Wie zijn, de “Deep State of schaduwregering”?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the deep state cartoon

Dagelijks lezen we (wij van de alternatieve media, want de reguliere MSM vindt het complot denken) over de “Deep State – schaduwregering”, maar wie zijn zij eigenlijk en hoe beinvloeden zij de regeringen, in de VS , maar ook Europa en daarbuiten!

De Amerikaanse “Deep State” en de Trump-campagne

Volgens de MSM zender NBC is de FBI-informant over de Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen niemand anders dan Stefan Halper. Deze voormalige CIA-agent en professor,  werkzaam in Cambridge (Verenigd Koninkrijk) leidt o.a. een privé-inlichtingenbedrijf in het VK.

Afbeeldingsresultaat voor stefan halper

Halper is de schoonzoon van Ray S. Cline, een (beroemde) persoonlijkheid in de CIA in de jaren zestig en zeventig. Tijdens de verkiezingscampagne in de jaren tachtig werkte Halper voor George H. Bush (vader), hij was voormalig directeur van de CIA en werd vervolgens vicevoorzitter van Ronald Raegan. Halper infiltreerde het campagneteam van president Jimmy Carter en slaagde erin om informatie over de relaties van Carter met de nieuwe Iraanse autoriteiten te verzamelen. Het was op basis hiervan dat Bush en Raegan de steun van de Islamitische Republiek kregen en onderhandelden over de “oktober-verrassing” (de bevrijding van CIA-spionnen die gevangen werden gehouden in de Amerikaanse ambassade in Teheran).

Volgens The Intercept heeft Stefan Halper in 2016, d.w.z. tijdens de verkiezingscampagne van Donald Trump, herhaaldelijk aanzienlijke sommen geld ontvangen van de regering-Obama.

Halper heeft ook ongebruikelijke connecties met de nieuwsmedia en de Trump-administratie. Hier zijn vier verrassende dingen over Halper, volgens de Washington Post, die dit afgelopen maandag publiceerde!

1.  Halper is in het nieuws omdat Trump en zijn bondgenoten in het Congres zijn activiteiten bloodgelegd hebben om  de campagne van Trump te onderzoeken over Russische inmenging .

2. Halper,  ontmoette in 2016, drie assistenten van de Trump-campagne. Op een gegeven moment in dat jaar begon hij informatie te verstrekken aan de FBI.

3. Veiligheidsanalisten beweren dat het  een onderzoek van de FBI,  vrij normaal is (voor aankomende presidentskandidaten) in tegenstelling tot de beweringen van Trump, en zo niets illegaals heeft gedaan. Maar het is niet normaal dat de FBI de banden van een Amerikaanse presidentiële campagne met een ander land bekijkt om zich te mengen in Amerikaanse verkiezingen. Het is daarom goed te zeggen dat het absoluut niet wilde dat deze informant of zijn activiteiten openbaar werden gemaakt.

4. Voormalige FBI-agent Asha Rangappa zei dat de identiteit en activiteiten van Halper binnen de FBI nauwlettend zouden zijn bewaakt. “Wanneer (mensen zoals Halper) in casusbestanden in de FBI worden geplaatst, ze hebben een codenaam of een nummer,” zei ze, toevoegend: “Er is ergens een kluis waar de bronnen van mensen kunnen worden vergeleken met hun naam. Als je die kluis eenmaal afsluit, weet niemand meer wie ze zijn, behalve  twee FBI-agenten die de zaak beheren!

Iedereen die tijdje Capitol Hill (Washington – regering/senaat) volgt krijgt af en toe het gevoel bij het bekijken van deze debatten in het “Huis van de Senaat soort 2e kamer” dat hij of zij een soort marionettentheater ziet, waarbij de leden van het Congres zorgvuldig spreken en lezen over geprefabriceerde kwesties (niet veel anders in Nederland).

Deze indruk was bijzonder sterk, zowel in de aanloop naar de oorlog in Irak als later tijdens de (nep) besprekingen over de financiering van deze oorlog. Terwijl het publiek zich nu bewust is van de grote invloed van de machtige bedrijven (multinationals en Rotchild banken, Morgan Chase etc)  op Washington. Ook in de Syrië kwesties zien we hetzelfde patroon, een gefabriceerd oorlog, opgelegd door de “Deep-State”, de bombardementen werden ternauwernood gestopt in Augustus 2013, Obama verspeelde zijn macht bij de “Deep-State”, maar was aan het einde van zijn termijn, bovendien lag er geen nieuw “regime-change-scenario”klaar!

De journalist Lawrence Peter Garrett omschreef het al zo in de jaren dertig van de vorige eeuw: een “revolutie binnen de democaratie en het macht syrteem”. Onze eerbiedwaardige overheidsinstanties zijn uiterlijk hetzelfde gebleven, maar ze zijn steeds resistenter geworden tegen de wil  van de “gewone” mensen, het is een bedrijf- en een privé-beïnvloedingsnetwerk met bijna onbeperkte contanten (nu virtueel geld en de aandelen, een casino) om zijn wil af te dwingen op het volk.

Halper is slechts één onderdeel van de schaduwregering, de machtige Koch broers ( Joods-Nederlands-Friese afkomst) zijn een belangrijke factor in de VS. De Rotchild’s, de allermachtigste (Joods-Duits-Engels afkomst) zij beheren de gehele financiële (Westerse) wereld.  Families zoals de Clinton’s en Bush’s hebben een gigantische netwerk van infiltratie en vele zijn met elkaar verwant! Over de familie Bush gaan de wildste verhalen de ronde, de grootvader van Bush J.r., komt uit Duitsland en zou voor de NAZI’s gewerkt hebben, wat aannemelijk is, veel ex-Nazi’s zijn via de Odessa-line, naar Zuid-Amerika gevlucht en  de wetenschappers gewoon in Amerikaanse dienst om daar het atoomprogramma op te zetten en verder te werken!

https://www.theguardian.com/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

Afbeeldingsresultaat voor bush with nazi

Foto: http://www.hoaxofthecentury.com/BushBrothersASpyAWarHero1.htm

Verder is de NRA (National Riffle Association) een grote speler en de wapenindustrie, die bepalen of er oorlog komt en de veiligheidsdiensten, m.n. de NSA (denk aan Edward Snowden). De VN, IAEA en alle andere (zogenaamd onafhankelijke) internationale organisaties zijn een afspiegeling van de Westerse invloed, de laatse jaren zijn Rusland en China in opkomst maar, b.v. met Israël blijft het een “Westerse” aangelegenheid, Israël voert sinds jaren de aan haar opgelegde resoluties (b.v. 242) niet uit en geen haan kraait erna!

Europa en de schaduwregering

Gerelateerde afbeelding

De NATO is na de 2e WW oorlog opgericht, in de NATO zaten veel ex-Nazi’s, zo ook in de EU.

De werkelijke macht staat in de schaduw

Allereerst is het van belang te weten dat de zogeheten ‘democratisch gekozen politiek leiders’ niet werkelijk de dienst uitmaken over de diverse landen en unies. Ja, die personen krijgen wat beperkte macht, maar pal achter hen staat een groot kartel van nauw samenwerkende bedrijven en miljardairs die gezamenlijk het werkelijke beleid vaststellen wat de ‘gekozen leiders’ vervolgens moeten uitdragen, verkopen en uiteraard realiseren.

https://www.forbes.com/sites/bruceupbin/2011/10/22/the-147-companies-that-control-everything/#56426e85105b

Herken in dat systeem de noodzaak voor leugens tijdens verkiezingen gevolgd door totaal ander beleid na de verkiezingen. En wie is daarin beter dan onze eigen heer Rutte. Zie daarin de reden dat hij naar boven drijft en minister president wordt en blijft in ons land.

Als ‘democratisch gekozen’ politiek leiders vervolgens iets doen wat in gaat tegen het belang van het kartel, dan wordt die politicus ‘kaltgestellt’. Hij/zij wordt uitgeschakeld door hem/haar te waarschuwen: geen prijzen meer, geen ere-baantjes meer. Wordt niet meer uitgenodigd, wordt buitenspel gezet met negatieve media-aandacht of uiteraard erger eervol ontslag.

https://www.trouw.nl/home/zalm-wil-door-bij-abn-amro~a88486f8/

De EU is geinfiltreerd door het SOROS netwerk (verboden nu in Hongarije, zijn kantoor is onlangs verplaats naar Berlijn, Duitsland het walhalla van kapitalisme).

Hij runt zijn “Open- Border – Stichting” in heel Eurpa, door zijn “policy” heeft Eurpa nu een migrantencrisis, hij heeft de meeste invloed bij de zogenaamde “linkse partijen in de EU” voor Nederland: S.P., Groen Links en D’66, d.w.z. voor de migrantencrisis, op andere (economische) gebieden weer meer bij de Liberalen, zoals de VVD en/ook D’66!

De Soros – connectie in de EU vervolg

http://stanvanhoucke.blogspot.de/2018/03/apokalyps-nu-soros-connectie-in-de-eu.html

Europa is nooit bedoeld voor burgers, maar voor Economisch gewin en kapitaal van de rijken en multinationals, de politieke leiders zijn poppetjes in het spel.

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2016/09/02/george-soros-ngos-manipuleren-eu-verkiezingen-blijkt-uit-2500-gehackte-documenten-van-dc-leaks

Zo werkt het, stemmen heeft eigenlijk weinig zin, je stemt op het poppetjes, maar de daadwerkelijke macht ontbreekt. Tijd voor herstel voor de “gewone” bevolking !

 

Bron: langleveeuropa.nl, https://www.mikelofgren.net/introduction-to-the-deep-state/, Washington Post, NBC, Trouw, Forbes, Freesuriay, The Guardian, Dewereldvan morgen, Apokalypsnu, Stan van Houcke.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *