Staatsterreur Corona

cartoon
Corona staatsterreur is het nieuwe normaal in 2020. Waar alle nuchterheid en feiten weggelaten worden. Het nieuwe ‘normaal’ tot gevangenisstraffen en hoge boetes ‘normaal’ is geworden!

Wat een waanzinnige toestand, daar wil ik maar mee beginnen, de hele wereld in een soort lockdown, voor een virus die minder mensen dood dan de jaarlijkse griepgolf, of het SARS-virus in het Midden-Oosten, de volgende killer is Leishmaniasis (een soort Lepra waar veel mensen aan lijden in het Midden-Oosten), of Ebola, waar je tenminste nog bewijzen van kreeg op de reguliere MSM en dan spreek ik nog niet over de honger!

Van de regeringen krijgen we geen antwoorden, zoals altijd, alleen bevelen, je waant je in een soort dictatuur en ik zou het met NAZI Duitsland willen vergelijken in de jaren 30 en 40. Geen antwoorden, of het een biowapen is, een ontsnapt virus. We krijgen geen “volle” ziekenhuizen met echte patiënten te zien, we zien ook geen duizenden doden of zieken op de straten liggen, een paar bewijzen zou het allemaal nog aannemelijker maken. Maar dat alles is er niet! Hoe moeten mensen dan geloven dat er echt iets aan de hand is? Juist niet, maar het is niet alleen de bevolking die nu een “beetje” wakker ook, ook artsen vragen zich af of het geen hoax of PsOp (Psychologische Oorlogsvoering) is! Wanneer de regeringen van de EU landen van eind juli tot september op reces (vakantie) gaan, kun je je afvragen of het echt allemaal zo erg is. Een regering zou in in zware Pandemie tijden toch niet zomaar weg kunnen, als je een beetje gevoel voor je bevolking hebt en waar duizenden ouderen maanden opgesloten gezeten hebben!

Ondertussen wordt overal 5G uitgerold, in elke grotere stad in Europa. 5G is omstreden en wederom komt de regering weer niet meer bewijzen. Vele wetenschappers hebben aangetoond dat deze hoge Frequentie radiogolven niet echt “gezond” is voor het immuun systeem van ons mensen!

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1zzZns9u4GZqnjz6KeczXjrV9le_LwAoOGq_X3-Q001vJzAJIMNHAU6cs&feature=share&v=ol3tAxnNccY&app=desktop
Een volledige documentaire van Sacha Stone die de 5G-existentiële bedreiging voor de mensheid blootlegt op een manier die we ons nooit voor mogelijk hadden gehouden! Deel dit alstublieft zo wijd als je je aangetrokken voelt … gebruik het om je lokale bureaucraten, technocraten, gezondheidswerkers, lokale en federale overheidsinstanties en meer dan wat dan ook … te richten op je familie en vrienden. Met in deze film: wapenontwikkelingsdeskundigen, biologen, moleculaire en cellulaire biologen, bloedmicroscopisten, activisten, maar ook goede leiders in de frontlinie. We weten wat deze technologie is – we weten hoe deze is bedacht en we weten waar het de bedoeling is om mensen en de planeet te nemen. We trekken hier de grens … en dat doen we met het volle bewustzijn. Sta op Homo sapiens!

Staatsterreur

Dan de staatsterreur, zo noem ik het ja! Zoals gezegd er zijn geen “harde” bewijzen getoond aan de bevolking, alleen regels opgelegd. Die regels weten we inmiddels allemaal. Maar het ergste is dat overtreding van de regels beboet wordt met aanzienlijke hoge geldbedragen en je kan er zelfs de gevangenis voor in gaan. Voor wat? Voor een virus zonder bewijzen, zonder uitleg, waar regeringen het over het nieuwe ‘normaal’ hebben! De WHO ons dagelijks een portie angst voorspiegelt dat het nog jaren kan duren! In ons buurland Duitsland maken ze het helemaal bont (maar ja iets van 40-45 zit er nog in) daar schrijft de voorzitter van de SPD (een soort PvdA), na aanleiding van de grote demonstratie in Berlijn op 1 augustus het volgende in haar Tweet:

Dus de voorzitter van de SPD noemt 1.3 miljoen Duitser idioten, tja niet zo handig voor de verkiezingen, voor een partij die al op verlies staat! Ze heeft waarschijnlijk ook niet zo’n hoge pet op van haar landgenoten, vraag je je af waarom ze in de politiek zit? Geld en macht is het enigste wat ik kan verzinnen, voor deze #politieke idioot!

Conclusie

Zolang de regering niet met bewijzen komt, de reguliere media de spreekbuis blijft van deze regeringen, er allerlei ondemocratische beslissingen worden genomen, het recht op demonstratie zo goed als afgeschaft is, zullen er gelukkig altijd mensen en in dit geval ook artsen opstaan om zelf op onderzoek uit te gaan. Natuurlijk met het risico, dat je tijdens deze ‘zware’ PsyOP als complotdenker, idioot en zelf ‘dodelijk’ zou zijn voor je medemens. Gelukkig ben ikzelf al wat gewend over de jaren met het Syrische conflict, beschimpt, met de dood bedreigd en Fatwa’s gekregen heb, nu is de Europese bevolking aan de beurt! Treurig hoe democratie geworden is, dit is het begin van het einde!

Loading

One thought on “Staatsterreur Corona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *