Eindejaars boodschap: Assad heeft de oorlog gewonnen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor assad won the war
Foto: Twitter

We zijn aan het einde van het jaar 2018 gekomen en één ding is duidelijk geworden: Assad en het Syrische volk hebben de oorlog tegen de westerse gesponsorde terorristen gewonnen, dat moet iedere westerse regering en hun verlengstuk, de reguliere media nu toegeven. Er worden weer diplomatieke betrekkingen aangeknoopt, met onder de UAE (United Arab Emirates). De westerse regeringen en hun mediaspreekbuizen verkondigen nog dat hij een dictator is, het woord kindermoordenaar is langzaam weg, ook de beschuldiging van vatbommen en het vermoorden van zijn eigen bevolking is niet meer aan de orde.

Schoorvoetend geven de westerse gesponsorde media zoals de Guardian en le Monde toe dat Assad misschien wel gewonnen heeft. Het westen nog verstrikt in haar waanideeën over dictatoren heeft niet door dat het niet alleen door Assad komt, maar vooral door het Syrische volk , die veel offers heeft gebracht, bijna elke familie heeft iemand verloren, vele jonge mannen als soldaat opgeofferd voor de overwinning voor het “moederland”.

Maar dat is oorlog en dat is gevoel voor land en familie hebben, precies wat ontbreekt in het westen, waar familiegevoel en bovenal het gevoel iets voor je land te doen weg is. Niet zo gek met de gecreërde vluchtelingencrisis, die ik liever migranten noem, de tegenstelling tussen rechts-links-islam hoog opgespeeld wordt.. Europa heeft een Europese lente nodig, die al in Frankrijk begonnen is, hoogmoed komt voor de val en de elite van het westen zullen vallen, maar de Europese bevolking moet een lange adem hebben en een voorbeeld nemen aan het Syrische volk, wat standvastig is en was, of dit wat wordt?

Afbeeldingsresultaat voor gele vesten opstand
Gele vesten revolutie, als het aan de Fransen ligt gaat het in Januari gewoon verder, hopelijk slaat het over naar Nederland!

Natuurlijk zijn imperialistische gedachten van het westen en de VS nog niet weg, dat zou ook niet kunnen, na meer dan 300 jaar koloniale overheersing, door bijvoorbeeld Nederland in Indonesië of Suriname. Maar de koers die ze varen is gevaarlijk en zou een grote burgeroorlog kunnen veroorzaken, het begin is er Frankrijk – de gele vesten en oost-Duitsland met de opkomst van Neo-nazi’s.

De één zegt het is het Kalgeri plan die tot doel heeft Europa een gemixte bevolking te maken https://eventnl.wordpress.com/2017/07/07/het-kalergi-plan-het-genocidale-plan-om-de-autochtone-naties-en-mensen-van-europa-te-vernietigen-juli-2017/

Dat zou zomaar kunnen, we zien en horen het iedere dag om ons heen, boten vol Afrikanen, na de vluchtelingenstroom vanuit het midden-oosten, komen aan.

Afbeeldingsresultaat voor assad quotes
Een uitspraak van Bashar al-Assad in 2013, een voorspelling die nu uitkomt!

Als de elite en poltiek echte oplossingen zouden willen, zouden ze het niet toelaten. De oplossing ligt erin om Afrika stabiel te maken en de bevolking echt te helpen met landbouw/fabrieken etc…zodat de levensstandaard hoger wordt, zonder inmenging van politiek en zogenaamde hulporganisaties waar geld aan de strijkstok blijft hangen en alleen een pleister op de zere wond is, zelfstandigheid en welvaart is de sleutel tot succes.

Migranten zijn altijd nodig, maar selectie aan de poort ook, nogmaals je zet je voordeur ook niet wagenwijd open om iedereen binnen te laten. Dat opgesomd lijkt er waarheid te zitten in het Kalgeri plan en de snode plannen van de EU, anders zouden ze het anders doen nietwaar?

Amerika lijkt nu in te zien dat de oorlog in Syrië zo goed als verloren is, natuurlijk zullen ze proberen om met Blackwater-achtige https://nl.wikipedia.org/wiki/Academimilities de overmacht te behouden in het midden-oosten, opgeven doet het meest oorlogzuchtige land ter wereld niet, daarvoor heeft de ” deep-state” te veel macht, m.n. de NRA (wapenhandel) https://home.nra.org/

De oorlog is dus gewonnen in Syrië en net als Assad en vele met hem voorspeld hebben, zal het overslaan naar Europa, in 2015 zijn vele jihadisten vanuit Syrië e.a. plekken naar Europa gekomen, De jihadisten die eigenlijk huurlingen zijn van het westen, zij zijn immers gesponsord zoals in Nederland naar buiten gekomen is:https://freesuriyah.eu/?p=2411


Het jaar 2019 zal een jaar van revolutie en opstand worden in Europa, dat staat vast en hoef je geen helderziende voor te zijn! Het is maar hoe de bevolking gaat reageren!

Houd je gele vesten bij de hand en schop deze politieke elite weg uit het binnenhof , een nieuw begin is nodig..de Europese lente!

Bronnen: Wikipedia, Freesuriyah.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *