De Nederlandse regering is corrupt. Rutte geeft leiding aan de meest corrupte regering in de geschiedenis van Nederland!

Amigoe | Onvoldoende expertise en materiaal om corruptie te ...
Volgens Wikipedia is Corruptie  het politieke, sociale of economische verschijnsel waarbij iemand in een machtspositie deze misbruikt teneinde zichzelf of anderen ongeoorloofde gunsten te verlenen, in het laatste geval vaak in ruil voor wederdiensten of als vriendendienst

Hugo de jonge

Hugo de Jonge nieuwe minister op VWS | medischcontact
Hugo de Jonge – CDA – minister van Volksgezondheid en Vicepremier. Al heeft hij iets weg van een glamourboy, waarmee je je dochter niet graag ziet rondlopen!

Verwikkeld in het vaccineren en “Big Pharma”, heeft als doel, de hele Nederlandse bevolking te vaccineren, waarbij sommen geld betaald zijn aan Astra Zenenca, zo’n 50 miljoen aan nog niet geproduceerde vaccins en waar, wat hij stellig ontkent, belangenverstrengeling met zijn broer Marien, die gewerkt heeft voor Astra Zeneca een rol speelt. Hij is nu gezellig op vakantie tijdens de Corona tijd en heeft zijn bevoegdheden over gedragen aan de corrupte Coronagezant Feike Sijbersma, vriendjespolitiek en corruptie volgens Wikipedia, want deze Sijbersma, waar ik hieronder op terugkom, is geen “frisse” jongen als het om corruptie en geldgewin gaat.

Feike Sijbesma

DSM CEO Feike Sijbesma will join the... - DSM Bright Science ...
Natuurlijk ook aanwezig bij het World Economic Forum, waar de big reset in gang is gezet om onze maatschappij tot een Kunstmatige Intelligentie maatschappij om te toveren en waar voor “nutteloze – ouderen, armen en domme” mensen geen plaats meer is op deze wereld! Hij heeft ook nog een functie bij de Wereldbank en gaat regelmatig naar Afrika, om de “honger” uit te bannen, in goed gezelschap van natuurlijk, de “Gates-family-Foundation”.
FNV: DSM-medewerkers in actie na uitblijven goed loonbod
Een cartoon van destijds de FNV, die al doorhadden dat deze Sijbesma zo corrupt is wie geen DSM-bestuursvoorzitter voor hem, onze nieuwe Nederlandse Corona gezant is klaar voor zijn taak! Sijbesma is een echte grootverdiener die naast bestuursvoorzitter van DSM ook nog met een aantal lucratieve bijbaantjes er nog wat bijverdient. Goed voor…minimaal €2.000.000,00 per jaar.

Wie is deze speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk ?

Voor vele Nederlanders was hij onbekend tot hij een paar dagen geleden plotseling op de reguliere MSM (TV) kwam met de dringende oproep omdat strengere maatregelen te nemen om een lockdown te voorkomen.

Sijbesma is afgelopen maart 2020, al benoemd door niemand anders dan Hugo de Jonge om als speciaal Coronagezant het tekort aan Coronatests aan te pakken en op zoek te gaan naar natuurlijk een vaccin Maar wie is Feike Sijbesma ? Feike Sijbesma nam in februari jl. als bestuursvoorzitter afscheid van Bio-Chemie reus DSM.

Benoemd door Minister Hugo de Jonge als Coronagezant en waarschijnlijk een hele dure man om in te huren….gezien zijn bijbaantjes en inkomen bij DSM van €2.000.000,00 per jaar, betaald natuurlijk door de Nederlandse belastingbetaler.

Naast hierboven genoemde functies bekleedt Feike Sijbesma ook de volgende functies en “bijbaantjes”, die waarschijnlijk een leuk centje opleveren:

 • Lid Raad van Commissarissen De Nederlandsche Bank (sinds 2012)
 • Lid Raad van Commissarissen Unilever N.V. en PLC (sinds 2014)
 • Vicevoorzitter Raad van Commissarissen Koninklijke Philips (sinds 2020) 
 • Lid van de Global CEO Council (GCC) van de Chinese People’s Association for Friendship with Foreign Countries (CPAFFC) (sinds 2013) Eerder bekleedde Feike Sijbesma de volgende functies:
 • Voorzitter (2002-2005) en bestuurslid (2000-2010) Stichting Duurzame Voedingsmiddelenketen  (DuVo)
 • Bestuurslid SGCI  (Zwitserse Associatie voor de Chemische en Farmaceutische Industrie) (2004-2007)
 • Bestuurslid Wageningen Center for Food Sciences (WCFS)
 • Lid Raad van Advies ECP-EPN (Electronic Commerce Platform Nederland) (2002-2013)
 • Bestuurslid BI (Amerikaanse branche-organisatie van biotechnologiebedrijven) (2003-2008)
 • Voorzitter (2002-2005) en bestuurslid (1998-2007) EuropaBio (Europese koepel voor biotechnologiebedrijven)
 • Lid Nederlands Innovatieplatform 2.0 (2007-2010)
 • Lid Raad van Toezicht Universiteit Utrecht (2003-2011)
 • Lid Raad van Toezicht Nationaal Regie Orgaan Genomics (2002-2011)
 • Lid Raad van Advies RSM Erasmus Universiteit Rotterdam (2005-2013)
 • Lid Raad van Toezicht Nederlands Kanker Instituut/Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI/AVL) (2012-2014)
 • Voorzitter Chemical Governors van het World Economic Forum (2008-2010)
 • Vicevoorzitter Global Agenda Council on the Role of Business van het World Economic Forum (2011-2013)
 • Lid algemeen bestuur CEFIC (Europese branche-organisatie voor de chemische industrie) (2007-2016) 
 • Lid raad van toezicht NGI (Netherlands Genomics Initiative) (2002-2011) 
 • Voorzitter ‘consumer goods governers’ (WEF) (2017-2020) 

Niet lang na de benoeming van Feike Sijbesma sloot Hugo de Jonge een geheime (ja… het is zelfs staatsgeheim..) overeenkomst met AstraZeneca om miljoenen nog niet bestaande vaccins te leveren.

Heel toevallig heet de directeur van MedImmume (onderdeel van de AstraZeneca groep) Martinus de Jonge….

Wat “leuke” berichtjes op de website van MedImmume:

Hoe in twee weken een productieketen voor corona-mondkapjes tot stand kwamHet nieuws dat Auping mondkapjes gaat produceren staat niet op zichzelf. In Oost-Nederland werken inmiddels veel partijen samen aan de belevering van de zorgsector. Robbert Jan Kooij, projectmanager bij Oost NL, vertelt in dit verhaal hoe dat in z’n werk gaat”

Land van ooit wordt medische gezondheidscampus Ondernemer Jan Kelders en de gemeente Heusden hebben onlangs een overeenkomst getekend waarin zij samen pleiten te willen bijdragen aan de ontwikkeling van een medische gezondheidscampus op Plan Steenenburg, het terrein van het voormalige pretpark Land van Ooit.”

Dat kan natuurlijk toeval zijn, maar wel verdacht toevallig, de link die aan zou kunnen tonen dat het familie is, is handig weggehaald op de MSM.

Maar er is meer toeval in de wereld… die wel bewezen kan worden…

Hans Sijbesma

Afbeeldingsresultaat voor hans sijbesma cartoon
Hans Sijbesma, President-directeur van AstraZeneca Duitsland, waarschijnlijk de broer van Feike Sijbesma.

Zo is een zekere Hans Sijbesma sinds januari 2017 president van AstraZeneca Duitsland (van januari 2009 tot december 2015 was Hans directeur van AstraZeneca in Nederland, dus de baas van Martinus de Jonge). Ik heb geprobeerd contact met hem te leggen, daar hij zo open is en zijn gegevens op het internet zet, maar ja dat is natuurlijk schijn, met deze lieden zul je nooit in contact komen…https://rocketreach.co/hans-sijbesma-email_3611369

Precies… hij heeft dezelfde achternaam als onze Coronagezant Feike ! Waarschijnlijk zijn broer! Het internet staat er vol mee, bijna elke alternatieve nieuwssite schrijft erover, behalve de MSM, die houdt stevig haar mond en doet vooral geen onderzoek, stel je voor!

Het vermoeden waarom het contract tussen Hugo de Jonge en AstraZeneca, waar honderden miljoenen van ons belastinggeld mee gemoeid is, tot staatsgeheim is verheven., is nu duidelijk!

Nu is Feike Sijbesma natuurlijk wel gewend dat overal waar hij aanschuift, hij dan de leiding neemt. Je krijgt niet voor niets minimaal €2.000.000,00 per jaar. Hij neemt nu de honneurs waar voor het RIVM en het OMT, dat zou staatsrechtelijk niet kunnen, ook de ‘vakantietijd-reces’ van de 2e kamer is “ongepast”, als we hen mogen geloven is er een pandemie die nog erger is dan de pest!

Carola Schouten

BOERENPROTEST in Den Haag, Groningen en Brabant – CSTV
Vicepremier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in het kabinet-Rutte III

Deze onschuldig lijkende samenopweg kerk Christen, is iets heel anders dan dat ze uitstraalt. Werkzaam voor de Christen Unie. Carola Schouten lag letterlijk in bed met de MOSSAD ( Israëlische geheime dienst), kreeg een zoon van een onbekende Mossad-agent en woont in een voormalig bordeel in Amsterdam. Wow…trendy, zou je niet achter een christelijke minister van landbouw zoeken, maar ja christenen voor Israël, ook een soort van belangenverstrengeling.

Natuurlijk is dit privé, al is het niet echt integer voor een vicepremier! Er is iets heel anders aan de hand.

Na onderzoek blijkt dat haar familie waarschijnlijk de eigenaar is van een vegetarisch vleesbedrijf genaamd Schouten Food B.V., opgericht in 1990 en eigendom van waarschijnlijk enkele van haar familieleden. Dit is in tegenspraak met haar functie als minister van Landbouw die beweert een “groot hart” te hebben voor de Nederlandse veehouders . Het demoraliseert op zijn minst de boeren die veel geld hebben geïnvesteerd en veel leningen van banken hebben opgenomen om hun boerderijen ‘diervriendelijk’ te maken en te investeren in de benodigde IT voor hun melkapparatuur.

Ook geeft de Nederlandse regering de voorkeur aan grote “Monsanto” boerderijen die de onkruidverdelger glyfosaat gebruiken. Onder haar “bewind” is er een vegetarische vleesfabriek gebouwd, gesponsord door de Bill and Melinda Gates Foundation genaamd Beyond Meat, gevestigd in Zoeterwoude, Nederland.

De boeren zijn sinds 2019 in opstand, niet alleen voor de stikstof maatregelen van “stikstofman” Remkes, maar het water staat veel boeren aan de lippen en als agenda 2030 doorgaat en zoals het er nu naar uitziet, zal de gevestigde politieke elite er alles aan doen om het door te drukken, zullen veel boeren failliet zijn.

Conclusie

Nog niet in de geschiedenis van Nederland was er zoveel corruptie in de regering. Waar belangen in vaccins de boventoon spelen en een heel volk daar voor moet “bloeden”. Want volgens virologen wereldwijd, die niet tot deze groep van elite’s behoren, maar nog voor hun “vak” gaan is dit virus COVID-19 anders dan de griep, maar het is niet de pest en mensen vallen niet “met bosjes” dood neer. Ook is na onderzoek gebleken, dat de cijfers van de ‘zogenaamde’ Corona-doden niet kloppen, een wereldwijd fenomeen. Alles tot doel de KI (Kunstmatige Intelligentie revolutie) door te voeren en zoals ik al eerder zei, ouderen, zieken, armen en dommen zijn niet nodig in de komende wereldorde!

De huidige regering moet opstappen en berecht worden, voor misdaden tegen de menselijkheid. Eerst voor deelname aan de illegale oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië en voor misdaden tegen de eigen Nederlandse bevolking, om mensen in “lockdowns” te laten sterven en beroofd hebben van inkomen en werk! Leugens over “killervirussen” te verspreiden en de macht overgedragen hebben aan het RIVM, Gates-Foundation and Big Pharma zoals Astra Zeneca terwijl ze zelf heerlijk in reces zijn, wordt de bevolking angst aangejaagd over de tweede golf en moet hun opgelegde illegale regels opvolgen!

[dntplgn]  

Loading

One thought on “De Nederlandse regering is corrupt. Rutte geeft leiding aan de meest corrupte regering in de geschiedenis van Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *