Syrië is nu “staatsgeheim” in Nederland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Syrie nederland cartoon

Ja bijna was het al van de agenda af, Syrië, de boel is nu verloren, die “nare” Assad heeft gewonnen en is gewoon blijven zitten, wat een ramp voor de Nederlandse politiek, op het verkeerde paard gewed. Obama, ja die voelde er wel wat voor, samen met de “deep-state”, o.l.v. van John McCain, om eens lekker het vuurtje op te stoken en hij en zijn “deep-state” hadden al veel voorbereidingen genomen, al vóór 2011, om de “Arabische Lente”, ook een succes te laten worden in Syrië, gewoon wat terroristen in Dara’a neergezet, bewapend en daar heb je de revolutie (even kort door de bocht).

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/12/14/de-laatste-stuiptrekkingen-in-jobar-ghouta-en-idlib-het-einde-van-de-proxy-oorlog-in-syrie

Natuurlijk moest het heldhaftige Nederland meehelpen om al die nare soldaten en “regime” getrouwen en af en toe wat burgers, af te schieten, dus beschuldig je Assad die zijn eigen bevolking afslacht en ondertussen gooi je zelf wat bommen, eerst in Irak en toen Syrië, landen die je volgens het Internationaal Recht niet zomaar mag aanvallen, maar ach dat Internationaal Recht, dat kun je zo draaien dat het net legaal lijkt toch!

Mossad en andere geheime diensten en organisaties bekennen oprichting ISIS

https://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception/

We hadden toch IS (gemaakt en getraind in Kamp Bucca – Irak en Jordanië gerecruteerd), die moesten zogenaamd bestreden worden, nu is een groot deel van hen gered, de kopstukken, de BBC heeft er opnamen van dat ze gered zijn, ook veel “vluchtelingen” (niet alle) in 2015 bestonden uit IS en andere terroristische elementen. De rest die Assad samen met die “boze” Poetin (ook al gedemoniseerd, hij is gevraagd door Assad te helpen, dus ja stront aan de knikker voor het westen) om de “westerse” gesponsorde terroristen te bestrijden. 

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2016/12/06/syrie-exploitatie-van-kinderen-wie-is-bana-uit-aleppo

Afgelopen weken is het laatste bolwerk (op Idlib na) gevallen Dara’a, de propaganda werkte al niet heel goed meer, van de reguliere MSM en de politiek (in het westen), wist het al, het is een verloren zaak. Ze hadden het hoog opgespeeld in Aleppo en Ghouta, maar het heeft niet gewerkt, het volk heeft gewonnen. Ja het volk, zonder volk geen leger en zonder leger geen overwinning! Vele families in Syrië hebben grote verliezen geleden, mannen, jongens, vrouwen en meisjes, gevallen in de strijd tegen het westerse terrorisme!

De laaste grote slag gaat komen en dat is Idlib, gesitueerd aan de Turkse grens, waar nog honderduizenden terroristen zitten, het precieze aantal is onbekend, veel terroristen hebben er voor gekozen om vanuit de bevrijde gebieden met de befaamde “groene bussen” naar Idlib af te reizen (toch aardig van die “nare” Assad om hen vervoer naar Idlib te geven) en zich zo bij hun “broeders” in Idlib te voegen voor de laatste strijd. Er zijn in Idlib veel buitenlandse jihadisten (waar de reguliere MSM graag over bericht) , vanuit Europa maar wat je dan weer niet hoort in de reguliere MSM uit de Kaukasus en zelfs China.

Hier een goede documentaire uit 2017 over Idlib

https://www.youtube.com/watch?v=aEsqk826Yj4

Nu gaan er enkele politici toch vragen stellen, zoals Pieter Omtzigt (CDA) over welke wapens en hoe de terroristen eigenlijk gefinancierd zijn en of het nog steeds doorging ( de financiering) na 2015!

Volgens opgedoken lijsten van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft de Nederlandse regering het volgende gesponsord, het wordt betiteld als Missie in Irak (Syrië mag natuurlijk niet genoemd worden, daar hadden ze geen mandaat voor, dat betekent niet dat ze daar geen geld uitgegeven hebben en ook gebombardeerd hebben, bewijzen genoeg dat het gebeurd is).

image.png

 

image.png

 

 

Wie goed de lijsten bestudeerd ziet het al 2017: 6.6 miljoen Euro aan de zognaamde Free Syrian Police, welke politie? NON-LETHAL steun aan Syrische rebellen, leuk geformuleerd, maar wie zijn de Syrische Rebellen? Vanaf 2016 duidelijk HTS (Tahrir-as-Sham) de grootste, zo niet de enigste militie in Idlib, werkt samen met IS. Alle steden die bevrijd zijn door het Syrische leger, d.w.z., Aleppo, Ghouta en nu Dara’a waren  sinds 2015 in handen van IS, alle groepen (bijna) waren overgelopen naar IS (of ISIS), duidelijk wordt dat uit het verhaal van de overgelopen terrorist in Dara’a!

Interview met een ISIS commandant in het dal van Yarmouk, Syrië

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst

Het blijkt ook uit de vele verhalen van mensen, die ikzelf, tijdens mijn reis (3 weken geleden) naar Syrië gehoord heb, met name het relaas over Oost-Ghouta:Tijdens ons verblijf in het klooster Qara, heeft onze delegatie het vluchtelingenkamp in DWEIR, bezocht. Het opvangcentrum was vroeger een kampeerterrein en een sportcentrum voordat het Syrische conflict zeven jaar geleden uitbrak. In de westerse media is er niets over te vinden, alleen de door de VS en EU/UN  gesponsorde kampen zoals Zaatari (waar tegenstanders van de regering en het Syrische volk zitten) worden genoemd, ook wordt er geen melding van gemaakt wat er uiteindelijk met de bevolking van oost-Ghouta gebeurd, de westerse media-hype is over wanneer ze verloren hebben, ook de politiek kan het geen lor schelen wat er met de mensen uit oost-Ghouta gebeurd is! Iets is er over te vinden, maar altijd negatief, zoals korte bericht op news24, of een korte tocht door het kamp van het Rode Kruis (ICRC) :  

Oost Ghouta – Dweir vluchtelingenkamp

Dan nog het verhaal, wat ik enige tijd geleden naar buiten bracht, (mijn bronnen moeten onbekend blijven), over de wapenleveranties die via Schiphol liepen, direct naar de Syrische zogenaamde rebellen!

Wapenleveranties van de VS en EU/NATO aan terroristen in Syrië – Nederlands parlements lid Pieter Omtzigt gaat vragen stellen aan het kabinet

Inline afbeelding 1

De geheime lading wapens van Nederland naar Syrië

 

CARGO AANGEKOMEN IN SYRIË BIJ ISIS VANUIT NEDERLAND MET AMMUNITIE EN WAPENS

Onlangs, bij de bevrijding van Deir-ez-zor schreef ANNA-News het volgende:

De strategische stad Al-Mayadeen werd bevrijd door de SAA. Wat ze vonden was ongelooflijk, een enorme

 

hoeveelheid wapens, zoveel heb je nog nooit eerder gezien. De stad is verwoest! Net als Raqqa, die door de VS en haar partners in misdaad EU / NAVO werd vernietigd.
De SAA vond een gigantische grote voorraad van machinegeweren e.a. wapens, toen ISIS in haar wanhoop en rennend voor hun leven de stad verliet, bleef een enorme voorraad ammunitie en wapens achter.

Wat schets de verbazing, of eigenlijk geen verbazing maar bevestiging van vermoedens, CONTAINERS VOL MET AMMUNITIE (en misschien Radioactieve  warheads) GESTUURD VANUIT SCHIPHOL NEDERLAND om burgers in Syrië te doden.

Verder met de lijst, daar staat het dan de Witte Helmen (Mayday Rescue, hoofdkantoor in Amsterdam), 1.697.738 Euro. Iedereen weet ondertussen dat zij een tak van Al-Queda zijn, bewijzen genoeg wederom in Syrië gezien!

4.899.993 Euro uitgeven ja niet lachen nu voor Psychische hulp aan vrouwen en BLIJF VAN MIJN LIJF HUIZEN, waar in Idlib? Of in vluchtelingenkampen? Echt te gek voor woorden.

3.669.988 Euro voor Dialoog tussen Syriërs en ondersteunen van de vredesbesprekingen, ja het SNC (bestaat uit Al-Queda etc..) hebben leuke kadootjes gekregen van de Nederlandse Staat, ze hebben ook riant geleefd in New York!

De “Witte Helmen”Gezellig in Riad Hijab’s appartement in New York

Dan was het volgende te lezen afgelopen dagen, in verschillende MSM en alternatieve media:

Rutte stuurde 313 voertuigen naar Syrische rebellen, verklaart bonnetjes tot staatsgeheim

Lijst Omtzigts kamervragen: Vanaf 2015 stuurde Nederland onder andere 313 voertuigen en andere vormen van non-lethal assistance naar 23 groepen in Syrië.

De bonnetjes van die overdrachten zijn nu staatsgeheim verklaard, net als het HELE onderzoek naar de besteding van bovengenoemd geld . KortomNu kan dus niet achterhaald worden of er mogelijk terroristische organisaties of lui met terroristische neigingen onder die 23 groepen vallen (schrijven de MSM). En dat kan natuurlijk gevolgen hebben voor de mogelijke berechting van Syrië-terugkeerders.

Het is eigenlijk heel simpel, alleen hebben de Nederlandse MSM er geen ballen verstand van, of spelen onder één hoedje met de politiek (VVD, maar ook Bert Koenders PVDA

De VS en Israël bombarderen Syrië, na de zogenaamde gifgas “aanval, lees hoe de “nep-aanval” tot stand komt!

heeft een hele slechte rol gespeeld). Wij (die ze alternative media noemen, niet betaald door de Nederlandse regering (subsidie) en zelf onderzoek, ook ter plekke uitvoeren) hebben al heel lang ontdekt dat het geen revolutie was, maar een vooropgezet plan van het westen (VS en NATO) om de Arabische Lente te starten, zo controle te krijgen over het MO, een oorlog van pijpleidingen en olie, over de ruggen van de Syrische bevolking! Al-Queda zijn Witte-Helmen, Al-Queda is Al-Nusra, is Tahrir-as-Sham = ISIS= IS! Er zijn gematigde rebellen geweest.

Als er oppositie was (democratische) zijn die allang het land uit.. In 1999, Café Havana, Damascus, Syrië, na het aantreden van Bashar-al-Assad, waren verschillende wetenschappers/politici etc.. bij elkaar gekomen om hervormingen te vragen, zij hadden destijds een manifest opgesteld en de nieuwe regering o.l.v. Bashar-al-Assad (Hafez al-Assad was net overleden) heeft aan veel eisen, gehoor gegeven tot 2011, salrisverhogingen, gelijkheid man en vrouw etc..

Maar toen kwam de kwestie met Sarkozy (President Frankrijk) die, tijdens het eerste bezoek van President Bashar al-Assad voorstelde dat Qatar een pijpleiding ging aanleggen, door Syrië, zodat olie en gas naar Europa kon gaan stromen, met die voorwaarde dat Frankrijk 60% van de opbrengst zou krijgen en Syrië 40%, dit heeft Assad afgewezen, met de opmerking, “wat denkt U wel dat wij nog onder Koloniale bezetting van Franrijk leven?”. Sinds die tijd is de ijstijd aangebroken en de oorlog voorbereid. Frankrijk was de ergste tegenstander van Syrië (Assad), samen met het VK en de VS natuurlijk en Nederland? Die is door haar grote ontwetendheid, over het Midden-oosten, de Islam en m.n. over Syrië, de oorlog in gerommeld..dom na de blunders in Irak en Afghanistan, Ex-Joegoslavië, Sebrenica. Dom of calculerend? Nederland blijft een land van rentemeesters en VOC mentaliteit, die voor elke “Euro”, bereidt is oorlog te voeren!

Staatsgeheim? Ik noem het liever “publiekelijk geheim”, we weten immers wie de zogenaamde rebellen zijn en waar het geld echt naar toe ging!

Bron: Youtube, Syriana, Harold Doornbos lijst, Twitter, Freesuriyah. JDReport.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *