek is? Besluiteloos, onregeerbaar en geen toekomstvisie, veel bla bla, woorden zonder inhoud, terwijl de wereld in brand staat!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *