Corona waanzin zonder einde?

In schuldenbestrijding kan EU voorbeeld nemen aan president Trump
‘Zinloos’ en ‘zelfdestructief’ – zo beschrijft de bekende wetenschapper Prof.Dr. Sucharit Bhakdi de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Hij uitte zijn bezorgdheid al in een open brief aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Voor deze ‘andere’ beoordeling van de corona-crisis is hij vijandig en in een hoek geplaatst met complottheoretici. Wat bekritiseert hij en waarom wordt hij niet gehoord?

Afgelopen 30 maart was hij al in het nieuws met zijn “open brief” aand Angela Merkel nu appeleert hij in Oostenrijk en aan de rest van de EU landen.

‘Zinloos’ en ‘zelfdestructief’ – zo beschrijft de bekende wetenschapper Sucharit Bhakdi de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Hij uitte zijn bezorgdheid in een open brief aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Voor deze ‘andere’ beoordeling van de corona-crisis is hij vijandig en in een hoek geplaatst met complottheoretici. Wat bekritiseert hij en waarom wordt hij niet gehoord?

https://www.youtube.com/watch?v=xc-e8zaxicQ
Deze video zal van YouTube waarschijnlijk verwijderd worden, hier is eventueel de link van het interview te zien bij Servus-TV. https://www.servustv.com/videos/aa-23ud73pbh1w12/

In de strijd tegen de corona-epidemie heeft elk middel uiteraard gelijk: veel regeringen hebben wekenlang een afsluiting opgelegd en hebben het sociale en economische leven van hun landen volledig gesloten. Toonaangevende internationale experts, zoals epidemioloog professor Sucharit Bhakdi, wijzen er echter op dat inperkingsmaatregelen volkomen buitensporig zijn. Veel traditionele media, vooral de publieke media, negeren echter de expertise van tientallen gerenommeerde experts. In plaats daarvan probeert men wetenschappers te vinden zoals Prof. Dr. Sucharit Bhakdi ze afbeeld als “twijfelachtig”.


Sucharit Bhakdi is een meermaals bekroonde wetenschapper (Dr. Friedrich Sasse-prijs, Robert Koch-promotieprijs, Rudolf Schönheimer-medaille, Order of Merit van de deelstaat Rijnland-Palts en nog veel veel meer). Als specialist in microbiologie en infectie-epidemiologie leidde hij meer dan 22 jaar het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Universiteit van Mainz.
Als hij kritiek heeft op de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, worden deze verklaringen genegeerd. Hij kreeg geen antwoord op een open brief aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel.
Wat zijn de argumenten van kritische wetenschappers en waarom zien zij de laatste studies van de elite-universiteit van Stanford als bewijs hiervan? Hierboven (YouTube-Servus.TV) is het hele gesprek dat uitgezonden werdt op Servus-TV, een Oostenrijkse alternatieve zender en door veel mensen al bekeken werd.

Wij zijn totaal “geframed” is zijn conclusie, maar de regeringen kunnen niet meer terug. Het is net als bij de Syrië, Irak en Afghanistan oorlogen, politieke leiders in het Westen zullen hun ongelijk nooit kunnen toegeven. Ondertussen zijn door deze hysterie 1.6 miljard mensen werkeloos geworden. Onze rechten en vrijheden ingeperkt. Europa is tot een totalitaire staat geworden. De hybride oorlogsvoering tegen Rusland, China en vandaag nog tegen Hezbollah-Iran gewoon doorgaat. Wordt wakker mensen, luister en huiver, hoe zelfs een beroemd Professor wil vluchten, maar vluchten kan niet meer. Opstand wel!

Loading

One thought on “Corona waanzin zonder einde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *