VS redt IS (ISIS) leiders in Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor ISIS gered door de VS in deir-ez-zor

Militaire en diplomatieke bronnen bevestigen dat de luchtvaartmaatschappijen van de VS een groep van bijna twee dozijn Daesh (ISIS)  commandanten en militanten van Deir ez-Zor, oost-Syrië, vorige maand hebben geëvacueerd. Gepensioneerd Amerikaanse luchtmacht Lieut Col. Karen Kwiatkowski zegt dat dit een standaard operatieprocedure is voor CIA Black Opts om hun spoor na een operatiete uit te wissen.

Afgelopen donderdag vertelde een militaire en diplomatieke bron dat de VSF-helikopters 22 augustus ongeveer 25 commandanten en militanten van ISIS hadden geëvacueerd uit gebieden buiten de stad van Deir ez-Zor, in het kader van een succesvolle operatie van het Syrische leger i.s.m. de Russen om het gebied te bevrijden van terroristische controle . De militanten werden naar verluidt naar Noord-Syrië gebracht. De Amerikaanse ambassade’s perskantoor vertelde (vanzelfsprekend) aan RT dat de beschuldigingen “vals” waren.

Gevraagd om te reageren, vertelde Karen Kwiatkowski, een gepensioneerde kolonel van de Luchtmacht , hoe zij een anti-neoconservatieve activist werd. Zij vertelde verder aan RT dat deze evacuees waarschijnlijk mensen waren die de Amerikaanse militaire en inlichtingendienst wilde beschermen, “met name mensen met bewijsmateriaal, die zouden kunnen worden gebruikt tegen de VS [tijdens] onderhandelingen. ”

“Het zou ook kunnen dat ze  vermoord worden of vastzetten voordat de Syrische overheid  hen zouden kunnen ondervragen,” zei Kwiatkowski.

“Deze acties worden door de CIA, ondelen van het leger en het “state department” uitgevoerd  door de [al voor] Trump’s administratie. Het lijkt erop dat ze hier zijn orders niet opvolgen, de “schaduw regering” gaat haar eigen agenda achterna.

De activist verklaarde verder dat CIA  programma’s geen dagelijkse goedkeuring van de president vereisen. Het wordt beschouwd als een standaard procedure of een operationele procedure, het gaat er echt niet  om wat de president zegt in een toespraak, die toespraken zijn alleen bedoeld voor het  (Amerikaanse en EU) volk.

 

Uiteindelijk zal het nieuws vroeg of laat effect hebben op de publieke steun voor de president volgens  Kwiatkowski  en sluit het alleen maar aan op neoconservatieve traject dat het Amerikaanse beleid al vele jaren heeft gedomineerd.  Verwachten kunnen we niet zo veel van Trump. [Maar] voor Trump-kiezers, is er een probleem. [Ze]  vertrouwde op zijn interventionistische soort beleid )retoriek).  Daar door werd hij gekozen . Hij gaf een aantal toespraken in verband met ISIS. Dat was goed voor het volk en zijn aanhangers, maar wekte de boosheid op van de neoconservatieven. ”

Afbeeldingsresultaat voor ISIS gered door de VS in deir-ez-zor

Het rapport over de Amerikaanse operatie om Daesh in Deir ez-Zor commandanten te redden, heeft de Russische deskundigen ertoe gebracht om president Trump  rechtstreeks te laten reageren op de claims. De Russische defensie-analist Igor Korotchenko, zei  dat Trump hierop moet reageren en duidelijk te verklaren wat er gebeurd is en of  de evacuatie van de Daesh commandanten  door hem persoonlijk was geautoriseerd en of hij alle politieke verantwoordelijkheid op zich neemt of the “deep state”beschuldigd!

bron: macedoniaonline.eu

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *