Syrische droom spat uiteen

Auteur: Shadie

Syrië is zojuist uitgeschakeld voor het WK in Rusland. Het land in een zeer bloedige oorlog, verloor in en tegen Australië, er werd  met 2-1 verloren. De eerste wedstrijd in Maleisië eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Syrië had lange tijd goede hoop in Sydney. Het kwam in de 6e minuut al op voorsprong door een goal van Al Soma die profiteerde na balverlies van Milligan. Al snel kwam Australië langszij via een kopbal van Cahill, na een voorzet van Leckie.

Australië was veel beter, The Socceroes hadden meer kansen en balbezit. Echter hield Syrië goed en stug stand waardoor de verlenging noodzakelijk was. Daarin pakte Mahmoud Al- Mawas in de 94 e minuut namens Syrië een rode kaart. Hierdoor kwam Australië via een kopbal van Cahill op 2-1. In de slotminuut van de verlenging raakte Al- Soma namens de rode adelaars nog de paal via een vrije trap.

 

syria f

 

bron

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *