“For Sama” het Syrische Oorlogssprookje gemaakt in het VK door MI5 en MI6 en Channel-4 ontrafeld

For Sama - Focus Filmtheater Arnhem
Het sprookje is compleet, gezellig onder de kerstboom met nog een zusje erbij! Dr. Zahed Katurji (alias Hamza Alkateab) en zijn vrouw Umm Sama, Sama en zusje!

Het gruwelijke sprookje begint met een dokter die volgens zijn bio het volgende schrijft (hij is de man van de moeder van Sama) zijn naam is niet Hamza Alkateab maar Dr Zahed Katurji: Hij schrijft het volgende in zijn bio:

Ik ben een Syrische arts, mensenrechtenactivist en voorvechter van de volksgezondheid. Van 2012 tot december 2016 werkte ik als arts in het oosten van Aleppo, een gebied dat wordt gecontroleerd door de Syrische oppositie ik zette ik het Al-Quds-ziekenhuis op voor de behandeling van niet-traumagevallen. Het werd de laatst overgebleven medische faciliteit in de door rebellen bezette zone na zes maanden belegering te hebben doorstaan. Mijn familie werd gedwongen uit Aleppo te vluchten en we verhuisden naar Turkije, waar ik als gezondheidscoördinator voor een goed doel werkte. Ik ben nu trots om te mogen werken bij amanacard. In al mijn functies was ik verantwoordelijk voor het aansturen van teams, het plannen en coördineren van projectactiviteiten, het ontwikkelen van budgetten, het halen van deadlines, het houden van vergaderingen met meerdere belanghebbenden en het trainen van medisch personeel.

Het Al-Quds (de Arabische naam voor Jeruzalem) ziekenhuis, in Aleppo, bestond NIET voor het conflict in 2011, hij heeft het opgezet of gefantaseerd. Het is fictie, waar waarschijnlijk Artsen Zonder Grenzen en Amnesty International, zonder of met kennis aan meegewerkt hebben om het als propaganda naar buiten te brengen en het zogenaamde-ziekenhuis op te bouwen.

Verder staat er in zijn bio dat hij gewerkt heeft voor https://adamsmithinternational.com/who-we-are/, een ondoorzichtige organisatie die projecten heeft in diverse landen: Het Adam Smith Institute (ASI) is een neoliberale denktank en lobbygroep gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en genoemd naar Adam Smith, een Schotse moraalfilosoof.Het libertaire label werd officieel veranderd in neoliberaal op 10 oktober 2016. Het instituut pleit voor vrije markt en klassieke liberale ideeën, voornamelijk via de vorming van radicale beleidsopties met betrekking tot de publieke keuzetheorie, die politieke besluitvormers proberen te ontwikkelen.

Amanacard staat ook op zijn bio: Hoe Amanacard en de ster van de Oscar For Sama geld krijgen aan mensen in oorlogsgebieden. De Syrische arts die nog steeds levens redt – dankzij een vrouw, Edwina Thompson. Ze is de voormalige VN-adviseur wiens baanbrekende plan een financiële levensader biedt aan mensen die vastzitten in crisisgebieden. Dus een opgezet spel van de VN, gelinkt aan MI5 en MI6. Zoals ik al eerder berichtte, is het conflict gemaakt in het Statecraft Institute, een bolwerk van MI5 en MI6.

Waad Alkateb (alias) – (zij was waarschijnlijk al in dienst bij Channel4 of gerekruteerd tijdens het conflict door het MI5 MI6 – Statecraft Instituut).

Filmmaker, moeder, activist. Werk @channel4 . Bekijk alstublieft mijn film @forsamafilm & sluit je aan bij mijn campagne @actionforsama, zo haar korte bio op Twitter. Verder staat er: Waad AlKateab is de alias van de Syrische journalist, filmmaker en activist. Zij werkt voor Channel4 een staats Televisie bedrijf van het VK.

In Aleppo werkte zij en haar man Zahed Kuturij (alias Hamza Al-Khateb) samen met de Channel4 cameraman en filmmaker: Abdul Kader Habak.

Abd Alkader Habak@AbdHabakFilmmaker, Producer and Director. I work for BBC, Channel4 and CNN /

Een onderdeel in “For Sama” gaat over de terroristengroep Nour Al-Din Al-Zinki, die berucht werd door de onthoofding van het 12-jarige Syrisch-Palestijnse jongetje uit Handarat-vluchtelingenkamp. Normaal gesproken, kun je dit niet filmen, als je niet tot deze groep behoort of in ieder geval collaboreert. Maar Abdul Kader Habak filmde het als cameraman van Channel4, had hij samen met haar en haar man toegang tot terroristische groep, zo ook Al-Nusra, die grote delen van oost-Aleppo bezet hield, de “gewone” Syrische burgerbevolking was al lang gevlucht en velen van hen gingen als vluchteling naar Libanon of Europa.

Dan komen we bij het bewijs dat Waad al-Khateb al tijdens het Syrische conflict voor Channel4 werkte: 17 januari 2017 schreef pressgazette.co.uk het volgende;

Channel 4 News filmmaker Waad Al Kateab veilig in Turkije na ontsnapping uit Aleppo met de ‘laatste bus’ uit Aleppo

Channel 4 News-filmmaker Waad Al Kateab, die vastzat in Aleppo toen de stad in de aanloop naar Kerstmis werd belegerd door regimetroepen, woont nu veilig in Turkije.
De zwangere moeder-van-één kwam uit de Syrische stad, samen met haar man en 11 maanden oude dochter, in de allerlaatste bus die door de regering van Assad beschikbaar was voor de evacuatie van burgers.
Het gezin, dat in Aleppo had gewoond en onderdak had geboden aan een team van artsen en verpleegsters, bracht na hun ontsnapping de kerst door in de door rebellen bezette Idlib-nabij Turkse grens.
Channel 4 News-redacteur Ben de Pear vertelde Press Gazette: “Waad en haar familie zaten echt in de laatste bus om Aleppo uit te komen en we weten dat zij en de andere doktoren , activisten en journalisten in de stad het belangrijkste doelwit waren van het Assad-regime.
“Er was alles voor nodig om hun vertrek uit Aleppo te vergemakkelijken. De regering wierp meer obstakels op voor het vertrek van doktoren, activisten en journalisten dan strijders, omdat ze duidelijk waardevoller zijn. ” (totale onzin natuurlijk, zij en haar man hoorden bij Al-Nusra, opzijn minst sympathisanten)
https://www.pressgazette.co.uk/interview-waad-al-kateab-channel-4-news-syrian-conflict-film-for-sama-if-this-footage-wasnt-taken-these-stories-all-die/
Kateab, geboren in Syrië, studeerde aan de universiteit van Aleppo, werkt sinds januari voor de zender Channel4. Haar rapporten die het leven in de belegerde stad Aleppo laten zien, hebben haar beroemd gemaakt, zij kreeg de prijs voor Journalistiek van het ministerie van Buitenlandse Zaken (VK) tijdens de British Journalism Awards van 2016.

Conclusie

Waad Al-Kateab (alias ik doe nog onderzoek naar haar echte naam), Zahed Katurji, Abdul Kader Habak zijn alle drie gerekruteerd door MI5, MI6 en het Statecraft Institute:

Het instituut financierde en sponsorde de stichting “Vrienden van Syrië”, waar ook Nederland bij betrokken was, zoals eigenlijk alle westerse staten, met als doel “regime change”, is het instituut gespecialiseerd in regime change en werkt het nauw samen met ”George- Soros “, of zijn stichting” open grenzen “, die tot doel hebben” jonge “hoogopgeleide mensen hun” wereldidee “op te leggen en een handvest te bieden voor regimeveranderingen. Adviseurs van “Vrienden van Syrië”, het project is “buiten gebruik”:

Reem Al-Assill, een “zogenaamde” dissident, gemarteld in “Assad’s gevangenissen, nu leeft ze hoog en droog in het VK, natuurlijk, volgens haar profiel, veel trainingen daar: https://www.facebook.com / Assil .Reem / foto’s? Lst = 100001095812597% 3A527524714% 3A1545668292 & source_ref = pb_friends_tl… Ze trad op als tolk en leidde de media-desinformatiecampagne voor het “grote publiek” achter de schermen. Samen met de ex-moslimbroeder Rami Abdulrahman (SOHR) waren zij de bron voor de ‘gekochte’ journalisten van verschillende ‘kwaliteitskranten’, zoals de Guardian, de Spiegel, BBC, Channel4, Le-Monde, Die Welt, NRC, nieuwssite NOS en nog veel meer reguliere MSM.
De tweede informant over Syrië was: De Duitser Tobias Schneider: Tobias Schneider is een onafhankelijke International Security Analyst, gespecialiseerd in de politieke economie van geweld in de Levant. Hij werkte als adviseur voor denktanks, overheden, multilaterale instellingen en particuliere klanten. “Zijn onderzoek naar met name de Syrische burgeroorlog is gepubliceerd en geciteerd in internationale media”, staat op zijn site.
Hij heeft een bachelorgraad in Midden-Oostenstudies van “Sciences Po-Paris ‘en een master in Strategische Studies en Internationale Economie van de Johns Hopkins School of Advanced International Studies. Hij was het die samen met Reem al-Assil de media informeerde over wat en hoe ze moesten schrijven.

Concluderend kunnen we vaststellen, dat de Syrische oorlog een goed in elkaar gezette “color-revolutie” is, door de zoals we dat noemen de “deep-state” oftewel de ‘schaduwregering”, die miljoenen mensen het leven gekost heeft.

Trouwens na de onthullingen door Tim Hayward, Andrew Korybko en mijzelf over het Statecraft Institute, was de website buiten werking, ze claimden “gehackt” te zijn door de Russen natuurlijk. De waarheid was pijnlijk voor hen dat blijkt wel!

https://www.statecraft.org.uk/

Statement by the Institute for Statecraft in response to the Report by the Office of the Scottish Charity Regulator on its inquiry into the Institute, 04 11 2019. 

All content has been temporarily removed from this site, pending an investigation into the theft of data from the Institute for Statecraft and its programme, the Integrity Initiative. Initial findings indicate that the theft was part of a campaign to undermine the work of the Integrity Initiative in researching, publicising and countering the threat to European democracies from disinformation and other forms of hybrid warfare. The website will be relaunched shortly. In the meantime, we expect to be able to publish an analysis of the hack and its significance in the near future.We are keen to trace both the source of the hack and the use to which our data – some genuine, some falsified – has been put. If you have any information that you think may be of relevance, please contact us here.If you would like to register your support for the work of the Institute for Statecraft and its programmes, or to receive information from us about forthcoming events, reports or briefings, please click here.

The Trustees and staff of the Institute are grateful to the OSCR for bringing this inquiry to a conclusion and would like to express their appreciation for the OSCR’s highly professional, approach in their conduct of the Inquiry. We acknowledge the need to improve further in those areas of governance highlighted in the report. The Trustees have underlined their commitment to this work and to collaborating closely with the OSCR in this regard as the Institute moves forward.

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *