Maysoun Berkdar de “nep” Syrische activiste, aangeklaagd in Duitsland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

In 2016, gaf Maysoun Berkdar nog een interview voor het zogenaamde “oppositieblad”: enabbaladi.net. , waarin zij uitlegde hoe ze te werk ging, nu wordt zij door de Duitse justitie aangeklaagd wegens verduistering van gelden!

Mayson.jpg

Het interview

Maysoun Berkdar is een Syrische vrouw uit Damascus met een missie en haar impliciete boodschap aan alle Syriërs die Assad steunen is hetzelfde … Voel je niet te comfortabel in je huidige positie, want we weten wie je bent en we zullen niet vergeten wat je hebt gedaan.

Door haar uitspraken (zegt ze), is Maysoun een doelwit geworden voor Assad-misdadigers door opnames (video’s van zogenaamde gruweldaden, zoals de beweringen van de gifgasaanvallen) die ze op grote schaal deelt op sociaal media en confronterende telefoontjes die ze heeft gepleegd (zegt ze) met aanhangers van het regime uit alle lagen van de bevolking.

Nog meer idote beweringen

In augustus 2013 belde ze naar generaal Bahjat Suleiman, de Syrische ambassadeur in Jordanië, wiens carrière werd gekenmerkt door beruchte smerige en vuile operaties, volgens haar. Als één van de machtigste Alawitische officieren en voormalig hoofd van de interne veiligheid in Syrië, maakt Suleiman deel uit van de kring van het Assad-regime. Met behulp van een strategie die haar handelsmerk is geworden, begon Maysoun de oproep door Suleiman te prijzen en te doen alsof ze een Assad-aanhanger was. Suleiman hing op toen ze hem confronteerde en de ware bedoeling van haar oproep openbaarde. En serieus ik denk niet dat Bahjat naar haar geluisterd heeft, zo makkelijk is het niet om een ambassadeur aan de telfoon te krijgen, als het toch gelukt is, denk ik niet dat hij lang naar haar geluisterd heeft, net als de volgende bewering (en);

Inbegrepen in haar lange lijst zijn regeringsfunctionarissen, diplomaten, mediajournalisten en beroemdheden die vernietigende telefoontjes van Maysoun hebben ontvangen zijn Sharif Shehadeh, een pro-Assad-lid van het parlement en Bashar Ja’afari, Syrische ambassadeur bij de Verenigde Naties, evenals meerdere roept naar de media-woordvoerder van Assad, Bouthaina Shaaban. Belachelijke uitspraken, de meeste telefoongesprekken gaan meestal eerst via centrale’s of secretaressen.

Vraag enabbaladi.net : Wat motiveerde je om te bellen naar Assad-supporters?

Antwoord: Mijn droom om de vrijheid te hebben om kwaaddoeners in Syrië te confronteren. Mijn telefoontjes zijn niet gemaakt voor de lol, en ik heb altijd een doel en een doel voor ogen voordat ik ze maak.

Vraag enabbaladi.net : Wat hoop je te bereiken door de telefoontjes te plegen?

A: Mijn hoop is om de slechte dingen over het Assad-regime die verborgen zijn gebleven te onthullen. Jarenlang werden we gedwongen te geloven dat het regime onaantastbaar was – en hun verdediging ondoordringbaar. Met mijn telefoontjes heb ik hen en anderen bewezen dat ze dat niet zijn. Ik heb de onzichtbare barrière doorbroken die “ons” scheidde van “hen”.

 

Serieus? veiligheidsdiensten gaan haar vertellen wat er precies gebeurde of gebeurd was? Een “sprookjeswereld die zij nu duur moet bekopen en niet door dezogenaamde misdadige “Assad” aanhangers maar door de Duitse jusitie op aanklacht van verduistering van geld.

De Duitse Syrische activiste Mayson Berkdar, bekend als al-hurra is gesommeerd voor a.s. woensdag 20 december 2017 de rechtbank te verschijnen.
De rechtbank en aanklager zullen  woensdag zal een aantal aanklachten naar voren brengen:

  • De financiering van verschillende fondsen onder de dekmantel van de steun aan deSyrische revolutie.

Bron: enabbaladi.net. FB

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *